sen bide benimkine sor ayda en az 3 tane test alıyorum valla ilk evliliğimdekileride sayarsak onların parasını kenarı koysam şöyle iyi pahalı bi telefon alırdım
kaç aydır bekliyorsun sen bebişini?
batını yazdık mı senin kaç tı?
ay hadi bakalım battaş sayılırız :) ben korkuyorum kan vermekten :) en sevmediğim şey...
öyle düşünüyorum hep elimi koyuyorum karnıma belki şimdi yoldasın yorulma falan konusuyorum onla öyle
seda gelirse ona soralım bi o hamile
bi de hany iki kere hamilelik geçirmiş o da belirtilerden anlıyoronlara da sorarız böye bişe yaşamışlar mı
ama sanırım oluyormuş duymuşmuştum bazı kişilerden
ama yine de belirtilere takılıp umutlanma tatlım ben bu ay resmen kendimi hamile ilan etmiştimmidem bulanıyo falan sonra havamı aldım işte biliyorsun
kızlar selam hany i aradım.
Dr usg den bakmış,çok erkense ondangöremeyebiliriz demiş.
Kan vermiş,12 de çıkıcakmış. Saat 12 gibi sonucu öğrenicez kızlarrrr
inşallah bayram edicez burdaaa :)
huzuuuuurr sana özellikle çok selamı var.
Beni oraya getirtmesin diyor :d
aahahahahahaa
bu arada huzuzrum bende çok istiyorum bugün öğrenmeyi. Eşime dedim erken gel bugün.
Tamam dedi. Test alıp gelicek.
Resmini çekip koyucagımı da söylemiştim
sözüm söz...
günaydın kızlar nasılsınız??
ya birşey sorucam cekiniyorum aslında biraz sormaya ama 10 gündür kasıklarımda agrı var ama bu agrı ilişki sırasında oluyor cok feci bir agrı onun dısındada karnım coook gurulduyor :S böyle inceden sancılar oluyor kasıklarımda bunlar neden acaba ya
amiinnn inşallahhh yaa aslında yumurtlama gununden berı ara ara kasıklarım agrıyor...birde soyle bırsey var...ben bu ay ovulasyon testı kullandım teste gore 15ve 16.gunler yumurladım ama 23.gun tekrar ovulasyın testı yaptım cıft cızgı ıkısıde kıpkırmızı tekrardan yumurtladıgımı dusundum bazı arkadaslar hamılelık olabıleegını soyledı...şimdi test yapmaya korkuyorum bugun 26.gunum
al buyur aynı benmde öyle işte...
kaç gün var bat'a ?
kızlar selam hany i aradım.
dr usg den bakmış,çok erkense ondangöremeyebiliriz demiş.
kan vermiş,12 de çıkıcakmış. saat 12 gibi sonucu öğrenicez kızlarrrr
inşallah bayram edicez burdaaa :)
huzuuuuurr sana özellikle çok selamı var.
beni oraya getirtmesin diyor
aahahahahahaa
bu arada huzuzrum bende çok istiyorum bugün öğrenmeyi. eşime dedim erken gel bugün.
tamam dedi. test alıp gelicek.
resmini çekip koyucagımı da söylemiştim
sözüm söz...
hadi inşallah güzel haberlerle gelir :) daha 1,5 saat var yahuu..
ayyyy bu arada birileri de test yapmaya karar vermiş kızlar alkışşşş lütfenn kendisineeeeee
bat kaç senin? hamile olabilirsin dikkat et kendine sen yine de
bat 23 daha var ama öğrenmek içinde cok erken sanırım cok merak ediyorum nasıl anlayabilirim acaba ya
batını listeye ekliyorum
henüz ögrenemeyiz ki cok erken cunku biraz sabret kendine de dikkat et bu arada agır falan kaldırma yuksek yerlere de uzanmamaya çalış inşallah hamilesindir
ben de duydum onu ama yine de kesinligi yok sanırım bi test yapsan cesaretlenip?
kaç gun kalmıştı batına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?