hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

açıkçası konu sahibinin böyle zevk düşkünü bi erkek için çok ideal bi kız olduğunu düşündüm, normalde ne demek bi kızı hamile bırakmak, benim babam olsa adamı öttürür yaa gömer yığar ki ben cesaret edemem zaten, adam baktı kızın ailesi orda burda ilgilenen yok, kızın mesleği var, yük olacak durumu yok e cinsellikte var daha ne olsun

arkdaş barıştık dememiş bağrıştık demiş öncelikle
Bu adamdan sana ne köy olur ne de kasap ama şu anda aldırmandan başka daha akıllıca bir fikir görünmüyor.Paşalar gibi gelip arkanızda durmasını beklerdim.En azından adam olan seven erkekk bunu yapar.Bu adamdan uzaklaş.Hakkın da hayırlısı

bebiş gidiyor mu şimdi yavrum yazık günah ya ne kadar kolay dimi cana kıymak? sen de kaç yaşında kadınsın hala nasıl öyle bi adamı barındırabiliyorsun yanında merak ediyorum şaşkınım yani kusura bakma da evlenmeye bile sıcak bakmıyo güvenini sarstım dediğin bi adamdan hamile kalman ve o çocuğa sahip çıkmasını beklemen saçmalıkmış zaten

Benim kaç mesajdır demek istediğimde buydu işte güzel kardeşim.Sorunlu aile içinde büyümenin ne demek oldugunu sen çok daha iyi biliyorsun.Bunu yaşatmak kimse istemez bebeğine...
Kararında kesinsen bence en doğru kararı verdin.
Erkek arkadaşına gelince ilişkiniz devam eder ya da etmez ki muhtemelen etmezdi zoraki bir baba olacaktı.
İleride inşallah evlenip çocuguna gerçekten baba olabilecek bir insanla hayatını birleştirirsin.

Sevgilim ne derse desin bu çocuk benim doğuracak demiştin ya işte o zaman helal olsun demiştim. Ne değişti..... sen o adamın seni bırakıp gitmesini dahi göze alıp sahip çıkıyordun karnında ki çocuğa... O kadar kendinden emin konuşuodun ki kıyamam derken.. Sonunda böyle bi karar Almana şaşırdım. Artık üçümüz o da olmadı ikimiz yani bebeğimle ben devam etcez yola demeni bekliyordum. Çünkü yazdıklarından bebeğim benimle kalacak isterse babası buyursun gesin istemezse defolsun gitsin anlamını çıkarmıştım. Üzüldüm çok.

Perşembenin gelişi Çarşamba dan belliydi zaten.

Ne sende ne sevgilinde bir cana sahip çıkacak güç yok, ikinizde heves insanısınız.

Çok şey var söylenebilecek ama bir bebek...

İçim acıdı ya, Allah ıslah etsin sizi ...

herkes gıbı sende kendı yanlışını ya da doğrunu yapma hakkına sahıpsın aldırmanı kesınlıkle ıstemezdım cunku sen aılene ınat değil annelik hislerınle doğuracaktın o bebeği ama buna karar vermıssın bellıkı yıne de ıstemıorsun ama hakkında hayırlısı olsun inşallh bı gun gelır o bebeği yasatsaydım keşke demessın ben zorunlu kurtaj oldugum için çok zcı ve zor bısey oldugunu bılıyorum sen de ısteye ısteye yapmıycaksın bunu o yuzden sonrasında yasayacağın bunalımdan çıkabılmek ıcın guclu olmalısın erkek arkadasına gelın ce yok kardesım olmaz ondan bı cacık olmazzzzzz bebeğine en basta o sahıp çıkacaktıı

Bu konuya simdiye kadar bilincli olarak yorum yapmadim...

Cunku konu sahibinin ne olursa olsun bebegime sahip cikarim gibi soylemlerini inandirici bulmadim.
Turkiye'de evlilik disi cocuklarin sonu ya aldirmak ya cami koselerine birakilmak,
ya da oldurulmek oluyor...
Toplumun yarattigi tabudan dolayi bir cana hatta canlara mal oluyor ...

Yargilamayi da en basta aferin bebegine sahip cik
dogur diyen kendi hemcinslerimiz yapiyor ...
Sonuc dogursa bir dert , dogurmasa bir dert...

Ha bir de normal yollardan hamile kalamayanlar sanki hamile kalamama sebepleri o insanlarmis gibi
onlari gunah kecisi seciyor...

Garip bir milletiz vesselam...

Basindan beri diyorum ve bikac arkadasda dedi,ama hemen tepki geldi ne yani aldirsinmi cocugu nebicim düsünüyorsunuz diye... Ben kürtaja karsiyim zaten, bu isi yapiyosan sonucuna katlanmak zorundasin... Ama bastan beri dedigim gibi olay okadar basite aliniyorki, söz konusu bi can,aldirilirsa öldürülen aldirilmazsada cileli dünyaya gelecek bi bebek...iki b... Degnek... Ama yaklasimda cok önemli bu durumlarda,laylaylom sekilde bakarim ben bebegime demekle olmuyor maalesef... Daha öncede dedim yazik o bebege... Olan olmus diyoz ama öyle basit degil iste, bi can bu yaaa... Herkes istedigi gibi yasar, zinadir deildir o kisinin sorunu, ama yaptiginiz,yasadiginiz hayatida yasarken dikkat edinde sizin hatanizi mahsum bi bebek ödemesin... Bu tür ciddi bir olaya basit olan yaklasimdi beni en cok rahatsiz eden... Gerisi zaten herkimsenin kendi bilecegi is,aldirir aldirmaz... Umarim bidaha daha dikkatli olursunuz...

