Hamile olup eşi anlayışsız ve kaba olan var mı?

Yav adam kadına el kaldırmış aşağılamış ve psikolojik şiddet uygulamış sence bizim söylemlerimiz mi moralini bozacak dibindeki yüzyüze baktığı eşi mi? Duyar kasıcam diye bükülmeyin lütfen

Hangimiz kotu niyetli bilemiyorum da ben degilim cunku bu kadini tanimam etmem kotu niyetli olsam nolur olmasam nolur yarin kullanici adini bile animsamam muhtemelen yaziyor bizde fikrimizi soyluyoruz empatiiiii yapiyorum simdi siz dediniz diye ben olsam hamilelikte bana boyle davranan adamin burnundan getiririm ben…adam fiziksel siddete yeltenen kufur eden psikolojik siddet uygulayan bi tip hemde hamileyken sizde otur konus uzuldugunu hassasiyetini dile getir demissiniz allah askina anlayacak birine mi benziyor yada zaten kendisine kufur edilince el kaldirilinca mutlu olan var mdir ki oturacak da hassasiyet konusmasi yapacak … ah keske dediginiz kadar kolay olsaydi o isler siz beni empatiye davet ettiniz bende sizi gercek dunyaya davet ediyorum

Kim dört dörtlük evlilik yapmış 1 tane örnek var mı. psikolojik ya da fiziksel şiddet gösteriyo katlan demıyorum ama konu sahibi hamile ve hassas olayları abartıyo olabilir sonuçt eşlerimiz de insan biz buraya yazdığı kadarını biliyoruz sadece

Insanlar niye benzer seyi yasasin ayol, akil var fikir var insanin kendine verdigi deger var.

Dört dörtlük evlilikten kastınız nedir mesela ? Önce bunu bileyim , herkesi buraya yazdığı kadar bilebiliriz zaten

Hanımefendi el kaldırdığını yazmış kadın bu mu abartmak? Siz ne kadar toz pembe bakıyorsunuz yahu benim evliliğim dört dörtlük var mı sıkıntı? Çok şükür hamileyim diye kocam önümde pervane bir kere bile bana sesini yükseltmedi ne hamileyken ne de değilken. Bunu kimse sorunsuz evlilik yaşamıyor diyerek güzelleyemezsiniz

Dört dörtlük olmasın ama böyle evliliklerde olmasın artık arkadaşım. Çocuk doğunca bu kaosun ve böyle babanın yanında çok zarar görecek.

Acaba bu kadın da dayakci kocasindan uremeye calistigi icin mi bu kadar icerledi konuya

Iste bu! Kendi evliligi mukemmel olan pericim konustu. Sen ne yaptin pericim? En son adami tokatliyordun.

Dört dörtlük evlilik de şey, dövmeyen sövmeyen koca.
Benimki bağırmaz, salak bile demez. Vay be dört dörtlükmüş adam!
Kriterlerin bu kadar da tabanda tutulması ne kadar da acı aslında yav.

İyi de adam sen hamile kalınca değişmemiş ki. Sen bile bile bu adamı baba yapmışsın. Beklentiye hiç girme de üzülme boşa

Hayırlısı olsun üzülmeyin. En güzel zamanda gelsin bebiş. Bu ay benim de aşılamam olmadı maalesef yumurtam olgunlaşmadı. Zayıflamaya çalışıyorum
Zuzushh the YARGI Machine hiç şaşırmadım hanım ablamıza buyrun

Evet senin gibiler var insanin akliyla dalga gecen bunlardan biri sensin. Defalarca bosanma konusu acip sonra hamilelik icin ugrasanlar insanin akliyla dalga geciyor dimi pericim.

Adam en az 2,5 yıldır bu şekildeymiş daha ne kadar süre geçmesi gerekiyor anlaması için?

Sizin durum hamilelikte olan bişey değil. Bu kişinin karakteri böyle terbiyesiz saygısız. Zaten on kere bosanmaniz gerekirdi. Hatta evlenmeden önce bile bellidir ne olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…