Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrssoydas nobetci eczane varsa erken gebelik testi al cikmazsa degerlendir ya 2. Kez yumurtluyorsun ya da karar veremedim.
Canım bugün gidemem nöbetçi eczaneye tek başımayım evde kızımla, değerlendiremem de eşim nöbetçi maalesef ateş takibi yapıyorum aslında bir dalgalanma da yok, bilemedim ikinci kere yumurtama olabilir mi? Doktor takibinde de olduğum için yumurtlama zamanım geçti 11.ya da 12.günüm

İnanılmaz bir baş ağrısı yaşıyorum kızlar kafamı duvarlara vurasım var, o kadar

Normal gebelik testin varsa bir daha dene.
Ya aslında sabah yaptım ama test bozuk diye ciddiye almadım, ikinci çizgi çok yakın çıktı diğerine. Bir tane kaldı elimde aynı marka onu da sabah ilk idrara saklıyorum

Ama ovulasyonum çok, yapayım istersen

bak bunlar sabahki

Eklentiler

• C80898F9-65F0-44E3-8FAD-78B64D5D9356.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 55
  • B9DEAE9F-AEB1-494F-A593-5D0277BDA704.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 51
Cizgi gorunuyor ama cok yakin bu markayi hic kullanmadim. Yakin mi cikiyor normalde

Bilmem yarın da yapınca anlarız bana test bozuk gibi geldi, o kadar yakın olmamalı katlanma falan mı oldu da gölge oluştu acaba?
Hic anlamiyorum ki o isleri. Baksana ben de cuma ckti cmt cikmadi pzr cikti ben de sasrdm yarin kan vercem sen de r belki cikar

Bugun kan verdim sonuc 15te cikacak kizlar baska kan veren ya da idrar testi poztif cikan var mi

Canımcım benim ateşim düştü, tertemiz negatifimi de gördüm Hadi inşallah güzel haberler gelsin senden
Anladim ben ates takibi yapmadigim icin bir sey diyemiyorum testin sonucunu bekliyorum negatif cikarsa insallah gecikmez cunku cok sislik yapiyor geciktiginde adet bende pco var gecikmeden de korkuyorum.

Anladim ben ates takibi yapmadigim icin bir sey diyemiyorum testin sonucunu bekliyorum negatif cikarsa insallah gecikmez cunku cok sislik yapiyor geciktiginde adet bende pco var gecikmeden de korkuyorum.
Bende de pcos var canım, sakin ol olumlu çıkar inşallah

Merhaba Bende bebek istiyorum folik asit kullanmaya başladım reçetesiz aldım eczaneden benim kullandığım markayı gebelikten 1 ay önce kullanmak yeterliymiş ama genelde 2-3 ay önce başlamak daha iyiymiş öyle okumuştum inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun

Kızlar hamile değilim. İnternetten sonucuma baktım 0.1 yani negatif. Demek ki testler yalan söyleyebiliyormuş, pek de güvenim kalmadı açıkçası.

Merhaba kızlar benimde sat 31 nisan bat 27 mayıs. Benide eklermisiniz:) 1 buçuk senedir 2. Çocuk için uğraşıyoruz.2 kere doktora gittim iltihap ve vitamin ekaikliğinden başka sorun çkmadı.haplar fitiller kullandm yumurta takipleri yapıldı yumurtlamada ve çatlamada sorun yok ama hala bekliyoruz.eşimden tahlil istediler ama gitmiyor.bu ay meryem suresi ve bazı dualar okuyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.ramazana hamile olarak gireriz inşallah

Kızlar hamile değilim. İnternetten sonucuma baktım 0.1 yani negatif. Demek ki testler yalan söyleyebiliyormuş, pek de güvenim kalmadı açıkçası.
Canım test negatif olduğunda hata payı oluyor ama pozitif çıkması %99 doğru kabul ediliyor. Senin test bozuktu sanırım.. hayırlısı olsun canım, önümüzdeki maçlara bakarız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…