- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
- 123
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
yarın bi araba alıcam kendime hızlı giden bişey 2.el sonra da denicem ölmeyi belki başarırım bunu, çünkü hayatta hiçbişeyi basaramadım, söyledklerimle yaptıklarım hiç uymadı, bu yüzden zaten güvenını kaybettm bebegn babasının da.. ve bu yüzden bebeğimi kaybettm o çocuk doğablr annesiyle babasıyla mutlu olablrdi ama annesi babası daha brlkte mutlu değil bunun da tek sorumlusu inanın bana annesi..
Ne evlatlığı yok artık doğursam bakarım çocuguma tabiiki de nıye vereyım durumum olmasa bile bakardım.
Ama bebek artık yok.. herşey cok anlamsız şimdi. dün gitti 3-4 dakika sürmüş, babası söledi.. hiç bişey anlamadım, kanları gördükçe anlıyorum, anladıkça ağlıyorum, çok da ağlayamıyorum, donup kalıyorum. İşe geldim bugun, iş de para da herşey anlamsız işte..
Doktor iyi bir doktordu, çok iyi lüks biyerdi, kesinlikle bir daha gebe kalmana engel birşey yok dedi, hiç bir zarar gelmedi rahmine dedi. Bunların hiçbirisi bebeğimi unutcagım anlamına gelmez tabii, çok canm acıyo kolay kolay gecmicek..
Babası yanımda sürekli geccek diyo üzülme diyo falan filan neyse cok boş bunlar artık..
Tercihlerinin sonucunu başka birilerinin üstünü yıkma bence... Sevgilinizin annesi ne yapmış olabilir ki sevgiliniz sizin arkanızdasağlam durduktan o benim kadınım dedikten sonra...!!!
çok pahalı lüks bir yer, iyi bir doktor, 2. el araba alıp intiharı düşünmek ? maddi şeylerin bu mesajlarının içinde yeri olmamalıydı. sevgilinin anesinin suçu yok suç sevgilinde ve sende.
çok pahalı lüks bir yer, iyi bir doktor, 2. el araba alıp intiharı düşünmek ? maddi şeylerin bu mesajlarının içinde yeri olmamalıydı. sevgilinin anesinin suçu yok suç sevgilinde ve sende.
maddi birşey demek istememiştim, ilerki gebelklerim için bir zararı olmucak onu sölemek için iyi bir yer dedim. şuan maddiyatı düşüncek durumda değilm inanki, yemek bile yiyemiyorum..
sevglmn annesinn tabıkı sucu yok kadıncagızın bişeyden haberi bile yok, annesi derken bebeğin annesi yani kendimi kastettm...
ayrıca da suç her zaman kendımzdedir zaten ben böyle düşünürm en azından
Ne evlatlığı yok artık doğursam bakarım çocuguma tabiiki de nıye vereyım durumum olmasa bile bakardım.
Ama bebek artık yok.. herşey cok anlamsız şimdi. dün gitti 3-4 dakika sürmüş, babası söledi.. hiç bişey anlamadım, kanları gördükçe anlıyorum, anladıkça ağlıyorum, çok da ağlayamıyorum, donup kalıyorum. İşe geldim bugun, iş de para da herşey anlamsız işte..
Doktor iyi bir doktordu, çok iyi lüks biyerdi, kesinlikle bir daha gebe kalmana engel birşey yok dedi, hiç bir zarar gelmedi rahmine dedi. Bunların hiçbirisi bebeğimi unutcagım anlamına gelmez tabii, çok canm acıyo kolay kolay gecmicek..
Babası yanımda sürekli geccek diyo üzülme diyo falan filan neyse cok boş bunlar artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?