• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

tamam :)

kızlar bakın cok öenmli bi bilgi söylediiiiii
eger hamile kaldıgınız da ya da hamileyken yeteri kadar demir ve kalsiyum yoksa vucudumuzda bebek annenin demir ve kalsiyumunu çalışıyormuşş
aranızda hala kalciyum ilacına başlamayan varsa kulagını cekiceeemmm başlıyorsunuz hemen kızlarr ,
var mı kullanmayan parmak kaldırsın ??? :1:

bi tanıdıgın dişleri çürümüş hamileyken aniden hamile kalmış plansız o yüzden folik falanda kullanmıyormuş dişleri kapkara olmuşşş :14:
kalsiyumu nasıl içices.. benim doktorum vermedi baan sadece folik verdi...

Allah yandım o zaman ben:))))
normaldede boşta bırakmaz zaten,içmeye başlayınca nolucak acaba deneyip görücez:))

:1::1::1: Allah yardımcın olsun canım ne diyim yaniii bizim ki ne daha fazla içiremedim napıyım biraz da kıyamadım aslında :17:
boşwer içmesin zaten rahat bırakmıyo biraz daha içseydi artıkkk neysemmm eee daha daha nasılsınız :1::1::1::1::1:

sakın pozitif sonuc verip sevindireyim bu negatiflerin üzerine bari ben mutlu ediyim su topigi deme sakın sennnn ancaaaaakkkk böyle üzersin bizi bak en sonunca patlatcam bi tane
:22::22::22::22::22:

ahhh keşke bidenemm ama insan hisseder,aa hamileyim ben yaa sanki der.
sen de demin yazmıştın,bebiş ben burdayım die sinyaller yollar dedin.
bende ne sinyal var ne bişii...
bak hany de gecikti ama bebiş yok.
sende öyleydin...
havalardan diye düşünüyorum.
çünki benim hemen miğden bulanır.
çok rahatım yaa. tık yok desem yeridir :)
yoksa istemezmiyim ben sizi sevindirmeyiii,eşimi sevindirmeyiii,kendimi sevindirmeyiii :)

:1::1::1: Allah yardımcın olsun canım ne diyim yaniii bizim ki ne daha fazla içiremedim napıyım biraz da kıyamadım aslında :17:
boşwer içmesin zaten rahat bırakmıyo biraz daha içseydi artıkkk neysemmm eee daha daha nasılsınız :1::1::1::1::1:

aminn canım:)))
bizim bebiş olmaması çok saçma bişi ama ben yinede kürlere devam ediyorum
bal tarçın çörekotu yiyorum sabah akşam..günde 1-2 kupa hayıt tohumundna çay demliyorum..
dün incir aldım ve keçi boynuzu aldım..incire nasıl başlıcamı kestiremediğimden başlamadım..acaba soğan suyu yapıpta bitirincemi incirle tamamlasam

kalsiyumu nasıl içices.. benim doktorum vermedi baan sadece folik verdi...

folik kaslıyum oluyo bildigim kadarıyla canım bi de netten araştır nelerde cok kalsiyum var
peynir yogurt süt yumurta düzenli ye mesela.

ve herkes gidip kanını ölçtürsün kanı düşük olanlar kan ilacına ve kan yapıcı besinlere başıcak ben 2 aydır içiyorum kanım cok düşüktü
bu da cok öenmli hamile kalınca bebegimiz bize sıkı tutunamayabilirr o yüzden eger hala kan degerlerine baktırmayan varsa yarın ilk iş buna baktırın :34::34:

sende öyleydin...
yoksa istemezmiyim ben sizi sevindirmeyiii,eşimi sevindirmeyiii,kendimi sevindirmeyiii :)

sevindir be tubiloshh bugün sevinmeye çok ihtiyacımız var....

aminn canım:)))
bizim bebiş olmaması çok saçma bişi ama ben yinede kürlere devam ediyorum
bal tarçın çörekotu yiyorum sabah akşam..günde 1-2 kupa hayıt tohumundna çay demliyorum..
dün incir aldım ve keçi boynuzu aldım..incire nasıl başlıcamı kestiremediğimden başlamadım..acaba soğan suyu yapıpta bitirincemi incirle tamamlasam

ben de iltahap yoktu yeni kontrolden geçmiştim o yüzden incir havuç yaptım ama 10 gün yapabildim sıkıldım hergün taze yap yap :1:
iltihap varsa ilk önce sogan yap ama iltihap olmadıgından eminsen kontrollerin yapıldıysa inc,r havuc yapabilirsin tadı da güzel.

