bekleyelim yaa sabırlı olalım o zaman ben de merak ediyorum seni ve cooook sevincem hamişsen şimdi negatif cıkar erken oldugu içn boşuna üzülmeyelim bi kaç gün daha bekleyelimcok korkuyorum amaa 4-5 gun var canım
kızlar bana yardım eder misiniz lütfen moralim çok bozuldu
bekleyelim yaa sabırlı olalım o zaman ben de merak ediyorum seni ve cooook sevincem hamişsen şimdi negatif cıkar erken oldugu içn boşuna üzülmeyelim bi kaç gün daha bekleyelim
sonra yaparken bize de haber verirsin birlikte seviniriz inşallah
hamilelik belirtisi de olabilir ama belirtiler hiçbir zaman kesin sonuc vermedigi için bişey diyemiyorum ki canım bekleyip görcez az kalmış batına sabret tatlım
kızlar merak ettiğim bir konu var benim.hani yumurtlama gününde ağrı olur ya benim hala ağrım var ara ara kasıklarımda.bu ymurta çatlamadığı zamanlarmı oluyor.yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi.daha önce bebek düşünmediğimz için hiç dikkatli değildim bu konularda.
2-3 gündür göğüslerimde kaşıntı vardı dünden beride acıyo yanıyo
2-3 gündür göğüslerimde kaşıntı vardı dünden beride acıyo yanıyo
kıslar ya aklıma negeldı ben dunden oncekı gun 20 lt su damacanasını kaldırım bı sey varsa zararı olurmukıne yada oldumukıne
yumurta catlamayınca agrı oluyor mu bilmiyorum ama yumurtlarken kasıklarda agrı oluyo sanırım bi iki aydır farkettim bende akıntı da oluyor zaten yumurta akı gibi belki yumurtlıyorsundur degerlendir gunleri her ihitmale karsıbata kaç gün var ?
yumurta catlamayınca agrı oluyor mu bilmiyorum ama yumurtlarken kasıklarda agrı oluyo sanırım bi iki aydır farkettim bende akıntı da oluyor zaten yumurta akı gibi belki yumurtlıyorsundur degerlendir gunleri her ihitmale karsıbata kaç gün var ?
ala ala sütlenio mukı acep inşşşşşallah
test yapsan cıkmaz şimdi daha erken o yüzden yapacak pek bişey yok ögrenmek için. kan da bile cıkmıyor bu kadar erken ben tecrübeyle sabitledim
Selam Hanımlar
Buyrun bu topikte birlikte hamile kalalım
Hamile arkadaşlar da buyursun onların bilgilerinden yararlanalım.
Kürler yapalım,gezelim tozalım,kafaya takmadan tatlı sohbetlerle hamilelik yolunda birlikte yürüyelim
Hamileler dogum tarihlerini yazsın,dogum yolculuklarında ki heyecanlarına eşlik edelim biz de birlikte hayallerimizi kuralım.
Hamile kalmak isteyenler BAT (beklenen adet tarihi) yazsınlar Adet görmemeleri için dualar edelim ve batları heyecanla bekleyelim.
Üzüntülerimizde teselli olalım birlikte,sevinçleri paylaşarak çogaltalım.
Kafamıza takılanları soralım,cevap bulmaya çalışalım. :44:
Haydi gelin pozitif olalım hamiş kalalım
GÜZEL HAMİŞLERİMİİİZZZZ CİCİ ANNE ADAYLARIMIZ :)
adesSeda : Hamiş (Dikkat! Göbüşünde mucize var :) ! )
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ (UĞUR GÖNDER RABBİM!!!)
tubilosh : 7 nisan
bur_mus : 15 nisan
snowflaken : 15 nisan
esrapo : 17 nisan
bidiko : 18 nisan
berkerim : 18 nisan
sekerkiz67 : 19 nisan
hatinn : 23 nisan (Ulusal Hamilelik ve Bebiş bayramı)
mood : 26 nisan
KUBSEN : 3 mayıs
Huzur_34 : 8-9 mayıs
sirinzeze : 8-9 mayıs
beyazlım : 24-25-26 mayıs (Bebiş gönder hayırlısıyla Rabbim)
bundan sonra kaldırma bişey inşallah bebişine bişey olmamıştır eger göbüşüne teşrif ettiyse tabi
tatlım benım adetıme 9 gun var ve akıntım suanda yogunlastı tekrarmı yumurtluyorumkı ben anlamadım gıttı
ay bilmiyorum valla ama çok acıyo
bu ayda eşimden erkenden test istersem öldürür beni herhalde bıktım senden diye
erkenden test yapmayı yasaklasak mı ne yapsak
isteme zaten sabırlı ol yaa sonra üzülüyoruz cıkmayınca
bi bekleyelim günümüz gecsin heyecanlanalım AY NOLUYO diyelim
midemiz bulansın basımız dönsün kocişin kucagına bayılalım falan
erkenden yapıyoruz testleri beklemiyoruz hiç yaa aaaa bak kızarım
valla ben her seferinde test yaparken ilk önce ya hamileysem nasıl bakıcam diye korkuyorum sonra negatif çıkıncada üzülüyorum ama bu sefer yapmıcam günümü beklicem
ben numaradan da bayılırım bi kere yapmıştım inanmıştı
kızz sonra gerçekten bayılırsın da inanmaz hee ona göree yapma bi daha böyle yaramazlıklar yazık adama
inşallah öyledir hamile değilsek bile şansımız devam ediyor demektir bu :)
ayy hadi inşallah mutlu haber getirmeyenu topuklarından vuracagum daaaaa
sen de biran önce yap testi kocan cabuk gelsin cok merak ediyorum yaa sevinelim biraz lütfen
ooooooofff saat 12 olsun ozaman bıran once meraklandım ya
hadi inşallah güzel haberlerle gelir :) daha 1,5 saat var yahuu..
ayyyy bu arada birileri de test yapmaya karar vermiş kızlar alkışşşş lütfenn kendisineeeeee
batını eklemedigim ve eklenmesini isteyen varsa söylesin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?