hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

ya o ztn bana sevıyorm snı cok fln dıyor snra kndne yedıremıyor herlde şaka yaptm diyo bunda da aynı şey olabılr baklmm:)

bi kaç yalanımı yakaladı diyosun ya erkekler çok büyütür böyle şeyleri
bence aklından seni cezalandırıyo burnunu sürtüyo
sevmeyen güvenmeyen insan bırak koynuna almayı selam bile vermez
hele hele bekar bi erkekse bu kişi başka kız mı yok
ama o seni çok seviyor bak göreceksin
zaten sevmese söylediğin yalanı bu kadar büyütmezdi
aman ne hali varsa görsün derdi

hem sen sevilmeyecek kızmısın:))

ahah cok sağol canım:))) ya seviyo ztn şüphem yok hem de cok seviyoda işte bu gitmş arkadaslarına anlatmş yalanlarımı fln filan şimdi onlara ne dicem dıyo benle görüşmeyi falan ya da sevgiliyz demeyi yediremiyor işte kendıne onlara neyse artık sanki

Canım öncelikle allah yardımcın olsun kendinde bebeğe bakabilecek maddi manevi güç bulabiliyorsan sevgilin seninle olmuş ya da olmamış hiç önemi yok ben neler biliyorum evlenmek istemeyip çocuk sahibi olanlar sperm bankasından vallahi keyiflerine diyecek yok güvenmiyosa ve bebeği istemiyosa kendi kaybı ayrıca ayıbı siz beraber olurken sorun yok hamile kalınca canım cicim üşütme gel bebeği görelim sonra aldıralım bu kadar kişiliksizlikte pes doğrusu :26:

lüzumsuz işte boşuna kol kırılır yen içinde kalır dememişler
ne gerekse arkadaşlarına anlatmaya
güzelim sevgilin seni sevmeye seviyoda tam olgunlaşamamış askerliği bi bitirsin kendi de kınar bu hareketlerini laflarını

bide dedi telefonda falan bikaç kez emn ol çok değişk bi duyguymş ben de çok istiyorum ama bu şeklde değil dedi..sonrada işte sen hata yaptn fln filan dedi

mrb cnm bişey sormak istiyorum ( 19 sayfanın tamamını okuma fırsatım olmadı kaçırmışsam da ksra bakma)
hamilesin,6 haftalık olduğıunu yazmışsın (yanlış hatırlamıyorsam) ya mrkımdan sorucam tek mi yaşıyorsun?yani hiç aile korkusu yok gibi?yani şahsen senin yerine koydum bi an kendimi ama ben herhalde gece gündüz uyumazdım,sonuçta regl olmuycaksın annen sormazmı sana kızım regl olmuıyo musun diye?biraz şaşırdım açıkçası yanlış anlama irdelemek falan değil bu sadece şaşırdım

Tipik bir gündem konusu gibi.Meryem Uzerli öykünmesi...

Bekar bir insanın hamile kalınca ilk hissedeceği şeyin "mutluluk" olacağını hiç sanmıyorum.
Şaşırır,korkar,erkek arkadaşının tepkisinden gerilir vs...

Yine de fikrimi yazayım.
Oğlumun (ayrıldığını düşündüğüm ve tasvip etmediğim) kızarkadaşı arayıp hamileyim deseydi,hiç iyi şeyler düşünmez ve söylemezdim.

evet yalnz yasıyorum cnm uzaktayız 600km kdr :) reglmden 1 hafta sonra da yani tam 5 haftalkken farkettm:)

annesine söylemkten vazgctm ztn..

bıide sanrm bırileri daha yazmış : kadın beni tasvp etmiyo değilki, aksine ayrldığmzda "abartıosun, gelsın kız burda konusun"fln dyn bıri, onn dşnda "xxxle bu yaz askrdn önce nısan yapalm sakn bırkma xxx'i" vs diodu bız çıkarkn

annesıne soylersen hakkında cok ıyı dusunmeyebılır.bence askerdeyken evlenın gerekırse kendı aılenın yanında gerekırse onun annesyle kalıp beklersın onu.hem bebğini kaybetmek ıstemıyorsun kı buna sevındım.hem de evlılık ıcın zamansız denıyor.en mantıklısı oldu bır sey evlenmeden once dıyıp evlenmek.once sen erkek arkadasınla karar ver bence annesını ktmadan.hem kadının tepkısının ne olacagı bellı degıl.hem de erkek arkadasın benı evlenmeye zorlamak ıcın hamılelgını bıle kullanıyor dıyebılır.

vazgectm konsmaktan ztn annesiyle kendimiz halledice inşallah:) aynen o şeklde bekleyeblrm onu ztn ocakta döncek karnm bile daha cok büyümemş olcak daha yani işte bakalm herkese cok teşekkrler haber vericem haftasonu:) hemen yazamazsam brlkteyzdir ondan ama kesin yazıcam gerekirse pazar..

annesile konusmak gerçekten cok mantksız gelıyor banada artık işte insan ne yapcagnı düşünemiyo bazen, çok teşekkrler herkese

arkadaşın günahı sevabı üzerinize vazife mi acaba???

ayrıca arkadaş yana yakıla çare aramıyor bilakis çocuğunu doğurmaya son derece kararlı

ve de DÜRÜSTT herşeyden önce

Evet üzerime vazife.doğruyu söylemek , yapılan yanlışı konşmak kötülük değildir.asıl kötülük susmak normal karşılamaktır.Bn sizin gibi normal karşılamak zornda değilim sizi niye bu kadar ilgilendirdi?Dürüstlükten kastınız ne buraya yazdı diye dürüst mü oluyo anlamadım buraya herkes yazar .

4 aydır birliktesin 1,5 aylık hamilesin.. annesine söyleme bence sonuçta hem mecbur hissedecek hemde olursa evlilik ondan sonra bunu hep senin başına kakacak bilmiyorum senin ailen duyarsa ne tepki verir bi de bu açıdan düşün ama gerçekten olan bebeğe olacak ki 6 haftalık bebeği kim alacak çok merak ediyorum yasa da açık ve net 5 haftalık bebekten büyüklerinin alınması suç sevgiline ayne nböyle söyle

Son düzenleme:

Hemen cevap vereyim,bize burda soru soruyor.Oysa siz " böyle birsey yasadim pisman oldum " demedi diyorsunuz.Biz hristiyan miyiz ki,gelip bize günah cikarir gibi pisman oldum diyecek.Kaldi ki kalbini yarip baktiniz mi tövbe edip etmedigine.

Hz. Ömer müslüman olmadan önce kizini diri diri topraga gömdü,cahiliye devrinde kiz cocuklari diri diri topraga gömülür öldürülürdü,ayrica kiz kardesi Kuran okuyor diye onu da dövdü.Simdi böyle seyler yapmisken , koskoca Hz. Ömer olmus,seytan bile onu gördügünde yolunu degistirirmis, bu kiz mi affedilmeyecek.Insani dinden sogutmayin.

Insan hata yapar,ben her annesi babasi ayri olan gitsin yapsin demiyorum,ama iyilikle yaklasip düzgün akil verilmeli.

inanmadığınız bişey hakkında neden fikir yürütüp yorum yapıyosunuz o zaman

inanmadığımı daha doğrusu inanmak istemediğimi belirtip yine de doğru olma ihtimaline karşı fikrimi yazdım.
sanırım herkes doğur bakarsın tarzında konuştuğu için yorumum size ters geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…