• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

Konunuza da çok yorum yaptım da
Siz onlara değil bunlara cevap veriyorsunuz genelde ;)

Mesela bebeği istemiyorum diyen adam üçümüz uyuyalım deyince size garip gelmiyo mu

yorumlarınıza sinir oldum gereksiz gereksiz şeyler.konu garip gelmesi değilki?ne gerek var aynı şeyi tekrar etmeye.yok yeni mi üye oldun bilmem ne.ne olursa olsun yanlış yapmış o olmuş bu olmuş adam sorumsuz tamam ama konu farklı idrak edin artık bunu

kusura bakmyn işten 6da cktm 7de evde oluyorm duş al,bişeler atıştır derken ancak açabldm tekrar:)

çok teşekkür ederim yorumlarınıza, cumartesiyi beklicem, cuma ve cumartesi duygusal anlar beklio bizi, cumartesi de duysun kalbini bıi bakalm napcak:)

dort sayfa okudum insallah sok edici gelismeler olmamistir

bize cok basit geldi degilmi

ne kadar rahat konu sahibi diye

gercekse ve aldirmayacaksa terkedilse bile kendisine guveniyorsa bakmak icin

sadece HELAL OLSUN DERIM

gunah zina yaptilar cokmu normal dioruz da

e ulkemizde evlenmeden once kizlarin cokca kurtaj olduklarini biliyoruz
toplum gunaha girdigi icin dislar diye
diktirdiklerinide biliyoruz
resit olmayan kucucuk kizlarin evlendirildiklerini ve daha 13'de 14'de hamile kaldiklarini biliyoruz
ama diini nikahlari var degilmi?!

birakin boyle orneklerde olsun kadin hamile kaldigi zaman
aglaya aglaa kurtaj olacagina aslanlar gibi bekar anne olmayi goze alsin
bu diger saydiklarimdan dahami igrenc?

tum sayfalari okucam zira askerdeki sevgili
"cuma gecesi sen ben bebegimiz beraber uyuruz" diyip pazartesi gunu nasil aldirmayi dusunuyo?
ultrasyondan gorup ama kalbinin atislarinida duymak istemiyormus pasamiz
gulumsetti beni
bence cok duygusal ve sizi birakmaz

ama birakirsada sende biliyorsun bu is zor ve kedi yavrusu degil
ve dunya hali olurda seni terkederse o bebegin senden baska kimsesi yok
allah birbirinize bagislasin diyim en guzeli :)

aynen benm gibi duygusal ve mantksz evet, zaten basımza herşey -bu olay da dahl- bu yuzden geldi ya:) teşekkr ederm cnm

ne hata yaptın?sana neden güvenmiyor?

çok da deşifre olmaym da yalanımı yakaldı bkaç kez, kötü niyetle yaplmş şeler olmasa da yalan sölediğimden şüphelendi, kötü niyetle yapmış olabilrm ya da işte bu konuda yalan sölüyosam her konuda söleyeblrm diye.bide cok güzel yalan söyledim rol yaptm işte ne profesyonelmşsn sen falan dedi :(

Öncelikle kinayan zihniyete ya da ben yapmam , cik cik yapanlara sasiriyorum.

Insanoglunun basina hersey gelir.Kaldi ki bu kiz öyle bir tövbe eder ,öyle bir dua eder ,sen ben öteki tarafta acikta kaliriz,o kurtulur.
Ölesiye kadar tövbe kapisi acik.

Kiz diyor annem evlendigini bile söylemedi diye,tabii ki sorumsuz ailede hatalar hatayi dogurmus.

Insallah ikinci bir Meryem Uzerli vakasi olmazda erkek arkadasin seninle evlenir.
Ama annesine kesinlikle söyleme ,sana düsmez ve erkek arkadasin senin icin yanlis düsünür,evlilige zorlamak icin yaptigini düsünebilir.
Zaten askerde bebegin sorumlulugunu mu düsünsün, bi de bu arada annesinden isitecegi laflarimi.

Bende cocugu aldirmani istemem,insallah orta yol bulunurda evlenirsiniz.

inşallah cnm cok sağol:(

Konu sahibi arkadaşım ben de Helal Olsun diyorum sana gerçekten güçlü bir kadınsın ve cesursun.Bebeği aldırmaman bence de en doğru karar,korunmadan hamile kalıp o bebeği aldırmak bence cinayettir zaten.

