- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
Test hiç kullanmadım canım bu ay aslında kullanıyım diyodum ama eşim şehir dışında olduğu için yetişmez diye düşündüm ama erken geldi o daOvulasyon testi yapın isterseniz?
Kaç günde bir adet oluyorsunuz?Test hiç kullanmadım canım bu ay aslında kullanıyım diyodum ama eşim şehir dışında olduğu için yetişmez diye düşündüm ama erken geldi o da
28 gün döngümKaç günde bir adet oluyorsunuz?
Aç aç aç açBenim bat 22 Mayıs canımm daha çokkk varama sanırım yumurtluyorum acayip derecede kasık ve karnımın alt tarafında ağrım oldu bugün eşimde yeni döndü şehir dışından gittiğinde adetim yeni bitmişti şimdide sahur bekliyoruz napsam bi açılış mı yapsam acaba
Alabilirsin tabii canım ilaç değil folik asit o da zaten, ki hamile kalmadan üç ay önce başlamalı diyor uzmanlar. Doktor yazmıyor sen alıyorsun ayrıca, o yüzden başlayabilirsinKendi kafama gore inofolik mi demiştiniz onu alsam ne olucak ki bende pko liyim
Ben de 9Benim bat 9 az kaldiiii hadi ama ben 1 hafta önce test yapmıştım düşün çünkü kendimi hasta gibi hissediyorum her sabah erken uyanan ben çalışmadığım halde... eşim gider gitmez uyur oldum hic boyle degilim normalde piskolojikdir muhtemelen
Ayın 8'inde çatlama olması muhtemel.28 gün döngüm
Ama oğlum uyumuyor adama dedim uyuma bekle geliyorum diyeAç aç aç aç22siyse kritik haftaya girdin demektir canım, yumurtlamıyor bile olsan yumurtaların büyüyordur madem kocan da geldi, haydi rast gele
Alabilirsin tabii canım ilaç değil folik asit o da zaten, ki hamile kalmadan üç ay önce başlamalı diyor uzmanlar. Doktor yazmıyor sen alıyorsun ayrıca, o yüzden başlayabilirsin ☺ Azıcık pahalı sadece
Ben de 9 ☺☺
Yok böyle olmuyor bacım önümüzdeki ay ateş takibi ovulasyon testi ne varsa yapcam aslında bu ay ateş takibine başlamıştım adetin ilk günüydü sonra bi gün unuttum devam etmedimAyın 8'inde çatlama olması muhtemel.
Anladim. Ben ates takibi bilmiyorum. Ovulasyon testiyle tutturuyorum yumurtlsmayi 2 aydir bu ay da bakalim 18 mayis ya adet ya da gebelik olacakYok böyle olmuyor bacım önümüzdeki ay ateş takibi ovulasyon testi ne varsa yapcam aslında bu ay ateş takibine başlamıştım adetin ilk günüydü sonra bi gün unuttum devam etmedim
Bir de yarin al testi iatersen henuz gec degil belki tutar.Yok böyle olmuyor bacım önümüzdeki ay ateş takibi ovulasyon testi ne varsa yapcam aslında bu ay ateş takibine başlamıştım adetin ilk günüydü sonra bi gün unuttum devam etmedim
İnşallah gebelik olur canımAnladim. Ben ates takibi bilmiyorum. Ovulasyon testiyle tutturuyorum yumurtlsmayi 2 aydir bu ay da bakalim 18 mayis ya adet ya da gebelik olacak
Canım buraya cok sk girmiyorum gırdıkce stres oldum sanki. Gebe degılım canım olmadı bu ay ınsallah bakalım kısmet
Bnm kanamm yeni bitti şimdi çalişmalara baslicamMerhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
