- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
Kımın cok ıyı baba olup olmayacagı sımdıden bellı olmaz true
Ama ben zaten erkeklerın cocuklarını canları cıgerlerı gıbı gorebıldıklerıne ınanmıyorum bır turlu
sıradan bır bebekten bır tık onde sevıyorlardır ama bır kadının hıssettıgını hıssedebıleceklerını sanmıyorum
Kımın cok ıyı baba olup olmayacagı sımdıden bellı olmaz true
Ama ben zaten erkeklerın cocuklarını canları cıgerlerı gıbı gorebıldıklerıne ınanmıyorum bır turlu
sıradan bır bebekten bır tık onde sevıyorlardır ama bır kadının hıssettıgını hıssedebıleceklerını sanmıyorum
son durum nedir acaba görüştünüz mü?
ben de sizler gibi ailemi kurdum, sizin haberinz olmadan dicem, onlar benı umursamıyor cunku
Hadi Annenden, babandan,çevrenden çekinmedin ve korkmadın da Allahtan da mı korkmadın zina yaparken? Ne kadar basit geliyor size namus kavramı! pes doğrusu
Hadi Annenden, babandan,çevrenden çekinmedin ve korkmadın da Allahtan da mı korkmadın zina yaparken? Ne kadar basit geliyor size namus kavramı! pes doğrusu
Allah aşkına bir durup bakın, olan olmuş bebek var ortada ve bir şekilde bu kadın çocuğunu aldırmak istemiyor doğurmak istiyor ve çözüm arıyor.
Sana şimdi kalkıp yok korkmadım ya da çok korktum dese sen ne yapacaksın edindiğin bu bilgiyle?
Ayrıca kimse kimseyi ayıplamasın, hiç bilemezsiniz yarın bugün sizin çocuklarınız nasıl insanlar olacak, nasıl yaşam şekilleri olacak, sizlere uyacak mı uymayacak mı...
Başkasının kusurunu örtmede gece gibi ol. (mevlana)
çok merak ediyorum son durumlar ne oldu acaba inş. herşey gönlünüze göre olur dualarım sizinle....
yok görüşmedim canm, yoldaymış en gec 8 gıbı yanmda olur ama gelşmeleri yarın akşam yazablcem bu akşam birlikteyız hep cunku zaten bugun bebekle ılglı konuscagımızı sanmıyorum pek yarın bi görelim de bebeği..
ama az önce telde konustk "cok sıkıldım dışarı cıkmıyorum hiç akşam gezelim" dedm "4 ay ben askerdeyken evde oturcaksın alış" dediyanı normalde "hıı tabı tabı gezıyosundur sen" ya da " ben yokken de gezersin sen " falan derdi ayyy saçma sapan ümitlenıyorum farkındayım da işte napayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?