- Konu Sahibi bebisininannisi
-
ya o ztn bana sevıyorm snı cok fln dıyor snra kndne yedıremıyor herlde şaka yaptm diyobunda da aynı şey olabılr baklmm:)
konuya hiç inanmadım. umarım da gerçek değildir.
o zavallı bebeğe olur olan.
bence doğurmayın.
bence doğurmayın.
bi kaç yalanımı yakaladı diyosun ya erkekler çok büyütür böyle şeyleri
bence aklından seni cezalandırıyo burnunu sürtüyo
sevmeyen güvenmeyen insan bırak koynuna almayı selam bile vermez
hele hele bekar bi erkekse bu kişi başka kız mı yok
ama o seni çok seviyor bak göreceksin
zaten sevmese söylediğin yalanı bu kadar büyütmezdi
aman ne hali varsa görsün derdi
hem sen sevilmeyecek kızmısın:))
bence doğurmayın.
ahah cok sağol canım:))) ya seviyo ztn şüphem yok hem de cok seviyoda işte bu gitmş arkadaslarına anlatmş yalanlarımı fln filan şimdi onlara ne dicem dıyo benle görüşmeyi falan ya da sevgiliyz demeyi yediremiyor işte kendıne onlara neyse artık sanki
bide dedi telefonda falan bikaç kez emn ol çok değişk bi duyguymş ben de çok istiyorum ama bu şeklde değil dedi..sonrada işte sen hata yaptn fln filan dedi
mrb cnm bişey sormak istiyorum ( 19 sayfanın tamamını okuma fırsatım olmadı kaçırmışsam da ksra bakma)
hamilesin,6 haftalık olduğıunu yazmışsın (yanlış hatırlamıyorsam) ya mrkımdan sorucam tek mi yaşıyorsun?yani hiç aile korkusu yok gibi?yani şahsen senin yerine koydum bi an kendimi ama ben herhalde gece gündüz uyumazdım,sonuçta regl olmuycaksın annen sormazmı sana kızım regl olmuıyo musun diye?biraz şaşırdım açıkçası yanlış anlama irdelemek falan değil bu sadece şaşırdım
Tipik bir gündem konusu gibi.Meryem Uzerli öykünmesi...
Bekar bir insanın hamile kalınca ilk hissedeceği şeyin "mutluluk" olacağını hiç sanmıyorum.
Şaşırır,korkar,erkek arkadaşının tepkisinden gerilir vs...
Yine de fikrimi yazayım.
Oğlumun (ayrıldığını düşündüğüm ve tasvip etmediğim) kızarkadaşı arayıp hamileyim deseydi,hiç iyi şeyler düşünmez ve söylemezdim.
annesıne soylersen hakkında cok ıyı dusunmeyebılır.bence askerdeyken evlenın gerekırse kendı aılenın yanında gerekırse onun annesyle kalıp beklersın onu.hem bebğini kaybetmek ıstemıyorsun kı buna sevındım.hem de evlılık ıcın zamansız denıyor.en mantıklısı oldu bır sey evlenmeden once dıyıp evlenmek.once sen erkek arkadasınla karar ver bence annesını ktmadan.hem kadının tepkısının ne olacagı bellı degıl.hem de erkek arkadasın benı evlenmeye zorlamak ıcın hamılelgını bıle kullanıyor dıyebılır.
arkadaşın günahı sevabı üzerinize vazife mi acaba???
ayrıca arkadaş yana yakıla çare aramıyor bilakis çocuğunu doğurmaya son derece kararlı
ve de DÜRÜSTT herşeyden önce
Konu sahibini kınayan yorumları eleştirenleri de ben anlayamıyorum.
Evlenmeden hamile kalmış gitsin intihar etsin ya da kürtaj olsun demiyorum.
Ama bu kadar rahat olmasını da anlayamıyorum.
İnsan nefsine uyar,birşeyler yaşar. Ama bu devirde hapı var,kondomu var,ıvırı zıvırı var. 24 yaşında bir insan korunmayı nasıl ihmal eder?
Hadi hamile de kaldı, nasıl hiçbir utanma duygusu olmadan gelip buraya konu açar.
Kınamak istemiyorum yarın öbür gün çoluk çocuğumdan görürüm diye. Ama vallahi acıyorum şu genç kızların halini gördükçe. Tabu haline getirilsin, evlenince bile cinsellik sorunu yaşansın demiyorum. Sadece insanlar özel hayatlarını neden bu kadar ifşa edip toplumda evlenmeden cinsellik normaldir fikri uyandırılmaya çalışılıyor anlamıyorum.
Sevgilinle sevişirken buradakilere sormamışsın,korunmazken sormamışsın. Hamile kalınca niye soruyorsun?
Tövbe edip bizden daha günahsız hale gelir diyen arkadaşıma da şunu soruyorum...
En azından böyle birşey yaşadım pişman oldum ama iş işten geçti bile demeyen bir insan sizce yürekten tövbe edebilir mi?
Konu sahibinin hiçbir pişmanlığı yok, alakası olmamasına rağmen aile sorunlarını öne sürüyor. Annesi başka adamla evlenen,kendisine bakmayan her genç gidip zina yapsın o zaman...
inanmadığınız bişey hakkında neden fikir yürütüp yorum yapıyosunuz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?