Ya boşuna test yaptıracak adam bana öyle diyorum bende işteKız niye ilk ay hamile kalınmasın, bal gibi kalınırama olsa da çıkmayabilir ilk Aydan hevesiniz kırılmasın negatifi erkenden görüp. Bekle biraz daha. Sonraki Ayşen’e biraz daha alışıyorsun test yapsan da ilk ay olan hayal kırıklığını yaşamıyorsun hayırlısı olsun inşallah
İnşallah kalırsın canım ama be desek boş, ben tutmaman gerektiğini düşünürüm ki ilk aylar çok önemli beslenme vitamin açısından. Ama doktoruna danışman en doğrusuYa boşuna test yaptıracak adam bana öyle diyorum bende iştehamile kalsam bu ramazan oruç tutabilir miyim acaba birde ben test yapmam galiba kan veririm
Hayırlısı ya bakalım hamile değilim zaten öyle hissediyorumİnşallah kalırsın canım ama be desek boş, ben tutmaman gerektiğini düşünürüm ki ilk aylar çok önemli beslenme vitamin açısından. Ama doktoruna danışman en doğrusuhamileliğinin ilerleme durumuna göre de değişebilir, çok kusmalı bulantılı olursa tutamazsın zaten hiç belli olmaz o
Dur bakalım yarın bi test daha yap belki yerleşme lekesidir. adet olmazsın diye düşünüyorum 11.gündesin, normalde yumurtlamadan kaç gün sonra adet olursun hiç takip ettin mi? Mesela benim 14gün sürmüyor luteal fazım 12. ya da 13. gün adet olurum genelde.Suan camasirimda affedersiniz bir kahverengi leke gordum. Bende mi kimyasal yasiyorum anlamadim. Ama gelmeye devam etmiyor. Bu arada karnim agirmaya basladi sanirim adet olacam.
Hiç olumsuz düşünme canım, hayırlısı inşallahHayırlısı ya bakalım hamile değilim zaten öyle hissediyorum
14. Gun 2 aydr takip ediyorum gecen ay oyle oldu.Dur bakalım yarın bi test daha yap belki yerleşme lekesidir. adet olmazsın diye düşünüyorum 11.gündesin, normalde yumurtlamadan kaç gün sonra adet olursun hiç takip ettin mi? Mesela benim 14gün sürmüyor luteal fazım 12. ya da 13. gün adet olurum genelde.
Canım sen yarın bir kan ver bakalım.. böyle var mı yok mu diye kendini yemektense kesin sonuç olur inşallah. Dün kaç tane test denedin ki? Bugün de bariz çıkmış ama.Merhaba gunaydin kizlar.
Bugun test yaptim durum bu. Ancak saat 7.25 te testi yaptim umutsuzca mutfaga gittim geldigimde gordum saat 8.10 da 1 saat bile olmamis cikmaz demi yine de dunkulerde de 24 saat gecmesine ragmen cizgi yok.Eki Görüntüle 2258399
Yarin kan vercem. Gecenkinden koyulasmis degil miCanım sen yarın bir kan ver bakalım.. böyle var mı yok mu diye kendini yemektense kesin sonuç olur inşallah. Dün kaç tane test denedin ki? Bugün de bariz çıkmış ama.
Bana da daha koyu geldi canım, hadi hayırlısı olsun bence yolda pıtırcıkYarin kan vercem. Gecenkinden koyulasmis degil mi
12.günüm canım bugün, dün negatifti olsaydı çıkardıİnsallah sende adet yoksa sende yapsana
Adet gununde gelmezse yap. Bir de hafiften karin agrim basladi insallah adet degildir.12.günüm canım bugün, dün negatifti olsaydı çıkardıiki gün daha adet olmazsam bir daha denerim yine de
Ben sabah yapmıştım koyu çıkmıştı, bir de az önce yaptım, pike yakın çıktıTekrar ovulasyon testi yap istersen canim. Bakalim koyu cikacak mi
Ben sabah yapmıştım koyu çıkmıştı, bir de az önce yaptım, pike yakın çıktı
[/QUOTEcanim gebelik uygulasana tekrar.Ben sabah yapmıştım koyu çıkmıştı, bir de az önce yaptım, pike yakın çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?