Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ayy yok ne olucak annelerimiz bize hamileyken pastörize süt mü vardı direk inekten sağıp kaynatıp içiyolarmış yoğurt yapıyolarmış hatta köylerde hala öyle yapıyolar bizde bişey var mı yok

arkadaşlar selam
bu keçi boynuzu suyunu hazırlayınca sıcakmı içmeli,ben bu sabah hazırladım ama işe yetişmemiz lazım diye içemedi eşim..akşamları yatmadan önce düzenli içecek ama sabahları nasıl olucak..akşamdan hazırladığımı 2 bardaklık hazırlasam sabah kalkınca soğuk içse olurmu sizce

Son düzenleme:

hayırlısı kuzu yaa...
eşim alıcak ya bugün?
gelir akşam 5 gibi heralde...
yada bakiim hava açılırsa kaçarım 5 dk

tatlım kargo yapıyımmı bugunde kesın alamassınız sız testı sımdı ay cok meraklandım ya

alıcak eşim alıcak
ne meraklısınız nan tek çizgi görmeye
yapiim de gösterim rahatlayın akşama

tubiş test almaya mı gitti yoksa yaa
inşallah öyle yapmıştırr

keşkeeee ama nerdeeee

Kızlar ben hastalandım

hayırlısı canım yaa...
canını sıkma. birdahaki aya inşallahhhhhh
2 günün mü geçmişti canım?

ben pastörize olan ürünlerin sağlıklı olduğuna inanmıyorm.bir ara bütün tvlerde doktorlar ağız birliği etmişçesine pastörize tercih edin diyordu.sonra bunu pastörize ürün üreten firma sahiplerinin tv lerle yaptığı anlaşma sonucu söylendiğini duydum.mantıklı düşünürsek pastörize ürünlerin reklamlarını yayınlayan bir kanal açık süt alın yoğurdu kendiniz yapın diye yayın yapmaz :) zaten her konuda herşeyin doğalını seçmek en güzeli.ben hazır bebek mamalarınada güvenmiyorum

ben öyle yapmıştım canım olur sanırım cunku ilk haftadan sonra 3 ay sadece akşamları içiliyo o zaman mecbur kalanı yarın içiyo yarın yapamıcana göre hem sıcak içilecek diye okumadım ben benim eşim soguk içti hep faydası oldu yani ilişkide falan hissediliyo fark ama tabi bi hafta dayanabildi midesi bulandı beyefendinin

canım tşk ederim cvpladığın için
bende öyle yapıcam..eşim mideside bulansa gazda yapsa sancıda yapsa oynaya oynaya içecek:))
bu arada faydasını gördüm demişsin bebiş oldumu cnm
yada ne tür hissettiniz faydasını anlatabilirmisin

kızlar hany i aradım...
maalesef hamile değilmiş
birkaç saate gelicek nete.
ne yalan söölim ümitliydim ondan ben yaa...
neyse hayırlısı Allah'tan...
birdahaki aya inşallah...

hadi yaaa inanmıyorum
ben de cok ümitliydim yaa ama regli de gelmedi daha
neyse gelsinde ayrıntılı anlatır heralde
hayırlısı artık yeni ay yeni umut beklicez Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin vardır bir hayır bunda da

22 yasındayım örgün okuyorum 2 yılım var daha ama eşim istiyor biraz ama bi deneyelim dedik eger olmazsa zaten belki yine ilaca baslarım ama okulum cok zor degil annem falanda gelirse idare ederiz diye düsündük ama bakalım ya hayırlı degilse olmaz zaten

bebiş yok canım malesef dün akşam reglim başladı sagolsun
(afedersiniz) ereksiyon olarak daha iyiydi zaten keciboynuzu cok faydalıymış bu konuda da yani gece uyanıyordu rahatsız olup o kadar yani anlamışındır sanırım

Allah yandım o zaman ben:))))
normaldede boşta bırakmaz zaten,içmeye başlayınca nolucak acaba deneyip görücez:))

okul bitse keşke daha iyi olur sankim ama tabi siz bilirsiniz sonucta..
hani sürekli emzirme falan özellikle ilk aylar hep yanında olman cok güzel olur.. okurken mecbur yalnız bırakcaksın.

canım zaten rahat konuşamıyordu.
eşinin amcası gilde ya. sinirim bozuk zaten felan dedi.
herzaman demiyormuyuz zaten?
Rabbim hayırlısı neyse onu versin diye?
şimdi sırabende
bende negatif sonucu veriim
3 lü negatif voltranı oluştururuz

ben iş yerindeyim izleyemiyorum.. iyi dinleyin kızlar anlatın bana da..

tamam :)

kızlar bakın cok öenmli bi bilgi söylediiiiii
eger hamile kaldıgınız da ya da hamileyken yeteri kadar demir ve kalsiyum yoksa vucudumuzda bebek annenin demir ve kalsiyumunu çalışıyormuşş
aranızda hala kalciyum ilacına başlamayan varsa kulagını cekiceeemmm başlıyorsunuz hemen kızlarr ,
var mı kullanmayan parmak kaldırsın ???

bi tanıdıgın dişleri çürümüş hamileyken aniden hamile kalmış plansız o yüzden folik falanda kullanmıyormuş dişleri kapkara olmuşşş

sakın pozitif sonuc verip sevindireyim bu negatiflerin üzerine bari ben mutlu ediyim su topigi deme sakın sennnn ancaaaaakkkk böyle üzersin bizi bak en sonunca patlatcam bi tane

okul bitse keşke daha iyi olur sankim ama tabi siz bilirsiniz sonucta..
hani sürekli emzirme falan özellikle ilk aylar hep yanında olman cok güzel olur.. okurken mecbur yalnız bırakcaksın.

eger simdi hamile kalırsam ara taile denk gelir diye düsündüm ama karasızım işte bende ilacı bırktım ama tereddüt ediyorum tabi bi yandanda olsun okulum bittiğinde büyümüş olur daha rahat olur diye düşündüm ammaann ne bilim işte bizim nişanlılık süremzde 3 yıl sürdü uzun bi dönemdi eşimde biraz isteyince bende karrsız kaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…