• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

Günaydıııınnn güzellerimmm
bu sabah erkenciyim canım cok tatlı istedi ona uyandım ruyamda alman pastası görüyordum sanırım :60:
tabi mutfaga girince tatlı istegimi unuttum dün akşam agrılarımla mutfagımı toplayamadan uyumusum ama ne uyumak sabaha kadar deliksiz :1:
ilaç iyi gelmiş olacakki nasıl uyudum ne yaptım farkında bile degilim
evi büyük bir hızla toplayıp buraya geldim
CÜNKÜÜÜÜÜ
SİZİ ÖZLEDİİİİMMMM
akşam da sohbet edemedik pek fazla :52:

günaydın yafriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
iyi olmana sevindim.
oh maşallah uyklar alınmııışş,neşeler yerindeeee :16:
benim de belirsizlik devam.
eşim alıcak testi bugün.
hava çok kötü yine :(
şansıma bak yaa
gece boyunca acyip acayip rüyalar gördüm. adet oluyomuşum,uyanıyorum uyyorum tekrar aynırüya...
olucam da bu habercisi mi aceba :ssz:

iyi olmana sevindim.
eşim alıcak testi bugün.
şansıma bak yaa
gece boyunca acyip acayip rüyalar gördüm. adet oluyomuşum,uyanıyorum uyyorum tekrar aynırüya...

bence son zamanlar çok konuşuldu bilinç altı yaptın ondan bütün gece o tür rüyalar gördün

ögelene eve gelmeye calışırım bacım yada sana özelden numaramı yolım arasn benı 10 gbi ne dersn

kııızzzz seni gebertirimmm hepimiz aynı anda ögrencezzzzz
hııııhhh küstüm o zaman gidin sizi gidin sonra telefonlasın bizi de unutun hıhhh :19::19::19::19::19::19::19:
benim için kk bitmiştir bi daaaa da gelmem
ama dur dur VAN MİNUT :60:
Ben niye gidiyommm siz gidin bize sölemeyen sizsinizzzz hıııhhhh :19::19::19: :41::41::41::41::41::41:

iyi olmana sevindim.
eşim alıcak testi bugün.
şansıma bak yaa

kız ben testi sana kargoyla yollasam burdan şimdiye gelmişti yaa bi test yapadınnn :4::4::4::4:
:41::41: hany bi gelsin sorcam size ben elimden cekeceksiniz haberiniz olsun

bugun de sonuclarınızı ögrenemezsek vay halinizeee
Yaramaz cocuklar gibisiniz yaa ömrümü yediniz
Ne olur mutlu haberler verseniz de sevinsek biz de şurda yaniii iki tane göbecik atsak
amaaaa yokkkk siz telefonda müjdeleşinnnn
ben istanbuulda olacaktım ki evinizi bulur baskın yapardım size
aahh ahh mesafelerin gözü kör olsun e miiii
:41::41::41::41::41: hiç olmazsa burdan yumruk atayım da içimi sogutmasa da ehh işte biraz rahatlatıyor :1:

gnaydın güzel haberlerini bekliyoruz kaç haftalık oldu

günaydın berkerim nasılsın :1: su yaramaz kızlarla ugraşmaktan ancak yazıyorum :1:
kaç haftalık herşey bugun cıkıcak ortaya doktora gittiginde bu ay hamile olabilecegini söylemişti ama bizimki totişini yerinden kaldırıp kan vermeye gitmedi yani herşey yeni belli olacak inşallah bugun iki müjde daha alırız da seviniriz :34:

ohhh erkenci çıktın kız hanyyy
arar öğrenirim az sonra sonucu :)
ben de test alıcaktım ama hava halen berbat...
çıkamam ki :( çocukla hemde
eşim akşam gelirken alıp gelicekmiş.
Akşam yaparım olurmu??

