Hamile olup eşi anlayışsız ve kaba olan var mı?

Asla şiddeti onaylayan birisi değilim ve 3 sayfayi okudum
Birisi sadece motivasyonunuz neydi diye sormus ve cok yerinde bir soru olmus cunku adam psikolojik olarak siddet uyguluyor ama konu sahibi belli ki esi gibi negatif yuklu biri hemen bu yorumu yapan arkadasa uslupsuz sekilde cevap vermis
İki tarafta da hata var bence,konu sahibi de sutten cikmis ak kasik degil yani tencere kapak misali kocasiyla birbirini bulmuslar
Yorumlar destek amaçlı yazilmisken herkese fevri sekilde ates puskurur ve saygisizca yazarsa insanlarin ne yazmalarini bekliyordu ki?
Ben de ustten ustten yazana cok gicik olurum burada ama konuyu acan saygisizca davraniyorsa isine gelen cevaplari alip dogrulari gormuyorsa kendini de sorgulamali

Ben konu sahibesinin neden böyle davrandığını anlıyorum. Bana da hamilelikte ve lohusalıkta kötü davranan, psikolojik şiddetin alâsını gösteren bir eşim vardı, ben de buraya konu açtığımda sert yorum yapanlara içten içe çok yükseliyordum, aslında bu yükselme meselesi de zaten söylenenlerin doğruluk payının yüksek olması ve ve bu hataya düştüğü için kendine olan kızgınlıktan kaynaklanan bir yükselme.
Konu sahibi de bunların gayet farkında fakat b. Ktan hayatına bir gram ümit serpiştirecek, bunlara dayanma gücünü sağlayacak yorumlar bulurum belki diye gelmiş buraya yazmış.

Benim size tavsiyem, yaşlılarımızla konuşun siz, onlar size boşanmamak, yuvayı yıkmamak, sabretmek, saçı süpürge etmek, kendini feda etmek nasıl olur nasıl motivasyon bulunur çok güzel anlatır size. Burada hiç kimse sizin kendinizi ezdirmenize müsade etmez. Ben de buradaki kadınlar sayesinde böyle bir evlilikten kurtuldum şükürler olsun :)

10 haftaya kadar gebelik sonlanabiliyor. Boşanacaksın ilerde belli tek başına bakabileceksen sorun yok. Kabullen durumu adam böyle biri sen ilerki hayatın için planını yap, o ne derse desin duymayacaksın artık bir kulaktan girecek diğerinden çıkacak. Umursama kayıtsız ol, sonsuza kadar eşin bunları yapacak sende kenara oturup ağlayıp üzülecek değilsin herhalde

Muhtemelen bu mesajı yazan kişinin evliliği daha beter, küfürbaz şiddete meyilli adam için empati yapılmasını istiyor. Sanki karısına merhamet etmeyen doğan çocuğuna merhamet edecek.
Boyle konularda adam narsist denilmeye başlandı, bu adamlar bildiğin insanlıktan zerre nasiplenmemis yaratıklar. Keşke çocuklar anne babalarını seçebilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…