- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
Bebegi dogurup evlatlik vermekmi??? Allahim daha neler duyacagim? Bu nasil bi düsünce, tüglerim diken diken oldu... Evlatlik verince o cocuk mutlumu olacak? Yetimhanede cekecekleri? Verildigi aile iyi cikmazsa cekecekleri? Bunlari bile bile nasil yasar insan??? Yok vallah daha bisey diyemiycem... Nekadar kolay kararlar dogur at gitsin, hamile kal aldir... Bisey diyemiycem daha...
Sezercik kücük kahraman sadece filmlerde olur; onun da başına gelmeyen kalmaz zaten.
Bu dünyaya evlilik dışı cocuk getirmek bana absürt gelmiyor. Sonucta cinsel birleşme icin belediye onayına ihtiyacımız yok. Fakat çocuk yapmak icin spermine ihtiyac duyduğumuz erkek bir mendil markası değil. Bizim o cocuk hakkında ne kadar söz sahibi olma hakkımız varsa onun da var. Onun haberi/onayı olmadan doğurma hakkımız yok. 5 yıl sonra "al yavrum bu da senin cocuğun" dediğimizde yüzümüze bakmaz.
Çocuğun psikolojisinden bahsetmiyorum bile. Babası sehit olmuş/ölmüş, annesi babasından boşanmış el kadar yavrular bile hayatta kalmak icin zorluk cekerken onu hayatta tutabilmek kolay mı? Ne söylenecek, "baban öldü yavrum, baban bir kahramandı cocuuum" mu? Bana hic de mantıklı gelmiyor.
Evet yaaa sanki eve bi esya alinmis begenilmemis at gitsin, yada ver birine kullansin... Evet konusahibi icin zor bir durum ama bunlari bu isi yaparken düsünmek lazim...yasam tarzi herkesin kendi secimi,kendi sorumlulugu ama madem böyle yasiyorsun olabilcekleride hesaplaman lazim...Nasıl basit bir eşyaymış gibi bahsediliyor değil mi? Sanki o bebeği evlatlık verince bu kadının gönlünden kopacak mı? Bir yerlerde çocuğunun nefes aldığını bilip de ızdırap çekmeyecek mi? Konu sahibinden de başka haber yok, aldırdı sanırım...
sen hiçbirşey düşünmeden ilişkiye gir ve korunma......
sonra hamile kal ve napıcam diye düşün..
sevgilin kabul etmiyor diye çocuğu aldırmaya karar verin...
nekadar rahat insanlarsınız siz..herşey sizin zevkine göre oluyor..zevkine çocuk yapıyorsunuz sonra işler sanıldığı gibi olmayınca zevkine çocuk aldırıyorsunuz..o masumun o günahsızın suçu ne..hamile kaldıysan o çocuğu doğurup büyütmen gerek..her zorluğu göğüsleyerek..çünkü o bebeği öldürmeye hakkınız yok sizin..
ayrıca şu hayatta herşey sınav...
sen çocuğunu aldır..ozaman anlayacaksın nasıl bir sınavdan geçtiğini..
rabbim , o bebeği öldürdün diye sana ödül olarak güzel bir hayatmı verecek sanıyorsun..mutlaka ceremesini çekecek ve bu günahın bedelini ödeyeceksin..hem bu dünyada hem öbür dünyada..o çocuğu aldırmak resmen cinayettir..ve rabbimin bu günahı karşılıksız bırakacağını sanmam...
sana tavsiyem asla aldırma..allah mutlaka bunun mükafatı olarak birşeyleri düzene sokar..rabbim yardımcın olsun..
sorumluluk almasini dayatamayiz ama illa dogurmak isteyen doguramazmi?
kanunen mesela kürtaj olmak icin kocaninda izni lazim madem
dogurmasini istemiyorsa kadin kanunen itiraz hakki varmi erkegin?
Ne evlatlığı yok artık doğursam bakarım çocuguma tabiiki de nıye vereyım durumum olmasa bile bakardım.
Ama bebek artık yok.. herşey cok anlamsız şimdi. dün gitti 3-4 dakika sürmüş, babası söledi.. hiç bişey anlamadım, kanları gördükçe anlıyorum, anladıkça ağlıyorum, çok da ağlayamıyorum, donup kalıyorum. İşe geldim bugun, iş de para da herşey anlamsız işte..
Doktor iyi bir doktordu, çok iyi lüks biyerdi, kesinlikle bir daha gebe kalmana engel birşey yok dedi, hiç bir zarar gelmedi rahmine dedi. Bunların hiçbirisi bebeğimi unutcagım anlamına gelmez tabii, çok canm acıyo kolay kolay gecmicek..
Babası yanımda sürekli geccek diyo üzülme diyo falan filan neyse cok boş bunlar artık..
yarın bi araba alıcam kendime hızlı giden bişey 2.el sonra da denicem ölmeyi belki başarırım bunu, çünkü hayatta hiçbişeyi basaramadım, söyledklerimle yaptıklarım hiç uymadı, bu yüzden zaten güvenını kaybettm bebegn babasının da.. ve bu yüzden bebeğimi kaybettm o çocuk doğablr annesiyle babasıyla mutlu olablrdi ama annesi babası daha brlkte mutlu değil bunun da tek sorumlusu inanın bana annesi..
Sana çocuğuna sahip çıkmayan o adam içn hala babası deyip hala yanında bulundurmana inanamıyorum gerçekten...
Bu kadar mı gözlerin kör bu kadar mı yaşadıkların küçük geliyor sana...
Her şeyi anlayabilirim özel hayatın tercihlerin senin bileceğin iş, önlem almadığınız için olan bebek, tek başına bakamayacağın için aldırmış olman herşeyi herşeyi anlayabiliyorum ama o adamın ( adam demek için milyon şahit lazım ) hala yanında bulundurmana hala ondan medet ummana seni onu doğurursan beni kaybedersin diye tercih meselesi yapmasına ve tehdit etmesine nasıl katlanıyorsun gerçekten anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?