Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 haziran da regl olmuşsunuz ve adet döngünüz 28 gün. 13. gün ise yumurtlama olması gerekir. Sizin 13. gün de ise kanama var , bir önce ki ay üstüne görmediyseniz hevesinizi kırmak istemem ama şu an da hamile olma ihtimaliniz yok bence bir doktora gidin hemen. Yumurtlama döneminde kanama olabildiğini söylüyorlar.

dün gittim hiç bir şekilde igilenmedi takip et devam ederse yine gel dedi ilk defa bu şekilde kanamam oldu açıkçası

dün gittim hiç bir şekilde igilenmedi takip et devam ederse yine gel dedi ilk defa bu şekilde kanamam oldu açıkçası
Yerleşme kanaması adet dönemine yakın oluyor canım. Sende yumurtlama dan kaynaklı bir kanama olmuş olabilir. Senin şu an da tam yumurtlama dönemin. Geçen ay reglin nasıldı ? tam süresi boyunca oldun mu ?

geçen reglimde değişikti açıkçası 2 gün geç geldi ve normalde 5 gün sürer ve 5. gün kanamam olmazdı ancak geçenki 6 gün sürdü reglim gecikince idrar testi yapmıştım pozitif çıktı kan testi negatif sonrada adet gördüm

Canım çalışıyor musun?
Canım şuan çalışmıyorum ama İnan bu sorun diil çalışırım allah güç versin ama zor olan gidip yeni bir düzen kurmak ve oğlum babasına bu kadar düşkünken bizim sadece kendimizi düşünerek hareket etmemiz çünkü daha çok küçük yavrum ve gece 1 e kadar babasını bekledi içim acıdı resmen yoksa İnan çalışırım ayaklarım üstünde dururum zaten mesleğimde var

Aminnn canımm aminn şuan ihtiyacım olan tek şey dua ve eşim küçükte diil 43 yaşında zaten hayatı dolu dolu yaşamış bu çapkınlık hovardalık diil bu hastalık

İnşallah canım düzelecek merak etme ya Şafi çek içinden bol bol

Ne ilacı vermişti açaba bende 2 senelik evliyim bana denemelisin dedi ama ben ve eşim çok sabırsızız ve bir bebek sahibi olmak istiyoruz

Cnm nasılsın. Bi müjdeli hbrde benden sana gelsin

Eklentiler

• IMG_20190618_223343.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…