- 9 Ağustos 2019
- 103
- 21
- 35
-
- Konu Sahibi Eslemiracle
9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.
Yanlış anlama da böyle bir adamla niye evli kalmaya devam ediyorsun ve üstüne bir de bebek yapmışsın. Hadi yaptın ne düşünüyorsun bundan sonra boşamayacak isen alttan alıp oturacaksın.9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.
Motivasyonumu sizden aldım.Böyle bir adamla çocuk yapma kararını vermeye iten motivasyonunuz neydi acaba?
Benden almış olman mümkün değilMotivasyonumu sizden aldım.
Bu eve yıldırım düssün bide diye mi cocuk9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.
Motivasyonumu sizden aldım.
Bu olayi da asla anlamadim eger olaya bakis acimizi degistirecek bi yasanmisliginiz , kosulunuz varsa bunu da yazmaniz gerekmez mi tabi ki insanlar burda okudugu kadariyla bilecek ve yorum yapacak onuMuze kristal kuremizi koyup sizin arka planda yasadiklarinizi goremiyoruz , insanlar buraya yazdiginiz kadarini biliyor ve sizde buraya bunlari yazarak burdaki insanlara soz hakkini siz taniyorsunuz. Isinize geleni duydugunuzda hosunuza gidip duymadiginizda beni bilmeden yargiliyorsunuz diye insanlara cemkirmek biraz sacmaÖnyargılı mesajlar atanlar, yaşımı koşullarımı ve hayatımı bilmeden atlattığım süreçleri bilmeden hatta benim hiçbir şey bilmeden sadece yazdığım birkaç satıra göre vereceğiniz akla ihtiyacım yok. Kendiniz kullanın. Zor bir süreçteyim benzer şeyleri yaşayanlar varsa dertleşmek için yazdım. Bir de size cevap yetişitremem
Vahiy yoluyla hayatınızı öğrenemeyeceğimiz için sizin anlattıklarınız kadar biliyoruz anlattıklarınıza göre yorum yapıyoruz, pışpışlanmak istiyorsanız işte o bizde yok.Önyargılı mesajlar atanlar, yaşımı koşullarımı ve hayatımı bilmeden atlattığım süreçleri bilmeden hatta benim hakkımda hiçbir şey bilmeden sadece yazdığım birkaç satıra göre vereceğiniz akla ihtiyacım yok. Kendiniz kullanın. Zor bir süreçteyim benzer şeyleri yaşayanlar varsa dertleşmek için yazdım. Bir de size cevap yetişitremem
Yazılan satırlara göre cvp verecegşz tabiki ablacm.Önyargılı mesajlar atanlar, yaşımı koşullarımı ve hayatımı bilmeden atlattığım süreçleri bilmeden hatta benim hakkımda hiçbir şey bilmeden sadece yazdığım birkaç satıra göre vereceğiniz akla ihtiyacım yok. Kendiniz kullanın. Zor bir süreçteyim benzer şeyleri yaşayanlar varsa dertleşmek için yazdım. Bir de size cevap yetişitremem