birde biseu daha sorucam kızlar benim hiiiccc akıntım falan olmuyor bu kasık agrılarıyla birlikte yumurtlama günümdede olmadı hic akıntım acaba hastalıgımın hemen ardından hamile kalmıs olabilrmiyim:S
bende bir an önce öğrenmek istiyorum canım yaa...
belirsizlik çokkötü.
hava azaçılsa ben bi koşu gidicem de.
ooluşu bırakıcak yer yok.kayınvalidem 3 sokak aşagıda...
pfff
aynen yaaa ama 15 dk ya ararım çıktımı die
bende karar verdimdi de test yok
bu aradaseninki negatif çıkmış hee??
ben demedimmi kız negatif çıkardeyeee...
boşver olsun daha çok erken zaten
heheheeeee en üstte benim bat bekleyen
normalde oluyor tabi ama işte bu 10 gündür falan olmuyor normalde olurdu yani öyle yumurtlama döneminde belirgin akıntılar falanda olmadı bu kez
bende bir an önce öğrenmek istiyorum canım yaa...
belirsizlik çokkötü.
hava azaçılsa ben bi koşu gidicem de.
ooluşu bırakıcak yer yok.kayınvalidem 3 sokak aşagıda...
pfff
aynen yaaa ama 15 dk ya ararım çıktımı die
bende karar verdimdi de test yok
bu aradaseninki negatif çıkmış hee??
ben demedimmi kız negatif çıkardeyeee...
boşver olsun daha çok erken zaten
heheheeeee en üstte benim bat bekleyen
inşallah hamilesindir canım inşallah ondan olmuyordur AMİİNNN
sen yine de degerlendir gün asırı çalışbelki geç yumurtlarsın kacırma yumoşu
hamilelikten olabilir mi acaba bu durum hem siz bilirsiniz hamileliğin ilg günlerinde falan böyle coook acıkma karnın sürekli guruldaması olur mu ve benim nekadar kilo alırsam alayım göbegim aslaa olmaz ama su dönem göbegimden kilo alıyorum 15 günde 1.5 kilo aldım okadar cok yiyorum yani ama hep açım:) bakalım ya nolcak merak ediyorum
kıslar yarım saat kaldı tubılosh nırdesın ara kıs
kızlar sanırım yumurtladıktan 14 gün sonra falan regl olmamız gerekiyo ona göre de takip edebilirsiniz belki bi kaç gün oynar en fazla 16-17 gün sürer yumurtladıktan sonra ama ama bu ay denedim 15 gün sürdü sanırım yımırt yımırtdan sonra geldi kırmızı kart
kaç yasındasın? örgün müü okuyorsun acık ögretim mi? örgün okuyrsan zaten cocuk erken benceyok yok ben öyle cok kafama takmıyorum bu durumu yani illede şimdi olsun demiyorum sadece merak ben hala daha üniversitede okuyorum okulumun bitmesine daha var yani zaten biraz kararsızım cocuk konusunda
aynen öyle oluyor benim 30 günde bir olr muhakkak .yumurtlamada 14 gün önce gerçekleşiyor hissediyordum ben.önceden çocuk istemediğimz için o güne daha çok dikkat ederdik.ama şimdi ymurtlama günüm olmamasına rağmen hala hafif bir sızı var kasıklarımda.belki üşüttüm,belki hamileyim ,belki psikolojik,belkide belki :)
kaç yasındasın? örgün müü okuyorsun acık ögretim mi? örgün okuyrsan zaten cocuk erken bence
inşallah hamişsindirstarda hamilelikle ilgili konusuyo berker söyledi sagolsu actım dr konusuyo izleyin kızlar bu ay hamiş kalırsak inşallah lazım olur bilgiler
Kızlar ben hastalandım
Kızlar ben hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?