- 6 Temmuz 2023
- 5.492
- 20.393
-
- Konu Sahibi Eslemiracle
Ne boşanmak istemesi ikinci çocuğu yapar. Boşanmaktan bahsetmemiş bile.Hamileyken stresten uzak durmanız lazım. Eşinizde vicdan kırıntısı dahi yok el kaldırmak nedir ya?? Boşanmak isteseniz arıza çıkarmaz umarım çünkü tipi arıza çıkarmaya da çok müsait. Çocuğunuza acıyın ve boşanmaya çalışın çünkü şuan size karşı vicdansız davranan biri çocuğunuza karşı da öyle olacaktır.
Bana göre hakaret edip aşağılayan küfreden, psikolojik şiddet uygulayan, el kaldıran adamdan boşanılır.Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum
İşte fiziksel şiddet henüz yok bi yeltenir gibi oldu hani kararsız kalır ya elini indirir öyle bişey. Bu yazdıklarıma ben bile inanamıyorum eski ben olsam derdim ki saniyesinde boşanırım. Kaç defa boşanmaya yeltendim sonunu getiremedim…Bana göre hakaret edip aşağılayan küfreden, psikolojik şiddet uygulayan, el kaldıran adamdan boşanılır.
Fiziksel şiddet yoksa boşanılmaz zatenİşte fiziksel şiddet henüz yok bi yeltenir gibi oldu hani kararsız kalır ya elini indirir öyle bişey. Bu yazdıklarıma ben bile inanamıyorum eski ben olsam derdim ki saniyesinde boşanırım. Kaç defa boşanmaya yeltendim sonunu getiremedim…
Ya kardeşim sen çekiyorsun yalnız kalmayayım çocukdamı çeksin istiyorsun? Sen düzeltememişsin buradan ne medet umuyorsun?9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.
Kimse kötü niyetli değil.Ya bi defolun gidin sizle mi uğraşacam. Yazdığıma pişman ettiniz kötü niyetinizde boğulun bilmişler
Fiziksel şiddet olmamış ama henüz olmamış, sizi aşağılayarak hakaret ederek küfrederek sözle dövüyor zaten eşiniz.İşte fiziksel şiddet henüz yok bi yeltenir gibi oldu hani kararsız kalır ya elini indirir öyle bişey. Bu yazdıklarıma ben bile inanamıyorum eski ben olsam derdim ki saniyesinde boşanırım. Kaç defa boşanmaya yeltendim sonunu getiremedim…
Hamile olup eşi kaba davranan birini bulunca ne yapacaksınız? Ne işinize yarayacak bu?Hamile olup eşi kaba davranan var mı? Bunun için başlık açtım küstahlığınıza ve çok bilmişliğinize laf yetiştiremem ben. ! Bir daha da yazmayacağım. Teşekkürler
Hakkını savunmak kendini değerli görmek ne zamandan beri bilmişlik oluyor? Kendinize değer verseniz size bu muameleyi gösteren biriyle olmazdınız.Ya bi defolun gidin sizle mi uğraşacam. Yazdığıma pişman ettiniz kötü niyetinizde boğulun bilmişler
Hamilelik hormonlari ve ev huzursuzlugu birlesince sizde gereksiz asabiyet ve ne dedigini bilmeme yapmis kimse size beddua etmedi yada kotu niyetli bisey demedi su an bile bebegim etkileniyor mu diyorsunuz ya evet etkileniyor anne karninda istenen yada istenmeyen bebek olmamiz bile bizim ruh sagligimizi etkiliyor dogunca da o huzursuzluga dogacak ve anne karnindaki etkilenmesi devede kulak kalacak insanlarda madem bu konuda bu kadar hassassin neden cocuk yaptin bu adama da simdi de cocuk etkileniyor mu diye kendini yiyorsun diyor imkanin varsa bosan diyor ne desin istiyordunuz anlamadim kiYa bi defolun gidin sizle mi uğraşacam. Yazdığıma pişman ettiniz kötü niyetinizde boğulun bilmişler
Yalniz degilmisim diye kendini avutacak yoksa baska bi isine yaramazHamile olup eşi kaba davranan birini bulunca ne yapacaksınız? Ne işinize yarayacak bu?
