kızlar kafam karıştı şimdi benim
hamilelikte pastörize süt ve süt ürünleri diyo yani ben şimdi düşünüyordum hamile kalınca kendimi zorlayıp ev yapımı yogur yiyecektim normalde yiyemem ama daha saglıklı diye yiyim diyorum
bilemedim şimdi bu d da pastöreze yiyim diyo mikrop kapabiliyomuş bebiş
pastörize daha cok severim zaten
hava acılsa oglusunu da al hem hava almış olursunuz bak sizi düşünüyorum kaç gündür evden cıkmadınız yanii
evet bilerek bekliyo 7 nisan hamiş olarak degişecek o kızım 10 bugun hala olmadın yaa hamişsin sen kesin kesinn inaşlaaahhhhhhya arkadaşın falan kimse yok mu yakında söyle alıp gelsin size
tatlım kargo yapıyımmı bugunde kesın alamassınız sız testı sımdı ay cok meraklandım ya
tubiş test almaya mı gitti yoksa yaa
inşallah öyle yapmıştırr
Kızlar ben hastalandım
kızlar kafam karıştı şimdi benim
hamilelikte pastörize süt ve süt ürünleri diyo yani ben şimdi düşünüyordum hamile kalınca kendimi zorlayıp ev yapımı yogur yiyecektim normalde yiyemem ama daha saglıklı diye yiyim diyorum
bilemedim şimdi bu d da pastöreze yiyim diyo mikrop kapabiliyomuş bebiş
pastörize daha cok severim zaten
kızlar hany i aradım...
maalesef hamile değilmiş
birkaç saate gelicek nete.
ne yalan söölim ümitliydim ondan ben yaa...
neyse hayırlısı Allah'tan...
birdahaki aya inşallah...
arkadaşlar selam
bu keçi boynuzu suyunu hazırlayınca sıcakmı içmeli,ben bu sabah hazırladım ama işe yetişmemiz lazım diye içemedi eşim..akşamları yatmadan önce düzenli içecek ama sabahları nasıl olucak..akşamdan hazırladığımı 2 bardaklık hazırlasam sabah kalkınca soğuk içse olurmu sizce
dedim duymadınızmıııııı :26:
ben öyle yapmıştım canım olur sanırım cunku ilk haftadan sonra 3 ay sadece akşamları içiliyo o zaman mecbur kalanı yarın içiyo yarın yapamıcana göre hem sıcak içilecek diye okumadım ben benim eşim soguk içti hep faydası oldu yani ilişkide falan hissediliyo fark ama tabi bi hafta dayanabildi midesi bulandı beyefendinin
kızlar hany i aradım...
maalesef hamile değilmiş
birkaç saate gelicek nete.
ne yalan söölim ümitliydim ondan ben yaa...
neyse hayırlısı Allah'tan...
birdahaki aya inşallah...
kızlar starı kapatmadınız dimi şimdide hamileliköncesi konuşuyo
kaç yasındasın? örgün müü okuyorsun acık ögretim mi? örgün okuyrsan zaten cocuk erken bence
inşallah hamişsindirstarda hamilelikle ilgili konusuyo berker söyledi sagolsu actım dr konusuyo izleyin kızlar bu ay hamiş kalırsak inşallah lazım olur bilgiler
canım tşk ederim cvpladığın için
bende öyle yapıcam..eşim mideside bulansa gazda yapsa sancıda yapsa oynaya oynaya içecek:))
bu arada faydasını gördüm demişsin bebiş oldumu cnm
yada ne tür hissettiniz faydasını anlatabilirmisin
ben iş yerindeyim izleyemiyorum.. iyi dinleyin kızlar anlatın bana da..
bebiş yok canım malesef dün akşam reglim başladı sagolsun
(afedersiniz) ereksiyon olarak daha iyiydi zaten keciboynuzu cok faydalıymış bu konuda da yani gece uyanıyordu rahatsız olup o kadar yani anlamışındır sanırım
22 yasındayım örgün okuyorum 2 yılım var daha ama eşim istiyor biraz ama bi deneyelim dedik eger olmazsa zaten belki yine ilaca baslarım ama okulum cok zor degil annem falanda gelirse idare ederiz diye düsündük ama bakalım ya hayırlı degilse olmaz zaten
hadi yaaa inanmıyorum
ben de cok ümitliydim yaa ama regli de gelmedi daha
neyse gelsinde ayrıntılı anlatır heralde
hayırlısı artık yeni ay yeni umut beklicez Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin vardır bir hayır bunda da
ben iş yerindeyim izleyemiyorum.. iyi dinleyin kızlar anlatın bana da..
canım zaten rahat konuşamıyordu.
eşinin amcası gilde ya. sinirim bozuk zaten felan dedi.
herzaman demiyormuyuz zaten?
Rabbim hayırlısı neyse onu versin diye?
şimdi sırabende
bende negatif sonucu veriim
3 lü negatif voltranı oluştururuz
okul bitse keşke daha iyi olur sankim ama tabi siz bilirsiniz sonucta..
hani sürekli emzirme falan özellikle ilk aylar hep yanında olman cok güzel olur.. okurken mecbur yalnız bırakcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?