• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

birde biseu daha sorucam kızlar benim hiiiccc akıntım falan olmuyor bu kasık agrılarıyla birlikte yumurtlama günümdede olmadı hic akıntım acaba hastalıgımın hemen ardından hamile kalmıs olabilrmiyim:S

adet bitiminden yeni adet başangıcına kadar akıntı olmuyor mu hiç? mutlaka her kadında olması gerekiyor bildigim kadarıyla
ama kokusuz akıntı olması lazım vajina kendini yenileyip temizlemesi bu gerekli yani
doktora göründün mü?

normalde oluyor tabi ama işte bu 10 gündür falan olmuyor normalde olurdu yani öyle yumurtlama döneminde belirgin akıntılar falanda olmadı bu kez

bende bir an önce öğrenmek istiyorum canım yaa...
belirsizlik çokkötü.
hava azaçılsa ben bi koşu gidicem de.
ooluşu bırakıcak yer yok.kayınvalidem 3 sokak aşagıda...
pfff

aynen yaaa ama 15 dk ya ararım çıktımı die :D

bende karar verdimdi de test yok :D
bu aradaseninki negatif çıkmış hee??
ben demedimmi kız negatif çıkardeyeee...
boşver olsun daha çok erken zaten :16:

heheheeeee en üstte benim bat bekleyen :27:

hava acılsa oglusunu da al hem hava almış olursunuz bak sizi düşünüyorum kaç gündür evden cıkmadınız yanii :1::1::1:
evet bilerek bekliyo 7 nisan hamiş olarak degişecek o kızım 10 bugun hala olmadın yaa hamişsin sen kesin kesinn inaşlaaahhhhhh :16::16::16::16: ya arkadaşın falan kimse yok mu yakında söyle alıp gelsin size

normalde oluyor tabi ama işte bu 10 gündür falan olmuyor normalde olurdu yani öyle yumurtlama döneminde belirgin akıntılar falanda olmadı bu kez

inşallah hamilesindir canım inşallah ondan olmuyordur AMİİNNN :16::16:
sen yine de degerlendir gün asırı çalış :34: belki geç yumurtlarsın kacırma yumoşu

bende bir an önce öğrenmek istiyorum canım yaa...
belirsizlik çokkötü.
hava azaçılsa ben bi koşu gidicem de.
ooluşu bırakıcak yer yok.kayınvalidem 3 sokak aşagıda...
pfff

aynen yaaa ama 15 dk ya ararım çıktımı die :D

bende karar verdimdi de test yok :D
bu aradaseninki negatif çıkmış hee??
ben demedimmi kız negatif çıkardeyeee...
boşver olsun daha çok erken zaten :16:

heheheeeee en üstte benim bat bekleyen :27:

tatlım kargo yapıyımmı bugunde kesın alamassınız sız testı sımdı ay cok meraklandım ya

kızlar sanırım yumurtladıktan 14 gün sonra falan regl olmamız gerekiyo ona göre de takip edebilirsiniz belki bi kaç gün oynar en fazla 16-17 gün sürer yumurtladıktan sonra ama ama bu ay denedim 15 gün sürdü sanırım yımırt yımırtdan sonra geldi kırmızı kart

inşallah hamilesindir canım inşallah ondan olmuyordur AMİİNNN :16::16:
sen yine de degerlendir gün asırı çalış :34: belki geç yumurtlarsın kacırma yumoşu

hamilelikten olabilir mi acaba bu durum hem siz bilirsiniz hamileliğin ilg günlerinde falan böyle coook acıkma karnın sürekli guruldaması olur mu ve benim nekadar kilo alırsam alayım göbegim aslaa olmaz ama su dönem göbegimden kilo alıyorum 15 günde 1.5 kilo aldım okadar cok yiyorum yani ama hep açım:) bakalım ya nolcak merak ediyorum

hamilelikten olabilir mi acaba bu durum hem siz bilirsiniz hamileliğin ilg günlerinde falan böyle coook acıkma karnın sürekli guruldaması olur mu ve benim nekadar kilo alırsam alayım göbegim aslaa olmaz ama su dönem göbegimden kilo alıyorum 15 günde 1.5 kilo aldım okadar cok yiyorum yani ama hep açım:) bakalım ya nolcak merak ediyorum

