Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

daha 8 günün varsa tam net değil hamile olmadığın belki bhcg idrara geçmemiştir daha hayırlısı neyse o olsun inşallah

daha 8 günün varsa tam net değil hamile olmadığın belki bhcg idrara geçmemiştir daha hayırlısı neyse o olsun inşallah

amin canım hepimiz için.. Ben erken yaptım testi farkındayım ama napıyım dayanamıorum ki :) içimde bi ses sürekli yapsana yapasana diye dürtüyo beni :)

daha 8 gün var bat'a.. kısmettt artık :)

ve buna ragmen cok da pahalı yani normal fiyatının 2-3 katı cunku mecbur ordan alıcamızı biliyorllar ihtiyac haline biz de aylık herşeyi toptan alıyoruz merkeze gidince
n,ye ordasınız siz atamayla falan mı gittiniz?

gunaydın canıımm
iyi yapmısın hiç olmazsa için rrahatladı ama negatife cok güvenme sen yine de hamile degilim diye kendini salıp da agır kaldırma oraya buraya uzanma tamam mıı
henüz belli olması için erken belki de yoldadır henüz rahme ulaşmaya çalışıyordur pirinç tanen bi ulaşsın evine yerleşsin sonra sana sinyal gönderir o zaten
ANNE BEN GELDİM diye

amin canım hepimiz için.. Ben erken yaptım testi farkındayım ama napıyım dayanamıorum ki :) içimde bi ses sürekli yapsana yapasana diye dürtüyo beni :)

sekerım 1 gun var aramısda gunlerrımız aynı hemen hemen bakalım hayırlısı:) ama erken yapmışsın testı bende zor tututyom kendımı ama en az 3 gun kala fala belkı kanda bakarım belkım

aynı benim gibisin bende acele ediyorum duramıyorum yerimde 2 tane test alıyorum birini bugün diğerini 2-3 gün sonra yaparım diyorum ertesi gün oluyo onuda yapıyorum dayanamıyorum bide benim aldığım tesler anormal herhalde ya da ben yanlış görüyorum bikaç testte olmuştu çok açık pembe çizgi çıkıyodu 1-2 saat sonra kayboluyodu ondan sonra adet oluyodum :44:

ayy ne güzel yazmışsın ya gözlerim doldu...
bide sağ kasığım öyle bi kaslıyor ki arada ayağımı uzatamıorum dümdüz! bu genelde geceleri oluyor ve çok kısa sürüyor ama bilemiyorum...

ben de bu ay öyle dayanamadım kan testi kaç tane idrar testi kocamı bir ayda bıktırdım bundan sonra günün geçmeden test almayacam sana dedi
ben de silik cizgi cıkmıştı ama sanırım bazı testler yamuk yapıyor bize ccanım günüm geçmeden yapmıcam hiç bişey bu ay

ay yok keşke öyle olsa eşim beğene beğene gelmiş bu evi beğenmiş 10 aydır burdayım ama eşim zayıflamaya çalışıyo dün akşam söyledi 1 ay içinde ona rejim ve spor yaptırıcam en az 8kilo verdirebilirsem burdan yalova merkeze taşınıcaz bide beni tatile götürücek 15 gün ama olmazsa yaz sonuna kadar beklicem bide 2 günlük tatile götürücekmiş

günaydıııınn hoşgeldinnn
günün neşeyle göbüşün de bebişle dolsun inşallaah
bugun nasılsın var mı belirti :44:

amiinnn inşallahhh yaa aslında yumurtlama gununden berı ara ara kasıklarım agrıyor...birde soyle bırsey var...ben bu ay ovulasyon testı kullandım teste gore 15ve 16.gunler yumurladım ama 23.gun tekrar ovulasyın testı yaptım cıft cızgı ıkısıde kıpkırmızı tekrardan yumurtladıgımı dusundum bazı arkadaslar hamılelık olabıleegını soyledı...şimdi test yapmaya korkuyorum bugun 26.gunum

kızlar selam hany i aradım.
dr usg den bakmış,çok erkense ondangöremeyebiliriz demiş.
kan vermiş,12 de çıkıcakmış. saat 12 gibi sonucu öğrenicez kızlarrrr
inşallah bayram edicez burdaaa :)

huzuuuuurr sana özellikle çok selamı var.
beni oraya getirtmesin diyor
aahahahahahaa

bu arada huzuzrum bende çok istiyorum bugün öğrenmeyi. eşime dedim erken gel bugün.
tamam dedi. test alıp gelicek.
resmini çekip koyucagımı da söylemiştim
sözüm söz...

günaydın kızlar nasılsınız??
ya birşey sorucam cekiniyorum aslında biraz sormaya ama 10 gündür kasıklarımda agrı var ama bu agrı ilişki sırasında oluyor cok feci bir agrı onun dısındada karnım coook gurulduyor :S böyle inceden sancılar oluyor kasıklarımda bunlar neden acaba ya

ayy ne güzel yazmışsın ya gözlerim doldu...
bide sağ kasığım öyle bi kaslıyor ki arada ayağımı uzatamıorum dümdüz! bu genelde geceleri oluyor ve çok kısa sürüyor ama bilemiyorum...

öyle düşünüyorum hep elimi koyuyorum karnıma belki şimdi yoldasın yorulma falan konusuyorum onla öyle
seda gelirse ona soralım bi o hamile
bi de hany iki kere hamilelik geçirmiş o da belirtilerden anlıyor onlara da sorarız böye bişe yaşamışlar mı
ama sanırım oluyormuş duymuşmuştum bazı kişilerden
ama yine de belirtilere takılıp umutlanma tatlım ben bu ay resmen kendimi hamile ilan etmiştim midem bulanıyo falan sonra havamı aldım işte biliyorsun

sen bide benimkine sor ayda en az 3 tane test alıyorum valla ilk evliliğimdekileride sayarsak onların parasını kenarı koysam şöyle iyi pahalı bi telefon alırdım

ayy hadi inşallah mutlu haber getirmeyenu topuklarından vuracagum daaaaa

sen de biran önce yap testi kocan cabuk gelsin cok merak ediyorum yaa sevinelim biraz lütfen

sekerım 1 gun var aramısda gunlerrımız aynı hemen hemen bakalım hayırlısı:) ama erken yapmışsın testı bende zor tututyom kendımı ama en az 3 gun kala fala belkı kanda bakarım belkım

ay hadi bakalım battaş sayılırız :) ben korkuyorum kan vermekten :) en sevmediğim şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…