Canım bugün gidemem nöbetçi eczaneye tek başımayım evde kızımla, değerlendiremem demrssoydas nobetci eczane varsa erken gebelik testi al cikmazsa degerlendir ya 2. Kez yumurtluyorsun ya da karar veremedim.
Normal gebelik testin varsa bir daha dene.İnanılmaz bir baş ağrısı yaşıyorum kızlar kafamı duvarlara vurasım var, o kadar
Ya aslında sabah yaptım ama test bozuk diye ciddiye almadım, ikinci çizgi çok yakın çıktı diğerine. Bir tane kaldı elimde aynı marka onu da sabah ilk idrara saklıyorumNormal gebelik testin varsa bir daha dene.
Cizgi gorunuyor ama cok yakin bu markayi hic kullanmadim. Yakin mi cikiyor normaldeYa aslında sabah yaptım ama test bozuk diye ciddiye almadım, ikinci çizgi çok yakın çıktı diğerine. Bir tane kaldı elimde aynı marka onu da sabah ilk idrara saklıyorum
Ama ovulasyonum çok, yapayım istersen
bak bunlar sabahki
Bilmem yarın da yapınca anlarızCizgi gorunuyor ama cok yakin bu markayi hic kullanmadim. Yakin mi cikiyor normalde
Hic anlamiyorum ki o isleri. Baksana ben de cuma ckti cmt cikmadi pzr cikti ben de sasrdm yarin kan vercem sen de r belki cikarBilmem yarın da yapınca anlarızbana test bozuk gibi geldi, o kadar yakın olmamalı katlanma falan mı oldu da gölge oluştu acaba?
Canımcım benim ateşim düştü, tertemiz negatifimi de gördümBugun kan verdim sonuc 15te cikacak kizlar baska kan veren ya da idrar testi poztif cikan var mi
Anladim ben ates takibi yapmadigim icin bir sey diyemiyorum testin sonucunu bekliyorum negatif cikarsa insallah gecikmez cunku cok sislik yapiyor geciktiginde adet bende pco var gecikmeden de korkuyorum.Canımcım benim ateşim düştü, tertemiz negatifimi de gördümHadi inşallah güzel haberler gelsin senden
Bende de pcos var canım, sakin ol olumlu çıkar inşallahAnladim ben ates takibi yapmadigim icin bir sey diyemiyorum testin sonucunu bekliyorum negatif cikarsa insallah gecikmez cunku cok sislik yapiyor geciktiginde adet bende pco var gecikmeden de korkuyorum.
İnsallah canim sonucu bildirecem buradanBende de pcos var canım, sakin ol olumlu çıkar inşallah
Merhaba Bende bebek istiyorum folik asit kullanmaya başladım reçetesiz aldım eczaneden benim kullandığım markayı gebelikten 1 ay önce kullanmak yeterliymiş ama genelde 2-3 ay önce başlamak daha iyiymiş öyle okumuştum inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursunMerhabalar. Bende yeni hamile kalmak isteyen bir üyeyim. Bu ay bat 1 Mayıs. Size bir sorum olacak folik asit kullanan var mı aranızda? Hamile kalmak isteyenler kullanmalı mı? Kaç ay öncesinde başlanılmalı. Doktor reçetesi ile mi alınıyor? Benim de adımı eklerseniz sevinirim.
Acaba kimyasalmı yasadın canımKızlar hamile değilim. İnternetten sonucuma baktım 0.1 yani negatif. Demek ki testler yalan söyleyebiliyormuş, pek de güvenim kalmadı açıkçası.
Nasıl anlayacamki bilmiyorum?Acaba kimyasalmı yasadın canım
Canım test negatif olduğunda hata payı oluyor ama pozitif çıkması %99 doğru kabul ediliyor. Senin test bozuktu sanırım.. hayırlısı olsun canım, önümüzdeki maçlara bakarız biz deKızlar hamile değilim. İnternetten sonucuma baktım 0.1 yani negatif. Demek ki testler yalan söyleyebiliyormuş, pek de güvenim kalmadı açıkçası.
Onu testin pozitif olduğu sırada kan verip öğrene bilirsin ancak canim. Test bozuk olabilir belkiNasıl anlayacamki bilmiyorum?
Ben senin hamile olduğuna emindim canm ya nasip değilmişNasıl anlayacamki bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?