• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

size bişey sormak istiyorum dün geceden beri sol göğsümün ucunda bi acı bi yanma var bazen bebek emzirmişim gibi çıkıyo ve o zaman daha çok acıyo neden olabilir acaba :26:

günaydın kızlar nasılsınız??
ya birşey sorucam cekiniyorum aslında biraz sormaya ama 10 gündür kasıklarımda agrı var ama bu agrı ilişki sırasında oluyor cok feci bir agrı onun dısındada karnım coook gurulduyor :S böyle inceden sancılar oluyor kasıklarımda bunlar neden acaba ya:(

:16::16::16: öyle düşünüyorum hep elimi koyuyorum karnıma belki şimdi yoldasın yorulma falan konusuyorum onla öyle :1:
seda gelirse ona soralım bi o hamile
bi de hany iki kere hamilelik geçirmiş o da belirtilerden anlıyor :1: onlara da sorarız böye bişe yaşamışlar mı
ama sanırım oluyormuş duymuşmuştum bazı kişilerden
ama yine de belirtilere takılıp umutlanma tatlım ben bu ay resmen kendimi hamile ilan etmiştim :1::1::1: midem bulanıyo falan sonra havamı aldım işte biliyorsun :1::1::1::1:

ay alemsin ya :1:

benim bütün arkadaşlarım bence sen hamilesin diye etrafımda gezip duruyolar, hele ablam doktora gerek yok bn rüyamda gördüm kesin hamilesin diye takılıyor bana :) ama gel gör ki, sabah ki testceğizim negoşlar negoşuu :)
şimdi şu bat gelmek bilmez bana bi türlü ..
ay sabırsızlık abidesiyim :)

kızlar selam hany i aradım.
Dr usg den bakmış,çok erkense ondangöremeyebiliriz demiş.
Kan vermiş,12 de çıkıcakmış. Saat 12 gibi sonucu öğrenicez kızlarrrr
inşallah bayram edicez burdaaa :)

huzuuuuurr sana özellikle çok selamı var.
Beni oraya getirtmesin diyor :d
aahahahahahaa

bu arada huzuzrum bende çok istiyorum bugün öğrenmeyi. Eşime dedim erken gel bugün.
Tamam dedi. Test alıp gelicek.
Resmini çekip koyucagımı da söylemiştim ;)
sözüm söz...

ooooooofff saat 12 olsun ozaman bıran once meraklandım ya

günaydın kızlar nasılsınız??
ya birşey sorucam cekiniyorum aslında biraz sormaya ama 10 gündür kasıklarımda agrı var ama bu agrı ilişki sırasında oluyor cok feci bir agrı onun dısındada karnım coook gurulduyor :S böyle inceden sancılar oluyor kasıklarımda bunlar neden acaba ya:(

al buyur aynı benmde öyle işte...
kaç gün var bat'a ?

amiinnn inşallahhh yaa aslında yumurtlama gununden berı ara ara kasıklarım agrıyor...birde soyle bırsey var...ben bu ay ovulasyon testı kullandım teste gore 15ve 16.gunler yumurladım ama 23.gun tekrar ovulasyın testı yaptım cıft cızgı ıkısıde kıpkırmızı tekrardan yumurtladıgımı dusundum bazı arkadaslar hamılelık olabıleegını soyledı...şimdi test yapmaya korkuyorum bugun 26.gunum

ben de duydum onu ama yine de kesinligi yok sanırım bi test yapsan cesaretlenip?
kaç gun kalmıştı batına

al buyur aynı benmde öyle işte...
kaç gün var bat'a ?

bat ayın 23 ü daha cok car ama bilmiyorum normalde öyle hanile kalayım diye cok kafamı takmıyorum ama bu ay bıraktım ilacı sat de 26 sıydı ama 10 gündür böyle agrılarım var

kızlar selam hany i aradım.
dr usg den bakmış,çok erkense ondangöremeyebiliriz demiş.
kan vermiş,12 de çıkıcakmış. saat 12 gibi sonucu öğrenicez kızlarrrr
inşallah bayram edicez burdaaa :)

huzuuuuurr sana özellikle çok selamı var.
beni oraya getirtmesin diyor :D
aahahahahahaa

bu arada huzuzrum bende çok istiyorum bugün öğrenmeyi. eşime dedim erken gel bugün.
tamam dedi. test alıp gelicek.
resmini çekip koyucagımı da söylemiştim ;)
sözüm söz...

hadi inşallah güzel haberlerle gelir :) daha 1,5 saat var yahuu..

ayyyy bu arada birileri de test yapmaya karar vermiş kızlar alkışşşş lütfenn kendisineeeeee :52:

hadi inşallah güzel haberlerle gelir :) daha 1,5 saat var yahuu..

ayyyy bu arada birileri de test yapmaya karar vermiş kızlar alkışşşş lütfenn kendisineeeeee :52:

şakşakşakşak :46::46::46::46::46:

yumruklarımı görünce gözü korktu onun canım yoksa hala mırın kırın mırın kırın diyordu :1::1::1:

kızlar merak ettiğim bir konu var benim.hani yumurtlama gününde ağrı olur ya benim hala ağrım var ara ara kasıklarımda.bu ymurta çatlamadığı zamanlarmı oluyor.yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi.daha önce bebek düşünmediğimz için hiç dikkatli değildim bu konularda.

bat 23 daha var ama öğrenmek içinde cok erken sanırım cok merak ediyorum nasıl anlayabilirim acaba ya

batını listeye ekliyorum :34:
henüz ögrenemeyiz ki cok erken cunku biraz sabret kendine de dikkat et bu arada agır falan kaldırma yuksek yerlere de uzanmamaya çalış inşallah hamilesindir :16::16::16:

kıslar ya aklıma negeldı ben dunden oncekı gun 20 lt su damacanasını kaldırım bı sey varsa zararı olurmukıne yada oldumukıne

batını listeye ekliyorum :34:
henüz ögrenemeyiz ki cok erken cunku biraz sabret kendine de dikkat et bu arada agır falan kaldırma yuksek yerlere de uzanmamaya çalış inşallah hamilesindir :16::16::16:

ovülasyon tarihi dün dü ma kasıklarımın agrısından hic degerlendiremedim acıkcası esim bence hamilesin icime öyle doguyor falan diyor ama ben pek ümitli degilim simdi ben ovülasyon testi alsam bi kac gün sonra yapsam sonuc alabilirmiyim sonucta ovülasyon tarihim dündü :)

Back