hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

Tercihlerinin sonucunu başka birilerinin üstünü yıkma bence... Sevgilinizin annesi ne yapmış olabilir ki sevgiliniz sizin arkanızdasağlam durduktan o benim kadınım dedikten sonra...!!!

Kendini hızlı bir araba alıp öldürmeyi planlıyacak kadar gözün karaysa
Aynı cesareti bebeğine sahip çıkmak için gösterseydin.
Sonucu ne olursa olsun doğurucam deseydin.
Bebeğimin babası diyorsun ama babalık üç dakikalık sperm transferi demek değil.
Eliyle kürttaja götüren adamada baba demezler.

lütfen şu adama bebeğin babası deyip durma çok saçma
o adam yaptıgı bebeğe sahip çıkmadıkki nerden babası oluyor
konuyu ilk açtıgında kararlılıgına hayran kalmıştım ama bir erkek ya bir erkek mutlu olsun dediği olsun diye bir cana kıydın
yargılamayım diyorum ama olmuyor...
2 aylık düşük yapan biri olarak bu çok ağır bir travma sen birde vicdanınla savaşacaksın
intihar ölüm bunları aklından cıkar bir uzmandan yardım al en azından kolay atlatmanı sağlar
Rabbim affetsin

sana diyecek birşeyim yok zaten yıpranmışsın ama babası olacak insandan uzak dur.artık sevgilin olarak anma onu,yanında tutma..üzülme öyle mi? ne kolay..

doktorlar rahminde sorun yok dediyse güzel ama ben allah aratmasın demiştim. o bambaşka birşey...
neyse yolunuz açık olsun intihar etmezsin merak etme geçer unutursun bir kaç güne...

çok pahalı lüks bir yer, iyi bir doktor, 2. el araba alıp intiharı düşünmek ? maddi şeylerin bu mesajlarının içinde yeri olmamalıydı. sevgilinin anesinin suçu yok suç sevgilinde ve sende.

çok pahalı lüks bir yer, iyi bir doktor, 2. el araba alıp intiharı düşünmek ? maddi şeylerin bu mesajlarının içinde yeri olmamalıydı. sevgilinin anesinin suçu yok suç sevgilinde ve sende.

maddi birşey demek istememiştim, ilerki gebelklerim için bir zararı olmucak onu sölemek için iyi bir yer dedim. şuan maddiyatı düşüncek durumda değilm inanki, yemek bile yiyemiyorum..

sevglmn annesinn tabıkı sucu yok kadıncagızın bişeyden haberi bile yok, annesi derken bebeğin annesi yani kendimi kastettm...

ayrıca da suç her zaman kendımzdedir zaten ben böyle düşünürm en azından

Konuyu az çok takip ettim nedense bana hiç gerçekçi gelmedi...Yada bazı şeyler çok basite indirgenmişte haberim yok vay dünyanın haline!!!!

maddi birşey demek istememiştim, ilerki gebelklerim için bir zararı olmucak onu sölemek için iyi bir yer dedim. şuan maddiyatı düşüncek durumda değilm inanki, yemek bile yiyemiyorum..

Sana kızmaya çalışıyorum, beceremiyorum

24 yaşındasın, her konuda bilincin var ama cahilsin, toysun

Bebeğine içim acıdı, inan o kadar üzgünüm ki şu an gözlerim dolu dolu, bir yandan seni anlıyorum, kolay değil, hep derim bugün olsa doğururum ama yaşım 36 buna gücüm var. Kardeşimden ufak birinin bu yaşadıkları karşısında olacaklar belliydi.

Sevgiye aç bir çocuksun, o şerefsize sarılman bu yüzden, sahip çıkılmamış çocukların açlığından, taşıdığın yaralardan yaşadıkların. Herkes eleştirir, yalnızlık nasıldır, nasıl bir çaresizliktir,insana neler yaptırabilir,mantık nasıl yok olur bilirim o yüzden kızmak çok zor. Allah'a sarıl kızım, dua et, dön yoluna, kullandırma kendini. Allah diyen mahrum kalmaz inan, kurtar kendini

sevglmn annesinn tabıkı sucu yok kadıncagızın bişeyden haberi bile yok, annesi derken bebeğin annesi yani kendimi kastettm...

ayrıca da suç her zaman kendımzdedir zaten ben böyle düşünürm en azından

Merhaba arkadaşım,

Herkes (sen dahil) kürtajın yanlış olduğunu yapılmaması gerektiğini kabul ediyoruz.
Ancak bence senin durumunda verilecek en doğru kararı vermişsin. Dünyaya bir bebek getirmek hele de onun sorumluluğunu tek başına üstlenmek hiç kolay değil. İlişkinizin de geçen sene yaşanan olaydan beri kötü olduğunu ifade etmişsin. Bence artık bu olaydan sonra kesin kararlar almalı hayatını değiştirmelisin.

