Benim senden umudum var icinde doguyor yakin zamanda vericen Güzel haberiAdetten 1 gun pnxe degerlendirmistik 6. 8. Gunu degerlendirdik sonta 12 14 16. Gunler degerlendrdk bugun 17. Gun bakalim nolacak ama yumurtlama olmazsa zaten olmaz
Yapma canım en azından iki gün daha bekle 11.gün dene çok erken pik yapmış lh, hayırlısı olsunYumurtlamadan hesapliyorum 9 gun gecmis 5 gun sonra adet olmam lazim bakalim nasil olacak adet olacakmiyim . Normal dongume gore adete daha 14 gun var aslinda cok karisti. Test yapsamda cok erken degilmi ama belirti falanda yok bi gogusler taa adetten beri dolgun ve agiriyor ama bunu yasardim zaten arada
Birşeylerle oyalanıyor olman çok iyi kafanı dağıtıyorsun. İyi şeyler düşün iyi olsun. Aynen yumurtlama sonrası çok stresli geçiyor bendede ama adet yaklaştığı zaman bi umutsuzluk sarıyor içimiKızlaaaaar sizi de topiğimizi de çok ihmal ettim bu aralaryoğun bir dönemdeyim, okulda TÜBİTAK sergimiz var yarın ona hazırlanıyoruz haftalardır. Siz iyisinizdir inşallah
Klomenden sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştı doktor ayın 27sinde, ama ateş takibime göre ovulasyon 30unda oldu görünüyor, doktorun verdiği saatler dışında gün aşırı değerlendirdim bakalım ne olacak
İlk kez klomen kullandım ilk kez çatlatma iğnesi oldu, kist olur mu diye korkmuyor değilim, dün çok ağrım vardı bugün daha iyiyim. Doktorum adetin gecikirse ya da adet olursan gel dedi. Yumurtlamaya kadar zaman geçiyor da yumurtlama sonrası hiç geçmiyor sanki
Ay sorma canım, yarın bilim fuarımız var, Cumartesi sabah dersim akşam misafirim var, Pazar sınavım varBirşeylerle oyalanıyor olman çok iyi kafanı dağıtıyorsun. İyi şeyler düşün iyi olsun. Aynen yumurtlama sonrası çok stresli geçiyor bendede ama adet yaklaştığı zaman bi umutsuzluk sarıyor içimi
Allah kolaylık versin canımAy sorma canım, yarın bilim fuarımız var, Cumartesi sabah dersim akşam misafirim var, Pazar sınavım var
Güzel düşünelim güzel olsun canım bu ay çok bebik dolsun burası
Bir de iki gündür ağrım var ama kasıktan çok rahimde gibi yani bikini bölgesinin üçgen kısmındane normalde be hamilelikte hiç yaşamamıştım, iğneden olabilir galiba anlayamadım..
Aynenn canım çok doğru dedin yumurtlamaya kadar iyi yumurtlamadan sonra adete kadar sıkıntıBirşeylerle oyalanıyor olman çok iyi kafanı dağıtıyorsun. İyi şeyler düşün iyi olsun. Aynen yumurtlama sonrası çok stresli geçiyor bendede ama adet yaklaştığı zaman bi umutsuzluk sarıyor içimi
İnşallah canım senden alırız bu ay güzel haberi bizlerede daha çok umut olursunAy sorma canım, yarın bilim fuarımız var, Cumartesi sabah dersim akşam misafirim var, Pazar sınavım var
Güzel düşünelim güzel olsun canım bu ay çok bebik dolsun burası
Bir de iki gündür ağrım var ama kasıktan çok rahimde gibi yani bikini bölgesinin üçgen kısmındane normalde be hamilelikte hiç yaşamamıştım, iğneden olabilir galiba anlayamadım..
Yapma canım test daha çok erkenYumurtlamadan hesapliyorum 9 gun gecmis 5 gun sonra adet olmam lazim bakalim nasil olacak adet olacakmiyim . Normal dongume gore adete daha 14 gun var aslinda cok karisti. Test yapsamda cok erken degilmi ama belirti falanda yok bi gogusler taa adetten beri dolgun ve agiriyor ama bunu yasardim zaten arada
İnşallah tutmuştur canımAdetten 1 gun pnxe degerlendirmistik 6. 8. Gunu degerlendirdik sonta 12 14 16. Gunler degerlendrdk bugun 17. Gun bakalim nolacak ama yumurtlama olmazsa zaten olmaz
Dönüşü muhteşem olsunAllah kolaylık versin canımbenim adetimde Pazar Salı günü bitti beklemedeyim ama eşim şehir dışında
İnşallah hepimizİnşallah canım senden alırız bu ay güzel haberi bizlerede daha çok umut olursun
5 gün daha bekle adet olmazsan yap. Garanti olur. Ben kendimi bilmiyorum bakalım öğleden sonra yapacam test acaba oldu mu yumurtlama dün en azından koyulaşması gerekiyordu biraz. Ama bugünde deneyecem. Adetin 13. günü test yapmaya başladım, son 2 aydır 18 günde olduğu için.Yapma canım en azından iki gün daha bekle 11.gün dene çok erken pik yapmış lh, hayırlısı olsun
Canım yumurtlaman oldu mu ne zaman oldu:)E Eceee16 B Begonya921917pinkterest istanbulaski kızlaaaaar özlettiniz kendinizi son durumlarınız ne? Regl olduysanız da yeni batlarınızı yazıp gümbür gümbür başlayalım yeni aya
Oldu oldu canım, bugün yumurtlamadan sonraki 3.günümCanım yumurtlaman oldu mu ne zaman oldu:)
Him anladim ya ben bir turlu goremedim yumurtlamayi degerlendiriyoruz ama yumurtlama olmadan tutmaz yani degil miOldu oldu canım, bugün yumurtlamadan sonraki 3.günümklomen kullandım ya, öne geldi yumurtlama Bak ateş tablom bu da
Tabii canım yumurtlama olmalı ki döllenme gerçekleşsinHim anladim ya ben bir turlu goremedim yumurtlamayi degerlendiriyoruz ama yumurtlama olmadan tutmaz yani degil mi
Günaydın canım yoğunluk var bu ara pek ilgilenemedim topik le, ben regli oldum en son Dr gitcem demiştimE Eceee16 B Begonya921917pinkterest istanbulaski kızlaaaaar özlettiniz kendinizi son durumlarınız ne? Regl olduysanız da yeni batlarınızı yazıp gümbür gümbür başlayalım yeni aya
Yeni bat normal döngüye göre 16 mayıs canımTabii canım yumurtlama olmalı ki döllenme gerçekleşsin ☺ Birden yükselebilir ya da birkaç gün gecikebilir sen istikrarını bozma teste devamkoyulaşma başlarsa günde iki taneye çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?