Hayırlısı kuzu yaa...
Belki geç döllenmedir?
Belki erken daha?
Az daha gecikirse kanverirsin olmazmı :16:

bakalım cumaya kadar beklerim eğer yine gelmezse doktora giderim kan için :26:

bugun de sonuclarınızı ögrenemezsek vay halinizeee
Yaramaz cocuklar gibisiniz yaa ömrümü yediniz
Ne olur mutlu haberler verseniz de sevinsek biz de şurda yaniii iki tane göbecik atsak
amaaaa yokkkk siz telefonda müjdeleşinnnn
ben istanbuulda olacaktım ki evinizi bulur baskın yapardım size
aahh ahh mesafelerin gözü kör olsun e miiii
:41::41::41::41::41: hiç olmazsa burdan yumruk atayım da içimi sogutmasa da ehh işte biraz rahatlatıyor :1:

:9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1: ayy sabah sabah beni güldürdün :46::46::66::66::81: Allahta seni güldürsün inşallah

kııızzzz seni gebertirimmm hepimiz aynı anda ögrencezzzzz
hııııhhh küstüm o zaman gidin sizi gidin sonra telefonlasın bizi de unutun hıhhh :19::19::19::19::19::19::19:
benim için kk bitmiştir bi daaaa da gelmem
ama dur dur VAN MİNUT :60:
Ben niye gidiyommm siz gidin bize sölemeyen sizsinizzzz hıııhhhh :19::19::19: :41::41::41::41::41::41:

naaannnnn ben öğrenince sır gibbi saklıcammı???
tabiiki buraya gelip yazıcam hemennn :)
celallenme yafriiii
giden yohhhhh
hepimiiiiiiiiiiiiiiizzzz gardeşiiiiiiiiiiiiiiizzzz bu öfkeeeeeeeeeee ne diyeeeee :1:

günaydın berkerim nasılsın :1: su yaramaz kızlarla ugraşmaktan ancak yazıyorum :1:
kaç haftalık herşey bugun cıkıcak ortaya doktora gittiginde bu ay hamile olabilecegini söylemişti ama bizimki totişini yerinden kaldırıp kan vermeye gitmedi yani herşey yeni belli olacak inşallah bugun iki müjde daha alırız da seviniriz :34:

teşekkür ederim iyim sen nasılsın
inşallah sağlıklıdır
inşallah bekliyoruz işte ne yapalım

kaç gün geçti batı?
belirtin falan var mı ya da adet belirtsi
belki de testi erken yapmısındır ? ya da test hassas degildir yeteri kadar hemen üzülmek yoookkkkk
Rabbimin izniyle inşallah hamilesindir ve yakında bunu ögreniriz
ama olur da adet görürsen yine üzülmek yoookk cunku önümüzdeki ay yeni umut demektir yine bekleriz Elbette ki Rabbim verecegi Hayırlı zamanı bizden cok cookk daha iyi biliyor
bu ay ben de cok umutluydum adetimde geçmişti ama büyük agrılarla geldi dün akşam ve umutlarım da bitti zaten dün ama üzülmedim Rabbim bu ay vermediyse bunda bir hikmet vardır
belki de olsa saglıklı olmayacaktı ya da hayırlı olmayacaktı :34:
canını hiç sıkma inşallah bu ay hamişsindir canımm :16::16::16::16:

kaç gün geçti batı?
belirtin falan var mı ya da adet belirtsi
belki de testi erken yapmısındır ? ya da test hassas degildir yeteri kadar hemen üzülmek yoookkkkk
Rabbimin izniyle inşallah hamilesindir ve yakında bunu ögreniriz
ama olur da adet görürsen yine üzülmek yoookk cunku önümüzdeki ay yeni umut demektir yine bekleriz Elbette ki Rabbim verecegi Hayırlı zamanı bizden cok cookk daha iyi biliyor
bu ay ben de cok umutluydum adetimde geçmişti ama büyük agrılarla geldi dün akşam ve umutlarım da bitti zaten dün ama üzülmedim Rabbim bu ay vermediyse bunda bir hikmet vardır
belki de olsa saglıklı olmayacaktı ya da hayırlı olmayacaktı :34:
canını hiç sıkma inşallah bu ay hamişsindir canımm :16::16::16::16:

iyi olmana sevindim.
eşim alıcak testi bugün.
şansıma bak yaa
sus sus agzından yel alsııınn.. o senin bilinç altın ben de öyle oldu bu ay sürekli beklemedeyiz o yüzden oluyo o sen takılma bunlara hamişsin inşallah sevincez birlikte
:9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1: ayy sabah sabah beni güldürdün :46::46::66::66::81: Allahta seni güldürsün inşallah
amiinnn gülüm Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldüreeee inşallaahh :)
naaannnnn ben öğrenince sır gibbi saklıcammı???
tabiiki buraya gelip yazıcam hemennn :)
celallenme yafriiii
giden yohhhhh
hepimiiiiiiiiiiiiiiizzzz gardeşiiiiiiiiiiiiiiizzzz bu öfkeeeeeeeeeee ne diyeeeee :1:
siz beni öfkelendiriyorsunuz hep yaramazlık hep yaramazlık iki dakka sizi yalnız bırakmaya gelmiyor yani hemen kaynatıyorsunuz yahuuu :19: :1::1:
teşekkür ederim iyim sen nasılsın
inşallah sağlıklıdır
inşallah bekliyoruz işte ne yapalım