Yaş Bat Son Durummrssoydas 32 14.05@Eceee16 30 01.05@Yarenimi 29 23.04 @tuce_tuce 27 18.04 @Nurrhanm 23 20.05@HtcL53 38 16.05@Begonya92 25 01.05D Denizyildizi_444 17.05Ebrulipapatya 34 22.05C Cesurkiz4 26.04@duyguyigitemre 26 25.05@SelesX 26 10.051917pinkterest 28 28.04@Oslemgvn 23 14.05@sukufenazz 18.05@Semaes 30.04@hilalcey 26 21.05
Merhaba hayırlısı olsun. vücut ısısı kişiden kişiye değişiyor tek ölçümle anlayamazsın canım. Düzenli bir şekilde her sabah yataktan kalkmadan, dil altından ve hep aynı saatte dakikada ölçüm yapman gerekiyor. Ateşinin hafif düşüp sonra yükseldiği gün yumurtlama oluyor.Bnm kanamm yeni bitti şimdi çalişmalara baslicamonerisi olan varsa dinlerim ve yumurtlama zamaninda vücut ısısı kac olunca yumurta çatlamış oluyor deneyen varmi
Başka yöntem kullanmadim 28gunde bir kanamam oluyor 15mayis yumurtlama gösteriyorMerhaba hayırlısı olsun. vücut ısısı kişiden kişiye değişiyor tek ölçümle anlayamazsın canım. Düzenli bir şekilde her sabah yataktan kalkmadan, dil altından ve hep aynı saatte dakikada ölçüm yapman gerekiyor. Ateşinin hafif düşüp sonra yükseldiği gün yumurtlama oluyor.
Vücut ısısı takibinin olumsuz tarafı ovulasyon gününden sonra anlaşılması yani, birkaç aydır ölçüp kendini tanımıyorsan yumurtlama gününü öncesinde kestiremeyebilirsin. Ama düzenli ölçer dikkat edersen vücudunu tanırsın
Başka yöntemler kullandın mı hiç? Döngünün kaçıncı günleri yumurtlama oluyor biliyor musun? Örnek olarak bu ayki ateş tablomu attım inceleyebilirsin
Düzenli 28 günde bir oluyorsa 10-18 günler arası önemli olur senin için, bu ay hem ateş ölçüp hem de 10-18 günler arasını gün aşırı değerlendirirsen yakalama ihtimalin artar gibimi geliyor. ateş ölçüp bir deftere not edebilirsin ya da böyle uygulama kullanabilirsin, istersen paylaşırsan burda birlikte de yorumlayabilirizBaşka yöntem kullanmadim 28gunde bir kanamam oluyor 15mayis yumurtlama gösteriyor
Tabi paylasirim yarindan itibaren ates ölçmeye baslicam 10 18 arasi duzenli yapicam umarim güzel haberler aliriz hep beraberDüzenli 28 günde bir oluyorsa 10-18 günler arası önemli olur senin için, bu ay hem ateş ölçüp hem de 10-18 günler arasını gün aşırı değerlendirirsen yakalama ihtimalin artar gibimi geliyor. ateş ölçüp bir deftere not edebilirsin ya da böyle uygulama kullanabilirsin, istersen paylaşırsan burda birlikte de yorumlayabiliriz
Canım lh hormonu vücudumuzda bulunan bir hormon, yani silik olmasını dikkate almıyoruzCanlar bu ilk ovulasyon testim benim, şimdi buna göre yumurta oluşmaya başlamış mı? Bu zamanlar gün aşırı ilişki önemli mi?
Teşekkür ederim canımcımCanım lh hormonu vücudumuzda bulunan bir hormon, yani silik olmasını dikkate almıyoruz ☺Yarın yine aynı saatlerde yapacağın teste de bakalım daha net karşılaştırırız.
Testler koyulaşmaya başlayınca günde iki kere yapmaya başlarsan pik yaptığını daha kolay görürüz ❤
Herhangi bir engel yoksa gün aşırı devam
Ay çok heyecanlıTeşekkür ederim canımcım❤ Elimden geldiğini yapacağım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?