Ama bence erkek arkadaşının ailesi de bilmeli diye düşünüyorum.Sonuçta bir torunları olucak bunu bilmek hakları.Önce erkek arkadaşına bebeği aldırmayacağını söyle sonra da kendisi söylesin bence ailesine bir bebeği olacağını.

aynen ilk ben de kendm söleyim bilmek hakları dedim de erkek arkadasm sölesin söylemiyosa da o düşünmüyorsa kendi ailesini ben nıye düşüneym zaten... inşallah herşey güzel gelişir. hemen evlenmeyi falan beklemiyorum da işte askerden dönünce falan inşallah olur...

tek isteğim güzel bi aile kurmak, tabıkı bu şeklde olmasaydı keşke ama oldu bir kere işte...

ocak'tan beri size güvenmiyor, ama kopamadığından (!) ayrılamıyor öyle mi??? erkekler güvenemedikleri kadınlarla sanmıyorum ki ciddi niyetlerle görüşmeye devam etsinler. siz bu adamın duygularından emin misiniz?? sizinle cinsellik amacıyla görüşüyor olamaz mı? kusura bakmayın dost acı söyler çünkü çok gördüm örneklerini...

bazı arkadaşlar işi gücü bıraktı yok konu sahibi zina yapmış,yok kondom vs vs var,yok ot çöp

konuyu açan arkadaşın bizlere danıştığı soru şu

sevgilimden hamileyim annesine söyleyim mi?

sorunu bu yani

evlenmeden sevişilirmi,arkadaşlar ben günahkarmıyım,doğuruyum mu bu çocuğu gibi sorular sormadı

hayret yani,herhalde bazıları biri sıradışı bi konu açsana bizde versek veriştirsek günün stresini atsak diye forumda geziniyo...

ocak'tan beri size güvenmiyor, ama kopamadığından (!) ayrılamıyor öyle mi??? erkekler güvenemedikleri kadınlarla sanmıyorum ki ciddi niyetlerle görüşmeye devam etsinler. siz bu adamın duygularından emin misiniz?? sizinle cinsellik amacıyla görüşüyor olamaz mı? kusura bakmayın dost acı söyler çünkü çok gördüm örneklerini...

yanı tabııkı cok var ama zannetmiyorum cnm o konuda bana cok ihtiyacı olck birisi değil, hem de ilşkimz sdc cnsellk değil, o küçük bir boyutu sdc..

bide ciddi niyetlerinin azaldgını bana söledi en bxasından güvenm kırıldı bi kere dedi..

Son düzenleme:
benim anlamadığım madem erkek arkadaşın sana güvenmiyor onun gözünde sen yalancı güvenilmezsin o zaman bu çocuk nasıl oluyor? bu ilişki o koşulda nasıl devam ediyor?
sen hiç mi düşünmedin bu adam bana güvenmiyorsa çok afedersiniz ama benimle nasıl yatıp kalkıyor diye?

biri daha düşünmüş aynı şeyi.

bazı arkadaşlar işi gücü bıraktı yok konu sahibi zina yapmış,yok kondom vs vs var,yok ot çöp

konuyu açan arkadaşın bizlere danıştığı soru şu

sevgilimden hamileyim annesine söyleyim mi?

sorunu bu yani

evlenmeden sevişilirmi,arkadaşlar ben günahkarmıyım,doğuruyum mu bu çocuğu gibi sorular sormadı

hayret yani,herhalde bazıları biri sıradışı bi konu açsana bizde versek veriştirsek günün stresini atsak diye forumda geziniyo...

Ay Allah da sizi güldürsün yaaa süpersinz :))) aynen katılıyorum bazıları öyle insan eleştireblr de sorulmayan şey hakkında değil:) yalnız ben günahkarmym'a koptm:D

güzelim beden senin bedenin ister sevişir ister manastıra kapanırsın bu kimseyi ilgilendirmez
sen zaten sonuçlara tek de olsa katlanırım çocuğuma bakarım diyorsun
sadece alkışlıyorum seni
birçoğu gibi saman altından su yürütüp sonra kürtaj için dr aramadığın için
mertçe olay bu bu ve ben çocuğuma sahip çıkıyorum dediğin için...