BENCE o adamdan hemen ayrılmalı ve kesinlikle bundan sonra görüşmek istemediğini net olarak anlatmalısın. (şu an senin yanında ama emin ol gidecek. Seninle hayat planlayan bir insan bebeğine ve sana sahip çıkardı )
BENCE yaptığının(ilişki ve kürtaj) günah olduğunu kabul edip tövbe etmeli ve ileride bebeğinin babası olmayı gerçekten isteyen(gerek manen gerek kanunen) insanla tanışana kadar hayatına da yatağına da kimseyi almamalısın.
BENCE çocuk esirgeme kurumuna yada huzur evine düzenli ziyaretlere başlamalısın. Bunun nedeni kürtajdan dolayı pişman olman değil (ki eminim çok üzgünsündür.) Başka insanlar ile ilgilenmek bir nebze olsun yardım etmek hepimizin ruhuna çok iyi gelir.
BENCE intihar düşüncesini aklından hemen çıkarmalısın.

Bu söylediklerimin tamamının başında bence yazıyor. Yani lütfen ön yargılı okuma bunlar sadece sana içtenlikle yazdığım öneriler.
Hayatının kalanında doğru adımlar atman dileğiyle.

konu sahibi çok üzülüyorum yazdıklarını okuyunca gerçekten şu konu sahte olsun o kadar çok isterim ki..

yani kızlar sahte konu dikkat çekmek istedim falan desen inan ilk defa tepki göstermeyip oh be diyeceğim..

Allah aşkına artık korun ilişkilerinde gördüğün gibi bir bebeği doğurmak,büyütmek tek başına bir anne için kolay değilmiş,öyle hayallerde ki gibi olmuyor..evlenmeden çocuk sahibi olmayı düşünme bence,acısını çeken sen olursun çünkü.

ve bu adamı hayatından defet.

Babası nedir yahu...Tövbe estağfurullah.

Konu sahıbı artık konunu kapattırsan ?? Zaten fazla hassas duygusal krıtık bır donemdesın burdakı yorumlar daha etkılemesın seni.

Babalık kavramı yerlere düştü anam !

Bebeğini aldırması için sevgilisinin elinden tutup hastane köşesinde sahip çıkmadığı bir bebeği geldiği yere yani ALLAH'a doğru uğurlarken mi baba oldu bu insanımsı ?

Senin sevgilin babaysa bizimkiler şam babası sanırım..

Hâlâ bu adamla bir birliktelik düşünüyorsan eğer layığını bulmuşsun derim,tencere kapak misali..

Ha devam edeceksen ilişkine bir zahmet korunmayı ilke edinin..5 dakikalık bir zevkin ürününü böyle saçma sapan meseleler uğruna alet etmezsiniz en azından..

Az once cesaretimi topladim ve braktim.. bn bebegimi kaybettim bir erkek umrumda degil cok sevsem de.. dediginiz gibi bir daha da asla emin olmadan hatta cddiyetni sevgsini gostermeden kmseyle degil yatmak zamanimi bile harcamicam.. bu adam hakliydi benle geleck dusunmemkte ama guveni kirldigi an bitirmeliydik yanlis yaptik ve dun cok agir sekilde odedim bu yanlisi.. bebegimn hayatina mal oldu bu..
hepinize cok tesekkur ederim yorumlarinz ve dualarinz icin..

sevgili yoneticiler konumu ve hesabimi silerseniz sevinirim, bu isim bana aci vercek cunku..

olmayan bebeğin babası ilan ediyorsunuz ya pesss!! Siz bebeği en çok ilişkiniz için istemişsiniz sanırım.Ne kadar inkar etsenizde yazdıklarınız net bir şekilde gösteriyor durumu.İlişkinizin biticeğini vs. duyunca da bebekten vazgeçmişsiniz olay bu.Sizin kararınız sizin bebeğiniz.En önemlisi şuanda var olmayan bir bebek oyüzden annesi babası olayını bırakın artık.Bu adamdan da size yar olmaz.

konuya bayadır bakmıyordum bebek aldırılmış anladığım kadarıyla ama konusahıbı hala bebeğin babası falan diyor derlerya

insanın kendıne ettiğini cümle alem toplansa edemez dıye

ben ilişkiniz için bebeği kullanıyorsun kendıze bağlamak için annesıne söylemek istıyorsunuz dediğimde tepki almıştım ne yazıkki haklı çıktım ilişki devam edıyor ama bebek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…