- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 8
Canım merhaba bat a ne kadar var
İmş olmustur daha fazla beklemezsin canım
Amin inşallahMerhaba arkadaslarmrssoydas nasılsın canım cok gecmıs olsun Allah saglıklı gebelıkler nasıp etsin ınsallah. Kızlar bendE uzun zamandır yazamadım bu ay yumurtlamayı takip etmedim ancak yumurtlama tahmin ettiğim zamanlarda bıraz bılınclı bıraz da kendimizi kasmayarak gün aşırı ilişki oldu. Kafama takmamaya calıstom ancak esimin anneannesi kaynanama benı gecen gördüğünde hamıle hissettiğini bende o yönde degısımler gördüğünü soylemiş :) Böyle olunca yersiz bir heyecana kapıldım. Bat ıkı gun sonra bende hıc bir belirti yok sadece kasıklarımın orta kısmına minik minik kramplar giriyor normal zamanda asla önemsemeyeceğm bir kramp ama ısın icine bebek istegı gırınce birden belirti gözüyle baktım:) hamıle arkadaslar da da olmus muydu acaba kücük kramplar bunun dısında yorgunluk uyku var ama bu da ıs yerinde yogunlugumdab kaynaklandıgını varsayıyorum. Insallah kimsenin kucagu bos kalmaz
Canım bence baya hamişsin hayırlı olsuuuuunKızlar sizce sonic ne olabilir 2 kimyasalım var yine olmasından korkuyorum bi gün geçti adetim daha sabah cikti bu sonic ama hasta olcakmisin gibi agri var
Kan sonucu 683.98 cikti bakalim artik hayırlısı olur inşallahCanım bence baya hamişsin hayırlı olsuuuuun
Maşallah canım baya güzel sonucunKan sonucu 683.98 cikti bakalim artik hayırlısı olur inşallah
Maşallah hayırlısı olsun inşallah sürecinizi yazar mısınız ne zamandır bekliyorsunuz bizlere de umut olsunKan sonucu 683.98 cikti bakalim artik hayırlısı olur inşallah
6.7 aydir deniyiruz iki kimyasal gebelik gecirdim hemen sevinmek istemiyorum biraz beklicm haftaya değer yükselirse sevincem inş yükselirMaşallah hayırlısı olsun inşallah sürecinizi yazar mısınız ne zamandır bekliyorsunuz bizlere de umut olsun
Bence bat bekle canım geçsin inşallah hamilesindirmerhaba 7 temmuzda hasta olmam gerekiyor olursa adetten 2 gün önce kan testi yaptr dedi doktor heyecanla bekliyorum canım
masalah canm cok.iyi cikmis degerlerin .hayirli olsn . saglikla buyusun bebeginKan sonucu 683.98 cikti bakalim artik hayırlısı olur inşallah
Bence bat bekle canım geçsin inşallah hamilesindir☺
Ben sen geçirdim kimyasal bu sürede eşin ya da sen bir şey kullandınız mı6.7 aydir deniyiruz iki kimyasal gebelik gecirdim hemen sevinmek istemiyorum biraz beklicm haftaya değer yükselirse sevincem inş yükselir
Kimyasal gebelik dısında yazdıklarınızın hepsi benım için de aynı.. Ben de bitkisel ürünlerin etki ettiğine gercekten inanıyorum 2 aydır adetim düzene girdi.. İnşallah bebeğiğmz de olurSelam kızlar ben de üç senelik evliyim bir senedir bebek istiyoruz geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadım dr herşey normal bekle dedi hala bekliyorum ama sinir bozucu bu ay bitkisel ürünler aldık eşim ve ben kullanıyoruz bakalım sonuç ne olacak çevremdekilerin bebek var mı sorusu ve imalarından bıktım sakince beklememe bile izin vermiyorlar
Hayır esimBen sen geçirdim kimyasal bu sürede eşin ya da sen bir şey kullandınız mı
İnş canım benim de adetim biraz düzene girdi geç adet oluyorum ben de ama dr bi sorun yok senin düzenin de böyle dedi bir macun vardı onu kullandım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum şimdi eşim çakşır suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyor ben de hayıt suyu ve folik asit kullanıyorum inş rabbim hepimize nasip ederKimyasal gebelik dısında yazdıklarınızın hepsi benım için de aynı.. Ben de bitkisel ürünlerin etki ettiğine gercekten inanıyorum 2 aydır adetim düzene girdi.. İnşallah bebeğiğmz de olurmutlu haberlerimizi paylasırız
Kimyasal gebelik dısında yazdıklarınızın hepsi benım için de aynı.. Ben de bitkisel ürünlerin etki ettiğine gercekten inanıyorum 2 aydır adetim düzene girdi.. İnşallah bebeğiğmz de olurmutlu haberlerimizi paylasırız
Canım merhaba öncelikle. İnofolic combiyi doktorun mu verdi acaba ve günde kaç doz kullanıyordun öğrenebilir miyim?Arkadaşlar hepinize merhaba sabah yaptım testi sizce gebelik var mı? Ben en son polistik over olduğumu öğrenmiştim ve inofolic combi kullandım acaba ilacın etkisiyle mi çıktı bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?