folik kaslıyum oluyo bildigim kadarıyla canım bi de netten araştır nelerde cok kalsiyum var
peynir yogurt süt yumurta düzenli ye mesela.

ve herkes gidip kanını ölçtürsün kanı düşük olanlar kan ilacına ve kan yapıcı besinlere başıcak ben 2 aydır içiyorum kanım cok düşüktü
bu da cok öenmli hamile kalınca bebegimiz bize sıkı tutunamayabilirr o yüzden eger hala kan degerlerine baktırmayan varsa yarın ilk iş buna baktırın :34::34:

ben bütün kan testlerimi yaptırdım kızlar.. doktorum kan değerlerin normal demişti. TSH, HEPATİT Bs ANTİJENİ, HEPATİT Bs ANTİKORU, RUBELLA ANTİKORU bu testlerin hepsini hamile kalmadan önce yaptırın..Benim doktorum dedi ki, bu hastalıklara Hamileyken yakalanılırsa hamileyken tedavisi çok zor dedi.

Hepsini yaptık hiç bişey çıkmadı çok şükür.. Sizde yaptırın.. doktorumda çok şirin bi kadın...
insanın önce kendine güveneceği bir doktor bulması da şart...

sende öyleydin...

belki kız bu defa ondan belirti olmuyo nerden bilcen alalla yaa sen pozitif dusun olmazsa da üzülmicez zaten hayırlısı dicez napalım ama daha kırmızıları görmeden umutsuz olmana kızıyoruuuummmm :47::47::47:

ben de iltahap yoktu yeni kontrolden geçmiştim o yüzden incir havuç yaptım ama 10 gün yapabildim sıkıldım hergün taze yap yap :1:
iltihap varsa ilk önce sogan yap ama iltihap olmadıgından eminsen kontrollerin yapıldıysa inc,r havuc yapabilirsin tadı da güzel.

tek inciri yapsam nasıl olur dersin

Sağlıklı Kiloda Kal

Konu hamile kalmak olduğunda beden kitle endeksiniz 20 ile 24 arasında olmalıdır. Araştırmacılarca, kısırlık vakalarının yüzde 12’sinin kilo probleminden kaynaklandığı tahmin ediliyor;fazla kilolu olan ve normalden zayıf olan kadınlar bu açıdan eşit durumdadır.Fazla kilolu olursan regl düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu yaşayabilirsiniz.(Ancak kilonun beş ya da 10’unu vermek,bu sorunların düzelmesine yardımcı olabilir) Normalden düşük kiloda olduğun takdirde ise hiç yumurtlamayabilirsin çünkü yumurtalıklarının çalışmasını sağlayan vücudundaki yağdır.

Sağlıklı Kiloda Kal

Konu hamile kalmak olduğunda beden kitle endeksiniz 20 ile 24 arasında olmalıdır. Araştırmacılarca, kısırlık vakalarının yüzde 12’sinin kilo probleminden kaynaklandığı tahmin ediliyor;fazla kilolu olan ve normalden zayıf olan kadınlar bu açıdan eşit durumdadır.Fazla kilolu olursan regl düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu yaşayabilirsiniz.(Ancak kilonun beş ya da 10’unu vermek,bu sorunların düzelmesine yardımcı olabilir) Normalden düşük kiloda olduğun takdirde ise hiç yumurtlamayabilirsin çünkü yumurtalıklarının çalışmasını sağlayan vücudundaki yağdır.

:50: ama ama benim boyum 1.67 kilom 50 çok zayıf değilim dimi

hoşgeldin :40:
ayyy 50 kilo olmak çok zor ya bazen 34 beden bile olmuyo :14:

valla canım yalan sölemiyeyim de benim basenler büyük biraz 36-38 beden oluyo :1:
tabi ki isteyen herkese kapımız sonunaaa kadar acık canım
HOŞGELDİİNNN
biraz kendinden bahsetmek istermisin? ne zamandır cocuk istiyorsun kaç yasındasın batın kaç gibi :1:

hoş buldumm 1,5 senedir bebik istiyoruzz ama hala tık yok hiç hamiş kalmadım 23 yaşındayım tedavi görüyorum bursalıyım şu anda klomen gonaphane kullanıyorum geçen ay rahim filmi çektirdim bu esnada tüpün teki tıkalıymış o açıldı klomenim bitti diğeri 100 tane günde 1 tane cumartesi de yumurta takibine başlıycamm hayırlısıyla:ssz::ssz::nazar:

Back