Böyle bir adama çocuk vermekYani her an dövecek gibi çıldırmıştı. Elini havaya kaldırıp indirdi kendini zor tuttu yani. Hissettim. Ben yatak odasında başıma yorganı çekmiş vaziyette gitmesini bekliyordum. Eskiden olsa bağırır çağırırdım ona bile gücüm yoktu. Susmadı bir türlü. Napacağımı bilmiyorum hep bir küslük evin içinde. Beni önemsemiyor küsken. Aşağılama psikolojik sözel şiddet hepsi var. İyiyken iyi melek. Ama asla kendine toz kondurmaz.
Canım burdakilerin yok boşan yok bide çocuk mu yaptın bide diye üstten üstten konuşmalarına hiç takılma hatta hiç okuma bile yazdıkları sanırsın ki hepsi mükemmel evlilik yapmış. İnsanın halinden anlamazlar bi de dalga geçer mutsuzluğunla,. Anlaşılan evliliğiniz tam olarak oturmamış üstüne bide hamilelik hassasiyet eklendi. Evet eşinin fazlasıyla hassas anlayışlı sabırlı olması gerekir. Ama bazen erkeklerin bunu anlaması geç oluyo sakin zamanlarınızda oturup konuş sürekli üzüldüğünü hamilelik süresince hassas olacağını anlayış beklediğini dile getir. İnşallah biran önce düzelir canım. Bebeğinin sağlığı için üzülmemeye çalış. Sağlıkla kucağına aldığında her şey değişir inşallah9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.
Hiç alakası yok gerçekten kötü niyetli çoğunuz kadın kadının düşmanı resmen destek olmak yerine köstek oluyosunuz. İnsanlar biraz da buraya moral bulmak amacıyla yazıyolar konu sahibi bide hamile ama maşallah burdaki BAZI kötü ruhlu kadınlar insanın moralini fazlasıyla bozuyolar ve işin kötüsü bilerek yapıyolar hep hata kadında muamelesi yapıyolar. Biraz empatiiiiiHamilelik hormonlari ve ev huzursuzlugu birlesince sizde gereksiz asabiyet ve ne dedigini bilmeme yapmis kimse size beddua etmedi yada kotu niyetli bisey demedi su an bile bebegim etkileniyor mu diyorsunuz ya evet etkileniyor anne karninda istenen yada istenmeyen bebek olmamiz bile bizim ruh sagligimizi etkiliyor dogunca da o huzursuzluga dogacak ve anne karnindaki etkilenmesi devede kulak kalacak insanlarda madem bu konuda bu kadar hassassin neden cocuk yaptin bu adama da simdi de cocuk etkileniyor mu diye kendini yiyorsun diyor imkanin varsa bosan diyor ne desin istiyordunuz anlamadim ki
Hamile bir kadına el kaldırmış ama vurmamış psikolojik şiddet cabası , hamile eşine merhamet göstermeyen doğurunca daha beteri olur bundan haberiniz var mı ?Canım burdakilerin yok boşan yok bide çocuk mu yaptın bide diye üstten üstten konuşmalarına hiç takılma hatta hiç okuma bile yazdıkları sanırsın ki hepsi mükemmel evlilik yapmış. İnsanın halinden anlamazlar bi de dalga geçer mutsuzluğunla,. Anlaşılan evliliğiniz tam olarak oturmamış üstüne bide hamilelik hassasiyet eklendi. Evet eşinin fazlasıyla hassas anlayışlı sabırlı olması gerekir. Ama bazen erkeklerin bunu anlaması geç oluyo sakin zamanlarınızda oturup konuş sürekli üzüldüğünü hamilelik süresince hassas olacağını anlayış beklediğini dile getir. İnşallah biran önce düzelir canım. Bebeğinin sağlığı için üzülmemeye çalış. Sağlıkla kucağına aldığında her şey değişir inşallah
Haklısın canım asla bunlara aşık atamazsınHamile olup eşi kaba davranan var mı? Bunun için başlık açtım küstahlığınıza ve çok bilmişliğinize laf yetiştiremem ben. ! Bir daha da yazmayacağım. Teşekkürler