hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

Hadi Annenden, babandan,çevrenden çekinmedin ve korkmadın da Allahtan da mı korkmadın zina yaparken? Ne kadar basit geliyor size namus kavramı! pes doğrusu

ya sananee yaa sa na neeeeeeeeeee !!! Allahla kul arasına grmek sanamı dustu ????hem kımbılır belkıde o Allah katında daha ıyı bır kuldur..hem gıybett yapıosunn bence gıymet kul hakkıdırr ve tek affedılmıcek seyde kul hakkıdırr yanı sen bu kızın dedıkodusunu yapıp helallık alcanmıı ölmedenn ?? al sana ıslamı yargılamaa

Kizlar kusura bakmayn hic ayrlmadk iki gndur.. agladk bagrstik sarldk neler nler.. bn bi karar vrdm ama ondn tammn bagmsz: sornlu aileme blkide inat olsun die aile kurmak adina doguracgm bu cocukla bastan sornlu bir aile kurmus olucam (en basitnden kimseye rahat raht soleyemicem. Evlensek bile bu yuzden evlnmis olcaz su an vs)

Bn de aglaya aglaya aldrmaya krr verdim..

erkk arkadasimn ne dedgne gelince: beni biliyosun birakamm ama daha zamani degl ama zorla is yaptramicagmi da biliyorum iyi niytmi kullanma ama naslsa birakmaz diye is ypma lutfen dedi

yazık o adama sahip çıkmıyor . hala barıştık diyorsun pes . hakkında hayırlısı olsun bundan sonra bize laf düşmez ..

Hayırlısı olsun canım.

Çok üzüldüm ya. Ne kadar duygusuzca bahsediyor bazı şeylerden erkek arkadaşın...

aldır aldırma birşey diyemem üstelik konunu ilk açtığında sevgilinin tepkisi belliydi,sen herşeye rağmen bebeğini doğruracağını söylerken şimdi çark etmen de şaşırtıcı ama bu senin hayatın.zavallı bebek onun adına çok üzüldüm ama böylesi daha iyi bence..sorumsuz bir baba ne istediğini bilmeyen bir anneden dünyay gelecekti..bundan sonra korunursunuz umarım.

ama hala o adamdan sevgilin olarak bahsedip birlikteliğine devam ediyorsun ya pes.

bebeğe üzüldüm ya yazık bu konuda tek suçsuz o bebek ... kimi ister ister olmaz kiminide rabbim verir istemez ... dünya çok ilginç . bare doğurup evlatlık verseydin . çocuğa hasret bir kadını anne yapmış olurdun ..

Bence sen bırak ekek arkadaşının annesini de kendi ailene durumu nasıl açıklayacağını düşün. Ailen bu haberi nasıl karşılayacak, tamam yavrum sen doğur arkandayız mı diyecekler? Elin kadınının bunu bilmesinin sana ne faydası var anlamadım.

adam akıllı korunmadığınız için bir can gidiyor yani, tebrik ederim, noldu hani sarılıp uyuyodunuz üçünüz sen ne olursa olsun doğuruyodun, şimdi bu adam senden kıyın kıyın kaçacak kaçmazsada evlenmicek emin olabilirsin cinsel ilişki yaşanabilen kız arkadaş bulmuş niye bıraksın koruınmaya dikkat edin bari hap var kondom var hatta ikisinide kullanın bence siz

İşte dünyanın adaletsizliği. Bizler gibi karı koca bebek için yanıp tutuşan iyi ailelerin çocukları olmuyor... Gerisini getirmek istemiyorum isyana giriyor.

Zaten seni de üzmemek adına daha fazla bişeyler yazmıycam. Önündeki süreç zaten üzücü olacak. Çocuğunu kabul etmeyen bi adamla devam kararı almışsın, bebek gidecek zaten yeterince durum kötü. Valla benim tahmin ettiğim gibi olmadı. Öyle bi adamdan koca falan olmaz. Zevklerinin tatmini peşinde o.

Orada atan ufacik bir kalp var
Ben o kalp atisini gormek icin ne dualar ettim
Simfi o kalp atisi sizlerin hatalari yuzinden son bulucak daha ne diyeyim ki

Bence konu sahibi arkadaşa çok yüklenmeyelim
Ne de olsa hamile bir bayan
Zaten çok büyük bir travma yaşayacak
Çok üzüldüm şahsen, söylenecek her şeyi söyledik
Allah yardımcısı olsun

sana tavsıyem sorunlu bır ılıskın var ve bı hata yapmıssın bencede aldrmak mantıklı evet cok gunah ama ona sahıp bıle cıkamayan bı babası olunca senın sorunlu bı evlılıgın olunca pısmanlıgın daha cok artacak....bu adamdan sana koca olmaz bu benım fıkrım..yerınde olsam cocuk buyumeden aldırırım bu adamıda terk ederım...ve onunla bır daha aslaaaaaaaaaa ılıskıye gırmemm !! ve sonucta ozel hayatın ama kullandırma kendını bole erkeklere ısın zevk kısmında varlar cıddıye bınınce kacarlar!!! ama yınede ılla yasıyacaksanda korunmanı tavsıye ederım tatlım

Tüm sayfayı oturdum üşenmeden okudum.
Konu zaman zaman sahte geldi ya dğruysa diye düşündüm.
En çok garibime giden de Biz barıştık ' Barıştık ne ya .!
Adamın cocugunu karnında taşıyorsun sana sahip cıkıp seni yanına alıp evleneceği halde yok su yok bu diyor.
Kim ne derse desin ben hep sunu söylerim söylüyorumda.
Böyle bir durmda erkek adam gerçekten seven bir adam. Ne o cocuğu aldırırr nede ortada bırakır adam gibi sahip cıkar şartlar felan geç o işleri. Götürür seni anasının evine gelinin der. Biter bu iş Doğru olanıda buydu zaten.
Birşey daha söylemek istiyorum. Sana bu adamdan bir halt olmaz k. bkma. İlişkinizde cok cok saçma geldi bana
Ve bir cana daha kıyıldı.
BEnim bir sevdiğim arkadaşımın başına da gelmişti.
Ne kadar fakirlerdi durumları yoktu ama hamile olduğunu öğrenince Kıza sahip cıktı yoktan var etti. Evlendi cocugunu büyütüyor böyle.
Ben o adamın sana sevgisi olduğuna felan da inanmıyorum.
Yani kısacası saçma sapan bir hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…