hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

Ne demek erkek tabi ki isticek yapalım diyecek. Bu olayda bu kız ne kadar suçluysa o adam da o kadar suçlu.

işte bu kırmızılı yerleri bilmek kötü yoksa çocuk sorumluluğunu alamayacağı aşikar olan bu çiftin ille de bebek sahibi olması gibi bir derdi yok insanların.olay doğurmakla bitmiyor ki zaten..üstelik hayat onların hayatı bebek de onların..ama böyle bir şeyi yaşayıp hala sevgili kalabilmeyi aklım almadı benim.şaşkınlığım bu yüzden.

Son düzenleme:
sen sırf bu adam istediği için o masuma kıyacaksın ya işte bu adam ilerde sana istediği herşeyi yaptıracak kozu kazanmış olacak..
hayatta hiçbir şeyin garantisi yok
yok çünkü uğruna bir cana kıyacağın adamın sana ilerde sahip çıkacağına emin misin?

konu sahibi: peygamber efendimiz zamanında insanlar kendi evlatlarını diridiri toprağa gömüyolardı.çağımızda bu cinayet modern bişekilde işleniyo (kürtaj yöntemiyle)maalesef,insanlar yine kendi evlatlarını katlediyolar..
siz zaten günahın enbüyüğünü işlemişsiniz nikahsız şekilde,bundan sonra günahlarınızın zincirleme çoğalmaması sizin elinizde.bunu (aldırmayı) bi kenara bırakın,bunu düşündüğünüz için dahi tövbe edin bence.saygılar...

Bende aynı şeyleri düşünüyorum sevgilimelek seni ovulasyon testi topiğinde görmüştüm bende ovulayon tespit edersem hamile kalırmıyım diiye uğraşıyorum :97:
ya onu denedim ama 1 ayda pes attim hala çoğu kutu duruyo,
çok stres yapmıştım hani bir sınava çalışırsın çalışırsın da olmasını beklersin ya öyle olmuştu artık..
umudumu çabuk yitirdim. ben stres yapınca muhakkak sivilce çıkar bende...
yüzüm sivilcelerle doldu taştı. öss ye hazırlanırken bile daha iyi durumdaydı cildim.
2. kez doktora gideceğim bakalım hayırlısı..
şuan test yapmıyorum ve çok rahatım şu sıralar..
peki sen sonuç aldın mı canım hani testleri deneyip, yoksa hala çalışmalara devam mı?

fikrinizin değişmiş olmasına çok şaşırdım ve üzüldüm,inşallah pişman olmazsınız...
Allah hakkınızda hayırlı olanı versin,eğer doğurmayacaksanızda sizi bu durumda yapayalnız bırakan bir adamla tekrar görüşüp görüşmemeyi iyice düşünün...

Valla arkadaşım, senin hakkında ne düşüneceğimi bile bilemedim şu an. Üzülsem mi, kızsam mı? Çareyi senin için dua etmekte buldum. Her halükarda işin çok ama çok zor. Alllah yardımcın olsun. Bu arada "Allah'ın takdiri" diyemezsin bu işe. Lütfen kendi suçlarımızı Allaha atmayalım. Bu senin ve erkek arkadaşının hatası. Evet, hatası. Ama görüyorum ki, kendini tiye alabilecek kadar rahatsın. Konu sahte olabilir mi diye de düşündüm ne yalan söyleyeyim. Neyse, zor bir karar vermişsin. Hakkında hayırlısı olsun. Ama şundan eminim, sen o adamla kürtajdan sonra da görüşür birlikte olursun. Benim 40 yaşındaki arkadaşım sevgilisinden hamile kaldı. Sırf onunla evlensin diye. Çok da çocuk istiyordu. Tam 9 hafta o bebeği karnında taşıdı, öldü bitti bulantıdan ağrıdan, masaların üzerinde uyuya kaldı günlerce. Ama adam ikna olmadı. Kürtaja birlikte gittik. Adam önde, arkadaşım iki gözü iki çeşme benim kolumda. Affedersiniz ama sokak kadını gibi muamele gördü. Onun da hali vakti yerinde, son derece de kültürlü bir kadın. Bazılarının çağdaş dediğinden...Operasyon başlayana kadar adamın odaya girip vaz geçtim, aldırmayalım demesini bekledi arkadaşım. Ama nafile. Adam lobide gazete okudu, dışarı çıktı sigarasını tüttürdü. Allahtan kürtaj parasını karşıladı...O arkadaşım yeminler etti kürtajdan çıkarken bir daha asla görüşmeyecekti. Taki onu görene kadar. Şimdi aynen devam ilişkileri. Adamın canı isteyince gidiyor kadının evine, sonra bon gün aramıyor. Bunu neden anlattım. Dikkat bari bundan sonra hataya düşme. Kendini bir kadın olarak kullandırtma.

Laflarını ölç tart öyle konuş. Bizler bu konuda daha hassas olduğumuzdan yorumlarımız tabbii ki daha duygusal. Böyle bi sorunun yoksa tuzun da kuruysa anlamadığın konularda konuşma. Kimse senin yüzünden benim olmuyo gibi bişey demedi. O senin beyninin hüsnü kuruntusu.

Canım biz böle şeyler yazmayalım rahatsız oluyor vatandaş.

Konu sahibi arkadaş yanlış anlama seninle ilgili benim şaşırdığım nokta hala bu ilişkiye devam etmen. Gerisi seni ilgilendiren şeyler.

