Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar, bugün bat günüm. Ama ben gebelik testi yapmıycam biraz bu işleri akışına bırakmak istiyorum. Ayrıca regl de olmadım. Ne ağrı ne bir hassasiyet hiçbir şey yok. Bunları düşünmeyip biraz rahatlamak istiyorum. Yine negatif görücem gibi hissediyorum.

Birden yukseliyor zaten devam et. Ben bu ay adetken yumurtladim testim pikti adetin 4. Gunu idi daha sonra 5. Gun daha silindi Ben degerlendirdim ama teste devam ettim yine yapmaya normalde dun olmam yumurtlamam lazimdi yok cok silik . Bu yumurtlama olayi degisken oluyor adetin ortasi diye birsey yok bence

Adetken yumurtladin o zaman. Adetin 18. Gunu gectimi

Adetken yumurtladin o zaman. Adetin 18. Gunu gectimi
Evet adetliyken yumurtladim. Normalde 13 yada 14 gunde yumurtlama goruluyor bende bugun 14. Gun ovu testlerim hep silik surekli yapiyorum. Piki 4. Gun tesadufen yakaladim meraktan bakmistim 5. Gundede pikti aksama dogru siliklesmisti adetimde bitmis gibiydi hafif leke seklinde geliyordu degerlendirdik ama umudum yok tabi esimin durumu malum ileri hizli hareketlimiz 0

Adetin 18. Gunu tekrar adet olabilirsin olmazsan bir test yap bence

Adetin 18. Gunu tekrar adet olabilirsin olmazsan bir test yap bence
Yumurtlamadan hesapliyorum 9 gun gecmis 5 gun sonra adet olmam lazim bakalim nasil olacak adet olacakmiyim . Normal dongume gore adete daha 14 gun var aslinda cok karisti. Test yapsamda cok erken degilmi ama belirti falanda yok bi gogusler taa adetten beri dolgun ve agiriyor ama bunu yasardim zaten arada

Selam kızlae bugün kaısk agrım durmadı ılk defa bu ay cocuk ıstedık korunmadık. Daha once bu kadar agır adet surecı gecırıyormuydum hatırlamıyorum. Kaç gundur kasık agrıısı benı yokluyor. En son bugun okuldan geldıgım gibi yattım, uyurken bile agrıları hıssettım ara ara. Suanda hala agrı var . Gaz sancım adet zamanı olırdı bu sefer sıskınlk eslık edıyor adetıme bes gun var test yapsam mı umıtlenmekte ıstemıorum

Yumurtlamani takip ettinmi ne zaman oldu. Iliskinin uzerinden 12 yda 13 gun gecmesi lazim idrarda cikmasi icin bence bir kac gun daha bekle. Bir iki fin kala yparsin testini

Yumurtlamani takip ettinmi ne zaman oldu. Iliskinin uzerinden 12 yda 13 gun gecmesi lazim idrarda cikmasi icin bence bir kac gun daha bekle. Bir iki fin kala yparsin testini
Yumurtlama donemım 24 unden sonra degerlendırdık gun asırı yumurtlama dönemlerımdı. Oncesıde denedık. Bakalım adetıme dıger ay 11 ıydı bu ay 9 10 u gibi bekliuorum batı.

Yumurtlama donemım 24 unden sonra degerlendırdık gun asırı yumurtlama dönemlerımdı. Oncesıde denedık. Bakalım adetıme dıger ay 11 ıydı bu ay 9 10 u gibi bekliuorum batı.
Ozaman bekle bir kac gun daha belirtilerin sanki var gibi ama psikolojikte olabilir ilk defa korunmadigin icin kendini hamile hissedebilirsin. Insallah cok beklemezsin canim

Ozaman bekle bir kac gun daha belirtilerin sanki var gibi ama psikolojikte olabilir ilk defa korunmadigin icin kendini hamile hissedebilirsin. Insallah cok beklemezsin canim
İnşallah canım agrılaırmı yogun hıssedebılırım psıkolojik olarak dogru dıyorsun zman gösterıcek artık

Ben de adetin 4. Gunu falan bakmadim teste ama son 5 gundur akinti var. Anlamadim gitti.
Keske baksaydin bundan sonra Ben oyle takip edecegim. Hatta bundan 5 ay once falandi Ben doktora gittim adete 2 gun vardi ultrasonda doktor cok guzel gelismis bir yumurtan var demisti ben ozamanlar anlamiyordum yumurta be zaman gelisir falan diye ustunde durmadim bi gun ara ile iliski demisti doktor. Cok degisken su yumurtlama olayi gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…