- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
Kendini hızlı bir araba alıp öldürmeyi planlıyacak kadar gözün karaysa
Aynı cesareti bebeğine sahip çıkmak için gösterseydin.
Sonucu ne olursa olsun doğurucam deseydin.
Bebeğimin babası diyorsun ama babalık üç dakikalık sperm transferi demek değil.
Eliyle kürttaja götüren adamada baba demezler.
çocugu brlkte yaptıgımıza göre aldırrken de yanmda oldu tabiiki gelme diyemezdim babası belli olmayan bir bebek gbi herhangi bir kız arkadasmla gidemezdim. "sevglm" demıyorum zaten artık "babası" diyorum çünkü babası
Ne evlatlığı yok artık doğursam bakarım çocuguma tabiiki de nıye vereyım durumum olmasa bile bakardım.
Ama bebek artık yok.. herşey cok anlamsız şimdi. dün gitti 3-4 dakika sürmüş, babası söledi.. hiç bişey anlamadım, kanları gördükçe anlıyorum, anladıkça ağlıyorum, çok da ağlayamıyorum, donup kalıyorum. İşe geldim bugun, iş de para da herşey anlamsız işte..
Doktor iyi bir doktordu, çok iyi lüks biyerdi, kesinlikle bir daha gebe kalmana engel birşey yok dedi, hiç bir zarar gelmedi rahmine dedi. Bunların hiçbirisi bebeğimi unutcagım anlamına gelmez tabii, çok canm acıyo kolay kolay gecmicek..
Babası yanımda sürekli geccek diyo üzülme diyo falan filan neyse cok boş bunlar artık..
Biraz tuhaf olmuş. Hem bir yandan duygulanıp, dikkat et, üşütme, taksiyle dön gibi tavsiyeler verirken, bu kadar rahat bir şekilde aldıralım demesi ilginç. Sanki sen aldırına kadar oynuyor gibi. Ondan habersiz ailesi ile görüşürsen de bu sefer de evlilik için bebeği koz olarak kullanıyormuşsun gibi olacak.
şöyle kınayan mesajlar yokmu ...bir laf vardır onu hatırlatmak isterim....
HİÇ KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN MASUMU SAYMASIN KENDİNİ.....
hayatta hepimizin başına gelen şeyler doğru yada yanlış kararlar alıyoruz ...insanların içinde bulunduğu durum ruh hali bir anlık düşünememe yanlışlara sebep olabiliyor...inşallah herkes herzaman doğru kararlar verebilir...
Konuyu başından beri takip ediyorum istisna bir kaç kişiyi ayrı tutuyorum burda hiç kimse konu sahibi arkadaşı ve yaşadıklarını kınamadı, zaten kimsenin de haddine düşmez bu durum...
Ben dahil herkesin kızdığı nokta herşeyin nedeni olan bu insan müsfettesine hala sahip çıkması, hala babası demesi, hala yanında tutmasıydı.. Ama dediğim gibi kızdığımız hayat onun hayatı nasıl isterse öyle yapar ama daha çok üzülür görünen o ki bu kişiden ona hiçbirşey olmaz...
Hakkında hayırlısı olur inşallah gerçekten sevdiği ve sevebileceği biri ile karşılaşır ve gerçekten mutluluğu bulur...
şöyle kınayan mesajlar yokmu ...bir laf vardır onu hatırlatmak isterim....
HİÇ KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN MASUMU SAYMASIN KENDİNİ.....
hayatta hepimizin başına gelen şeyler doğru yada yanlış kararlar alıyoruz ...insanların içinde bulunduğu durum ruh hali bir anlık düşünememe yanlışlara sebep olabiliyor...inşallah herkes herzaman doğru kararlar verebilir...
eliyle kürtaja götüren, bu durumdaki sevgilisine sahip çıkmayan,ailesiyle bile tanıştırmayan birinden hayır gelir mi size? kendinizi kullandırtmayın.içinde biraz sevgi kırıntısı olsaydı böyle davranmazdı.
ayrılın.
Ne evlatlığı yok artık doğursam bakarım çocuguma tabiiki de nıye vereyım durumum olmasa bile bakardım.
Ama bebek artık yok.. herşey cok anlamsız şimdi. dün gitti 3-4 dakika sürmüş, babası söledi.. hiç bişey anlamadım, kanları gördükçe anlıyorum, anladıkça ağlıyorum, çok da ağlayamıyorum, donup kalıyorum. İşe geldim bugun, iş de para da herşey anlamsız işte..
Doktor iyi bir doktordu, çok iyi lüks biyerdi, kesinlikle bir daha gebe kalmana engel birşey yok dedi, hiç bir zarar gelmedi rahmine dedi. Bunların hiçbirisi bebeğimi unutcagım anlamına gelmez tabii, çok canm acıyo kolay kolay gecmicek..
Babası yanımda sürekli geccek diyo üzülme diyo falan filan neyse cok boş bunlar artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?