Son düzenleme:
Iliskiye faln devam tabiiki etmiyorum bir anda sogudum zaten..onada dedm sen bnm sevdigim kisi degilsin baskasi olmussun dedim..

o bebek hala karnimda bide daha gitmedik ve hala dua ediyorm bi mucize olsun saglmla faln ilgili ameliyt olamym diye...

ama olsam da olmasam da bundn sonra cekiliyorm bu ilskiden bnm bebegm gitcekse baska kmsenn gtmesi umrumda degil aynn bunu da dedm ona

baştan sona konunun takipçisiyimm aldır aldırma bu senin kararın.. ama bir daha ne yaşıyosan yaşa korunmasız olma olan o masumlara oluyor babasız çocuk büyütmek çok büyük bi cesaret bizim toplumumuzda çok büyük sorunlarla karşılaşırdın onu da geçtim o çocuk sorunlu büyürdü...

sana tavsiyem evlenmeden bi daha kimseye güvenip inanıp bişeyler yaşama öyle bi millet oldukki herkes birbirini kullanıyor. aşk sevgi sorumluluk başa düşünce uçup gidiyor seni seven insan evlenir askerden dönünce anlarsın onu da...

Gene millet dökülür ama bana göre evladın, bir canın sınıflandırması olmaz. (evlilik içi, dışı gibi)

Öyle yada böyle o canın bir annesi, birde babası vardır.

Evlenip 2 ay sonra hamileyken ayrılanların çocukları başta sırf bir imza var diye sorun edilmez ama sevgilisinden doğan çocuğu büyütmek isteyen sorun edilir.

Başta samimi gelmişti duyguların. Aslanlar gibi çocuğuma bakarım, kolejlerde okuturum demiştin. Şimdi ne oldu da döndün ? Yada dönmedin başta samimi değildin.

O zaman çok imza meraklısıysan çocuğunu kolejde okutmada sevgilini yanına iç güveysi al ona bak. Oda işi, parayı bahane etmesin.

Yada madem bakabiliyorsun evlen, bir ay sonra ayrıl çocuğun statü değiştirsin !!!

Bunlar öyle 2 günde değişecek hisler değil, sen sanırım bizle oynadın.

O zmn acik konusym utandgm icn yazamadm beni tehdt etti.. bakalm ama ztn gec kaldk hastanelr haftaya randevu verebilyo umarm bu is olmayacak.. duygusal olrk o benm bebegim tabiiki bakarm duygularm degsmedi degisemzde..
Inan bankada 500bn liram falan olsa sabah herseyi toplayip kacmayi dusundum.. yine kacabilirim ama isi birakmam gerekir o zman da bebegime bakamam.. bilmiyorum deli gibi dua ediyorum bi mucize olsun die yalnz yasiorum ama cok kotu tehdt etti

Bu yazdklarmi bulursa diye de korkuyorum acikcasi ondan da solemedm buluyo cunku... gerckten napicam bilmiorum degisti baska biri oldu cuma ve cmrtesi.. dun de bi garipti agladi falan..bugn normal gibi neyse dengsz ve cok garip davranio kisaca.. dun de iste bi ara iyi konstu "bu hfta sana araba alalm arabani sattn sklyosun iste spora yazil arkadas edin" vsvs diyo ben de "seker de ver istersen cocugu aldirayim diye" dedim

Son düzenleme:

Canım dr kontrolunde bütün tahliler yapılmışsa yumurtalık ve rahim sağlıklıysa erkeğin sperm değerleri iyiyse hiç gerek kok aslında ovulasyon testine bütün tahlileri yaptır için rahat etsin adetin 10. gününden sonraki ilişkiler yeterli benim bütün tahliler iyi çıktı ama yumurtalığımda çikolata kisti var dr 6 ay normal yola dene demişti o yüzden deniyorum testleri 2 aydır yapıyorum çift çizgiyi gördüm ama gene adet oldum 2 ay daha deneyip dr yollarında düşeceğim hayırlısı hakkımızda

bebeğini aldır yada aldırma bu senin hayatın senin kararın elbette fakat, bu adamdan hemen ayrılmalısın dengesiz biri anlaşılan biran evvel kurtul lütfen...

Canım nasil tehdit etti hani bu adm seni cok seviyordu, yok bebek olursa bırakamadı? Ben anlamadım ki, yani basta bahsettigin adama hiç uymadı bu tehdit olayı? Ne dedi, neyle tehdit etti?

Allah aşkına babasının istemediği bir cocugu dünyaya getirmek ne kadar mantıklı?

kahramanlıga gerek yok
evlılık dışı bır cocuk bu 10.haftaya kadarda bebek alınabiliyor

Hayır baba istese evlilik dışı olması durumda değişiklik yapar ama baba istemeden Türkiye gibi bir ülkede büyütemez. Kim bakacak, kim büyütecek? baba nerde denildiğinde ne cevap verilecek?

Açıkçası baştan anlattıgın şeylerle şimdi anlattıkların birbirini tamamlamıyor..

Birden canavara dönüştü adam..Ama konuştugunuzda onun sana güzel bir dille senin dogurmak istesende sana karışamayacagını ve bakacagını yazmıştın..Haksız mıyım ?

Utandım size demeye demişsin ama saçma geliyor yani adamın seni tehdit etmesinden ne diye utanıyorsun .)) Bunu bildigimizde sana tüüüüü kaka ! mı diyecektik anlamıyorum ki ?

Samimiyetine gölge düşürdün benim nazarımda..O dağ gibi evladımın arkasında dururum diyen kadın gitti başka birşey geldi..

Hani karmaşık duygular içerisinde oldugunu deseydin ya da yazılarına yansısaydı bu durum yine derdik ki kafası karışık üstüne gitmeyelim kızın..Ama aşırı bir kendine güvenin ve net durusun vardı..(!)

İnan bana anlattıgın şey eğer masal bile olsa mantık sınırlarını zorluyorsun..Neydi ne oldu !

Neysahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…