Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

size bişey sormak istiyorum dün geceden beri sol göğsümün ucunda bi acı bi yanma var bazen bebek emzirmişim gibi çıkıyo ve o zaman daha çok acıyo neden olabilir acaba :26:

günaydın kızlar nasılsınız??
ya birşey sorucam cekiniyorum aslında biraz sormaya ama 10 gündür kasıklarımda agrı var ama bu agrı ilişki sırasında oluyor cok feci bir agrı onun dısındada karnım coook gurulduyor :S böyle inceden sancılar oluyor kasıklarımda bunlar neden acaba ya

ay alemsin ya

benim bütün arkadaşlarım bence sen hamilesin diye etrafımda gezip duruyolar, hele ablam doktora gerek yok bn rüyamda gördüm kesin hamilesin diye takılıyor bana :) ama gel gör ki, sabah ki testceğizim negoşlar negoşuu :)
şimdi şu bat gelmek bilmez bana bi türlü ..
ay sabırsızlık abidesiyim :)

ooooooofff saat 12 olsun ozaman bıran once meraklandım ya

al buyur aynı benmde öyle işte...
kaç gün var bat'a ?

ben de duydum onu ama yine de kesinligi yok sanırım bi test yapsan cesaretlenip?
kaç gun kalmıştı batına

al buyur aynı benmde öyle işte...
kaç gün var bat'a ?

bat ayın 23 ü daha cok car ama bilmiyorum normalde öyle hanile kalayım diye cok kafamı takmıyorum ama bu ay bıraktım ilacı sat de 26 sıydı ama 10 gündür böyle agrılarım var

hadi inşallah güzel haberlerle gelir :) daha 1,5 saat var yahuu..

ayyyy bu arada birileri de test yapmaya karar vermiş kızlar alkışşşş lütfenn kendisineeeeee

hadi inşallah güzel haberlerle gelir :) daha 1,5 saat var yahuu..

ayyyy bu arada birileri de test yapmaya karar vermiş kızlar alkışşşş lütfenn kendisineeeeee

şakşakşakşak

yumruklarımı görünce gözü korktu onun canım yoksa hala mırın kırın mırın kırın diyordu

kızlar merak ettiğim bir konu var benim.hani yumurtlama gününde ağrı olur ya benim hala ağrım var ara ara kasıklarımda.bu ymurta çatlamadığı zamanlarmı oluyor.yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi.daha önce bebek düşünmediğimz için hiç dikkatli değildim bu konularda.

bat 23 daha var ama öğrenmek içinde cok erken sanırım cok merak ediyorum nasıl anlayabilirim acaba ya

batını listeye ekliyorum
henüz ögrenemeyiz ki cok erken cunku biraz sabret kendine de dikkat et bu arada agır falan kaldırma yuksek yerlere de uzanmamaya çalış inşallah hamilesindir

kıslar ya aklıma negeldı ben dunden oncekı gun 20 lt su damacanasını kaldırım bı sey varsa zararı olurmukıne yada oldumukıne

batını listeye ekliyorum
henüz ögrenemeyiz ki cok erken cunku biraz sabret kendine de dikkat et bu arada agır falan kaldırma yuksek yerlere de uzanmamaya çalış inşallah hamilesindir

ovülasyon tarihi dün dü ma kasıklarımın agrısından hic degerlendiremedim acıkcası esim bence hamilesin icime öyle doguyor falan diyor ama ben pek ümitli degilim simdi ben ovülasyon testi alsam bi kac gün sonra yapsam sonuc alabilirmiyim sonucta ovülasyon tarihim dündü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…