hamile kalamamaanın hiç zorluğu yok bence
olmuyo bitti
gidiyon ya tüp bebek ya aşılamaa
bigün mutlaka tutuyo
ama düşük öyle değilki
helee sebepsizz düşüyor ve ölüyorsaa
insanın eli kolu bağlı oturuyonn
öyle deme arkadaşım hamile kalamamak ne acı bazen bunlar bile olmuyor tüp bebek bile tutmuyor sanırım sen rahatlıkla hamile kalanlardansın ama sanırım düşük yapıyorsun biz karnımızda bir can bile taşımıyoruz kendimizi hep eksik hep yarım hep sorular zor zor zor anne olmak istiyorum ama bu ayda geçti bebeğim olmadan bir ay daha insanların neden olmuyor artık yememize bile karışıyorlar şunu ye bu faydalı sıkıldım sıkıldım senağlama
düşük yapmakk benceeeeeeeeeeee
kolay hamile kalamıyorum maleseff hanımlar
her ikiside mutlaka zordur
amaa çok istediğiniz birşeye tam kavuşmuşken kaybetmeninn sancısıı inanınn daha fazla
canım benim ikisinide yasamıs biri olarak cevap veriyorum düşük yapmak cok daha zor rabbim kimseye göstermesin bu arada seni artık gitti sanıyoduk kız iyiki kaldın
ben çok zor hamile kalabiliyorum hamile olabilmek için dr dr gezerkende çok üzülüyordum ama düşük yaptığımdaki üzüntümü asla tarif edemem anlatılması imkansız bi acı tecrübe allah kimseye yaşatmasın şimdi yine hamileyim 9 haftalık olduk ve çok korkuyorum inşallah o acıyı bidaha yaşamam...düşük yapmak güzelim....2 kere yasaım...su an yıne hamıleyım ve cok korkuyorumm..
bence hamile kalamamak daha zordur.onca yıllar bekliyorlar ama bir türlü bebek müjdesini alamıyorlar ve hep hasret çekiyorlar.tabiki düşükte zor ama en azından ikinci bir bebekle yeniden hayat tatlı geliyor.en azından olcakmı olmucakmı düşüncesi sarmıyor.hayatında bir kere bile anneligi tadamamış içine dert olmuş o kadar kadın varki.allah ikisinide yaşatmasın kimseye.