• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm benm insalah bisey olmaz korkma . sen sadece bol bol dinlen baska bsey yapma .strwsten uzak dur herseyin guzel olacagina inan ve dua et bol bol..senin guzel enerjinle moral bulup birbirimze destek ve yardmci oluyorz .enerjini dusurme. bol bol dua edecem senin icin 🙏🙏🌸
Yaa ne güzel insanlar tanımışım burda hiç tanımadığı birine dua edebilecek ❤️ Allah hepinizden razı olsun canım benim 🙏🙏 biraz sarstı ama sonuç ne olursa oldun, çabucak toparlanırım kısmetse 🙏🙏

Yaa ne güzel insanlar tanımışım burda hiç tanımadığı birine dua edebilecek ❤ Allah hepinizden razı olsun canım benim 🙏🙏 biraz sarstı ama sonuç ne olursa oldun, çabucak toparlanırım kısmetse 🙏🙏
atlaticaksim tabi canm merak etme. tek yapman gereken stres yapmamak. bak nasil articak degerlerin🤗

Doktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.

Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..

Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.

Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.

Dualarınızda bana da yer verin lütfen 🙏🙏 çok ihtiyacım var şu an...

Canım çok geçmiş olsun güzel düşün güzel olsun her şey tuvaletin gelmedikçe kalkmamaya çalış dinlen ayaklarını yüksekte tut

Amin canım benim 🙏🙏

Ayy ne güzel bir örnek, darısı başıma inşallah canım 🙏🙏 devem ederse de etmezse de başım gözüm üstüne, Allah hayırlısını nasip etsin 🙏🙏 üzüldüm elbet ama kısmet işte 😕
Öyle tabi kuzum, Rabbim bize en hayırlısını nasip etsin ama sen yine de strese girme lütfen. Dualarımdasın

Dilekdilek06 Dilekdilek06 canım bak az önce bir arkadaş yazdı.. ANA pozitifliği varmış onda da.. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alır 🙏🙏🙏

Eklentiler

• A94F1CC1-1596-4A1E-B1FE-76555403A688.png
    A94F1CC1-1596-4A1E-B1FE-76555403A688.png
    267,3 KB · Görüntüleme: 30
Canım neler oldu öyle, sen iyi misin?? Atlatamayacağınız bir sorun yoldur inşallah 🙏🙏

iyiyim kuzum yatıyorum yeni uyandım hatta 🙄 kanama kahverengiye dönmüş azalmış görünüyor..
Umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırsınız kucağınıza canım🤲❤️

Bizim problemimiz aşılmıycak gibi duruyor yani ben istemiyorum beni kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum hem aldatıyor hem suçlu hem güçlü😔😭😭

Umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırsınız kucağınıza canım🤲

Bizim problemimiz aşılmıycak gibi duruyor yani ben istemiyorum beni kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum hem aldatıyor hem suçlu hem güçlü😔😭😭
Allah bildiği gibi yapsın, nedir bu doyumsuzluk anlamıyorum ki 😡 yeni mi öğrendin, sadece görüşme falan mı ileri gidilmiş mi? Uzun süredir mi devam ediyormuş? Anlatmak istersen tabii kuzum.. aldatma varsa ben de çok olumlu olamıyorum maalesef, başıma gelmedi bilemem ama affedemem sanırım.. 😕

Ne kullanıyormuş canım, doktoruma danışırım belki. Hamile mi? Pıhtılaşma çıkmış mı?
Evet hamile, plaquenil ve coraasprin kullanmış, hamile kalınca kortizon vermiş doktor bir de pıhtılaşma için iğne oluyormuş. Plaquenil v ekortizonu bir sor canım olmadı. Benim bir romatolog gerek yok dedi diğeri plaquenil yazdı ben d ekullanıyorum iki aydır

Evet hamile, plaquenil ve coraasprin kullanmış, hamile kalınca kortizon vermiş doktor bir de pıhtılaşma için iğne oluyormuş. Plaquenil v ekortizonu bir sor canım olmadı. Benim bir romatolog gerek yok dedi diğeri plaquenil yazdı ben d ekullanıyorum iki aydır
Not aldım canım Perşembe sorarım mutlaka ne düşünüyor bu ilaçlarla ilgili diye.. arkadaşın da sağlıkla alır kucağına inşallah yavrusunu 🙏🙏🙏

Not aldım canım Perşembe sorarım mutlaka ne düşünüyor bu ilaçlarla ilgili diye.. arkadaşın da sağlıkla alır kucağına inşallah yavrusunu 🙏🙏🙏
Tamam canım beni de haberdar ederisn olur mu? Ben de sraştırıyorum sürekli. Nk natural killer diye bir test varmış bağışıklık sistemini ölçüyormuş şimdş duydum of of. Ne çok sey var

Tamam canım beni de haberdar ederisn olur mu? Ben de sraştırıyorum sürekli. Nk natural killer diye bir test varmış bağışıklık sistemini ölçüyormuş şimdş duydum of of. Ne çok sey var
Onu da romatolojiye sormak gerek galiba canım, haberdar ederim tabi etmem mi.. dersimiz ortak ne de olsa..

Allah bildiği gibi yapsın, nedir bu doyumsuzluk anlamıyorum ki 😡 yeni mi öğrendin, sadece görüşme falan mı ileri gidilmiş mi? Uzun süredir mi devam ediyormuş? Anlatmak istersen tabii kuzum.. aldatma varsa ben de çok olumlu olamıyorum maalesef, başıma gelmedi bilemem ama affedemem sanırım.. 😕
Allahım göstermesin hem de benim kadar büyük bir aşkla seviyorsan 😔🤲çok çokk kötü ileri gidilmedi diyor ama ne fark eder ki canım yaa bence ileri de gidildi ve iğrenç iğrenç Mesajlar ne anlatıyım anlattıkça yaşıyorum 😪😪allahım 2 buçuk yaşında oğlum var çok düşkün babasına napcam bilmiyorum özür bile diyemiyor ben böyleyim diyor senden vazgeçerim onlardan vazgeçmem diyor belki canımı yakmaya çalışıyor bilmiyorum ama allahım bi çıkış yolu göster annem babam da yok alsam yavrumu gitsem zaten Diyarbakır a geldim yerleştim evlenince şimdi Ankara ya geri göndermeye çalışıyor kurulu düzenimi bozup geldim nolur nolurrr lütfen çok dua edin bana çok ihtiyacım var kızlarr hepiniz lütfen 😔😭😪🤲

Back