iyiyim canım tatlı istiyorr kalkıp pasta falan bişeyler yapayım diyorum üşeniyorum..
hazır tatlı sevmiyorum pek evde yapılanları severim
bi de burası küçük biyer taze oldugundan emin olamayınca içim almıyo
içime bi ask gelse de kalksam tatlı bişeyler yapsam :)

sus sus agzından yel alsııınn.. o senin bilinç altın ben de öyle oldu bu ay sürekli beklemedeyiz o yüzden oluyo o sen takılma bunlara hamişsin inşallah sevincez birlikte

amiinnn gülüm Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldüreeee inşallaahh :)

siz beni öfkelendiriyorsunuz hep yaramazlık hep yaramazlık iki dakka sizi yalnız bırakmaya gelmiyor yani hemen kaynatıyorsunuz yahuuu :19: :1::1:

iyiyim canım tatlı istiyorr kalkıp pasta falan bişeyler yapayım diyorum üşeniyorum..
hazır tatlı sevmiyorum pek evde yapılanları severim
bi de burası küçük biyer taze oldugundan emin olamayınca içim almıyo
içime bi ask gelse de kalksam tatlı bişeyler yapsam :)

ben orda olsam sana yapardım istediğin tatlıyı :29:

ben orda olsam sana yapardım istediğin tatlıyı :29:

ayyy canım ya sagoll :16::16::16: keşke yakınımda falan bi akraban bi tanıgım falan olsa ama yok malesef eşim ve ben sadece erganinin derinliklerinde kayboluyorum :43:
hava da boguk bulanık bugun içimi daralttı :14:
alman pastası tarifi arıyorum yapıyım birlikte yiyelim :1:

ayyy canım ya sagoll :16::16::16: keşke yakınımda falan bi akraban bi tanıgım falan olsa ama yok malesef eşim ve ben sadece erganinin derinliklerinde kayboluyorum :43:
hava da boguk bulanık bugun içimi daralttı :14:
alman pastası tarifi arıyorum yapıyım birlikte yiyelim :1:

ohh afiyet olsun yarasın :40:
aynen bende öyleyim bide benim oturduğum yer şehir içine uzak yakında ne market var ne bişey tamam burda evler çok ama hiç birini tanımıyorum hatta buraya taşındığımdan beri doğru düzgün kimseyi görmüyorum evde tek başıma oturuyorum şuanda

ohh afiyet olsun yarasın :40:
aynen bende öyleyim bide benim oturduğum yer şehir içine uzak yakında ne market var ne bişey tamam burda evler çok ama hiç birini tanımıyorum hatta buraya taşındığımdan beri doğru düzgün kimseyi görmüyorum evde tek başıma oturuyorum şuanda

ben de aynı öyle canım ne market ne manav bişey yok apartmanların arasında evden cıkmak istemiyo canım yani fare gibi hissediyorum kendimi varya insalardan korkar oldum
sen nerdesin ?

ben de aynı öyle canım ne market ne manav bişey yok apartmanların arasında evden cıkmak istemiyo canım yani fare gibi hissediyorum kendimi varya insalardan korkar oldum
sen nerdesin ?

yalova altınova çıkışı kocaeli karamürselin girişi burda bi market var ama 1.5 km ilerde ve bişey almaya korkuyorum zehirlenicem diye 10 tane ürün varsa markette 5 tanesinin ya 6 ay ya 10 ay ya da 1 sene geçmiş son kullanma tarihi :30:

Herkese kocaman günaydınlar, kızlar bu sabah test yaptım. dün ultra hassas geebelik testlerinden aldım. sonuç tabiki negatif :) aman napıyım hiç üzülmedim valla. ama zaten daha bat'a 8 gün var minimum.. belki çok erken yaptım belkide bebiş gerçekten yok.. ama hala belim kasıklarım ve göğüslerimde inanılmaz ağrılarım var..

ama içim rahat etti en azından ya, yok acaba hamilemiyim yok acaba değilmiyim diye kendimi yiyip bitireceğime yaptım testi gitti..

Back