ben yaşamadım henüz meselef hamilelik ama herkesten belirtileri sora sora dinleye dinleye bu konularda prof olcam yakında :9::9::9:
bi arkdaş hamilelikt hızla kilo aldıgını sölemişti oluyormuş yani böyle aclık falan
hadi inşallah heyecanla bekleyim batını meraklandım ben de valla belirtilerin güzel
ama herşee ragmen sonuna yine ekliyorum olmazsa üzülmek yok SÖZ mü?
bi daha ki ay yeniden umutlanıcaz hep beraber..
niye bunu söylüyorum cunku hepimiz umutlanıyoruz belirtileri okuyarak hatta belki psikolojik olarak yasıyoruz belirtileri bu da bi gerçek sonucta..
o yüzden belirtilere cok kafa yormamaya çalışalım :49:

yok yok ben öyle cok kafama takmıyorum bu durumu yani illede şimdi olsun demiyorum sadece merak ben hala daha üniversitede okuyorum okulumun bitmesine daha var yani zaten biraz kararsızım cocuk konusunda

kızlar sanırım yumurtladıktan 14 gün sonra falan regl olmamız gerekiyo ona göre de takip edebilirsiniz belki bi kaç gün oynar en fazla 16-17 gün sürer yumurtladıktan sonra ama ama bu ay denedim 15 gün sürdü sanırım yımırt yımırtdan sonra geldi kırmızı kart

aynen öyle oluyor benim 30 günde bir olr muhakkak .yumurtlamada 14 gün önce gerçekleşiyor hissediyordum ben.önceden çocuk istemediğimz için o güne daha çok dikkat ederdik.ama şimdi ymurtlama günüm olmamasına rağmen hala hafif bir sızı var kasıklarımda.belki üşüttüm,belki hamileyim ,belki psikolojik,belkide belki :)

yok yok ben öyle cok kafama takmıyorum bu durumu yani illede şimdi olsun demiyorum sadece merak ben hala daha üniversitede okuyorum okulumun bitmesine daha var yani zaten biraz kararsızım cocuk konusunda
kaç yasındasın? örgün müü okuyorsun acık ögretim mi? örgün okuyrsan zaten cocuk erken bence :34:
aynen öyle oluyor benim 30 günde bir olr muhakkak .yumurtlamada 14 gün önce gerçekleşiyor hissediyordum ben.önceden çocuk istemediğimz için o güne daha çok dikkat ederdik.ama şimdi ymurtlama günüm olmamasına rağmen hala hafif bir sızı var kasıklarımda.belki üşüttüm,belki hamileyim ,belki psikolojik,belkide belki :)

inşallah hamişsindir :1::1: starda hamilelikle ilgili konusuyo berker söyledi sagolsu actım dr konusuyo izleyin kızlar bu ay hamiş kalırsak inşallah lazım olur bilgiler :16::16::16:

kızlar hany i aradım...
maalesef hamile değilmiş :5:
birkaç saate gelicek nete.
ne yalan söölim ümitliydim ondan ben yaa...
neyse hayırlısı Allah'tan...
birdahaki aya inşallah...

kaç yasındasın? örgün müü okuyorsun acık ögretim mi? örgün okuyrsan zaten cocuk erken bence :34:

inşallah hamişsindir :1::1: starda hamilelikle ilgili konusuyo berker söyledi sagolsu actım dr konusuyo izleyin kızlar bu ay hamiş kalırsak inşallah lazım olur bilgiler :16::16::16:

inşallah cümlemiz :)
açtım bende şimdi çok sağol :34:

kızlar kafam karıştı şimdi benim
hamilelikte pastörize süt ve süt ürünleri diyo yani ben şimdi düşünüyordum hamile kalınca kendimi zorlayıp ev yapımı yogur yiyecektim normalde yiyemem ama daha saglıklı diye yiyim diyorum
bilemedim şimdi bu d da pastöreze yiyim diyo mikrop kapabiliyomuş bebiş
pastörize daha cok severim zaten :1::1::1:

Kızlar ben hastalandım:43::43::43::43::43:

hayııırrr agama lütfen üzülmeeee
bu ay olmadıysa bir hayır vardır elbet lütfen üzülme lütfeeeenn
belki bu ay olsaydı saglıklı olamayacaktı belki hayırsız olcaktı sana kimbilir..
Allah bu ay melegini göndermediyse mutlaka bir sebebi vardır ama biz bilemeyiz canım
yeni ay yeni umutla beklicez birlikte bak bu ay olur inşallah hem bu ay cok dua etcez hepimiz birbirimizee
şimdi sil gözlerini yeni gıtgıdaaakkk tarihini bulalım :34:

Back