Beden senin bedenin, erkek arkadaşınla ister seviş, ister dövüş. Ama içinde bir kalp atıyor, sana tutunan bir can var, sevgilinle senin yaşam haklarınız kadar, bebeğinizin de yaşama hakkı var ve buna da siz karar veremezsiniz. 7 haftalık bir candan bahsediyorsunuz.
Sorumluluğun bilincinde olarak ellerinizi kana bulamayı, yüreğinize taş basmayı, uzun zaman taşıyacağınız suçluluk duygularını sırtlanmayı göze alarak bu keyfi kürtaja karar verin.

Cesaretine hayran kaldım. Ama sana mı yorum yapsam o bebeğe mi erkek arkadaşına mı yoksa evlilik dışı olmasına mı bilemedim. Bence gerçekten istiyor olsaydı nikah kıyardı ama bence test etme peşinde güvenmiyor. Ama tek başına doğurma cesaretin gözlerimi yaşarttı.

Çok üzüldüm.....Bir arkadaşım var tam 7 yıldır evli bir bebeğe hasret....Beşik gördüğü zaman bile ağlıyor....Allah size nasip etmiş fakat aldırmaktan bahsediyorsunuz vayy beee .....Rabbim insanları sınıyor işte sabırlarını ölçüyor....Sizi de eminim ki sınıyor bu bebekle...Ne kadar kolay bir cana kıymak !!!

ya cnm konunun neresinde tutsam orası elim de kalıyor..neye yorum yazacağımı şaşırdım. evlenmeden ilişki yaşarsın yaşamazsın beni ilgilendirmez ama herşeyin bir sonucu var...hem korunmamışsınız bile...çocuğun olabileceğini bilmiyormuydunuz..bence biraz sağlam dur da çocuğu dünyaya getir...yazık günah değil mi? yada sadece cinsellik yaşamaksa amacın hapı var kondomu var kullan bş tanesini en azından böyle bir durumla karşılaşmazdın..birde kendi ailen ne durumda onlara nasıl söyeceksin..yaşında küçük değil..sana tavsiyem çocuğu aldırma doğur, o adamdan da ayrıl..kusura bakma ama bişeyler yaşarken iyi de şimdi neden çark ediyor...eğer sen çocuğu aldırırsan fiziksel kullanım demiyorum çünkü sende onunla birlikte olmak isteyeceksin belli; yazdoıklarından sevdiğin anlaşılıyor...ama manevi olarak kendini kullandırma...sonra gider evlenir biriyle dertlerinle başbaşa kalırsın...cesaretli biri ol..bebeğini koru en azından, yaptığın bir hareketin arkasında dur, sana yakışan bu olur ancak...korunmayarak ocuk sahibi olacağını göze almışsın diye var sayıyorum ben.Allah yardımcın olsun ne diyim

bence çocuğu aldır ve ondan da ayrıl. sonra bir daha kontrolsüz ilişki yaşama.

ek: babasız çocuk doğuracak duruma gelme; çocuk için çok önemli bir durum.

Son düzenleme:
o kadar rahat yaziyordunki
yok ben bakarim kolejlerde okutabilecek kadar iyi kazaniyorum
yok ailem bir sey diyemez yok ben ne olursa olsun doguracam
tum imkanlarim tamam bilmem ne

ne oldu simdi?

toplum baskisini ileri surenlerde rahatlamistir
bekar bir anne imkansiz turkiyede dediginiz gibi
aldirsa gunah aldirmasa tu kaka
ama konu sahibesi sadece sevgilisini kaybetmemek icin
vazgecti dogurmaktan

bence cocugu aldırma bı günah işlemişsin zaten ikincisi olmasın .ama inşallah kendiliğinden düşer o bebek eger aldırıcaksan.babasız büyümesinden iyidir.sevgiline suc bulamıyorum acıkcası.yapmasaydın izin vermeseydin erkek tabiki yapalım dicek isticek.sen niye evlilik dısı izin veriyorsun al işte onun umrundamı olan sana olucak manevi acıdan psikolojik açıdan.dogursan belki babasız kalcak cocuk onada yazık.sen annelık babalık yapcaksın o çekcek gitcek belkide gününü gün etcek.sevse zaten evlenmeden dokunmazdı sana.daha askerliği bile yapmadan dokunmuş.dogurana kadar cevre nıkahsız dıye sana kötü gözle bakıcak.doğurmasan aldırsan günahsız cana kıyıcaksın 2 dk lık zevk için.

senin ailen bu durumu nasıl karşılayacak? onlardan hiç bahsetmemişsin?

Aslında çocuğu aldırmanız için çok da sebepleriniz yoktu. Aileniz anladığım kadarıyla kopuk ve sizi çok da önemseyen bir aile değil zaten yalnız başınıza yaşayabiliyorsunuz öyle aile baskısı, namus cinayetine konu olma durumu filan yok. İkincisi maddi durumunuzun çok iyi olduğundan bahsetmişsiniz tek başınıza bile bakabilecek konumdaymışsınız ama siz sadece bebeğini bile istemeyen bir erkekle olmayı tercih ettiniz sonuçta.

Son düzenleme:

Bende aynı şeyleri düşünüyorum sevgilimelek seni ovulasyon testi topiğinde görmüştüm bende ovulayon tespit edersem hamile kalırmıyım diiye uğraşıyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…