yanı tabııkı cok var ama zannetmiyorum cnm o konuda bana cok ihtiyacı olck birisi değil, hem de ilşkimz sdc cnsellk değil, o küçük bir boyutu sdc..

aranızdaki cinsellik küçük bir boyut erkek arkadaşın için, sana karşı güven de duymuyor... peki nasıl hasıl oluyor sana karşı bu bağlılığı?? kaşına gözüne bu derece mi vurgun??? beni bebekten, evlilik olmaksızın ilişkiden daha çok bu düşündürdü. sana karşı samimi olmadığını düşünüyorum.

bak canım bende evlenmeden cinselliği hele ki hamileliği onaylamam dindar bir insanım ama ben çalıştığım yerde neler görüyorum daha geçen gün kadının biri geldi kızı var babası ile evlenmemiş evlenemeden babası öldü dedi halbuki babası kız 10 yaşında filanmış öldüğünde neden evlenemediler bilinmez ama kadın sağ kolum o benim iyiki doğurmuşum diyor.insanlar çok saçma ve acımasız yorumlar yapıyorlar.ben nüfus müdürlüğünde çalışıyorum insanların başına neler neler geliyor asla kimseye sert davranmıyorum artık eskiden olsa bende onlar gibi davranabilirdim belki

sevgilimden hamileyim kürtaj olmak istiyorum gibi bir konu olmadığı için sevindim,bebeğine sahip çıkan bir kadını görmek güzel..

erkek arkadaşın bana bi değişik geldi,sana güvenmiyor ama güvenmediği biriyle sevgili olup cinsellik yaşayabiliyor..bebeği istemiyor ama önce duygulanıp istekli gibi davranıyor..yani mantık denen şey yok gibi..

erkek arkadaşının annesine söyleme,benzerini bir tanıdığım yaşadı kadın neredeyse kızı bilmem ne yerine koydu,bu çocuk oğlumdan değile kadar getirdi konuyu falan..neyse çirkin şeyler yaşandı..bu sorunu sevgilinle halletmelisin annesiyle değil.canın daha çok sıkılabilir.

Ben evlenir evlenmez hamile kalmışım da bi ay sonra öğrendiğimde hiç hazır olmadığımdan ben nasıl çocuk bakcam diye zır zır ağlamıştım
O anın şokuyla sevinmeyi bırak kendime gelememiştim
Siz maşallah sevgilimden hamile kaldım diye mutluluk çığlıkları atıyorsunuz
Adam da çocuk değil kedi yavrusu doğuracağınızı sanıyor herhalde
Bebeğimiz sen ben uyuyalım, sonra ultrasonda görüp aldırırız diyor. Bu ne yaman çelişki?
Annesine söyleseniz kadın napsın bi halt yemişsiniz birlikte kadın ne diyebilir ki?
Bence işte şimdi bu adamın seni sevip sevmediğini çok iyi anlayabilirsin, hemen imam nikahı yaparım derse seni seviyordur yok aldıralım derse sevmiyordur bu kadar basit.
Büyük de konuşulmuyo ki çoluk çocuk sahibi kadın olcam, senle aynı yaştayım ben de. Hele sen o bebeğin kalp atışını duy bakalım da aldır aldırabiliyorsan......

imam nikahı yazmışım ya yıldırım nikahı yerine :9:
neyse inşallah evlenirsiniz ya ne diyim:ssz:

aranızdaki cinsellik küçük bir boyut erkek arkadaşın için, sana karşı güven de duymuyor... peki nasıl hasıl oluyor sana karşı bu bağlılığı?? kaşına gözüne bu derece mi vurgun??? beni bebekten, evlilik olmaksızın ilişkiden daha çok bu düşündürdü. sana karşı samimi olmadığını düşünüyorum.

herşey olablr tbiki de benm hissettgm bıu değil ama baklm görcez..:(

aynen ilk ben de kendm söleyim bilmek hakları dedim de erkek arkadasm sölesin söylemiyosa da o düşünmüyorsa kendi ailesini ben nıye düşüneym zaten... inşallah herşey güzel gelişir. hemen evlenmeyi falan beklemiyorum da işte askerden dönünce falan inşallah olur...

tek isteğim güzel bi aile kurmak, tabıkı bu şeklde olmasaydı keşke ama oldu bir kere işte...

İnşallah her şey istediğin gibi olur canım

Back
X