Canım öncelikle başın sağolsun. Benimde bir kaybım var. 2 ay geçti üzerinden tekrar hamilelik düşünüyorum ama öncelikle vücudumu hazırlamam gerektiğini düşünüyorum. Bu sefer emin adımlarlar ilerlemek istiyorum çünkü hazırlıksız bir hamilelikti bu sefer öyle olmasın ben elimden geleni bu sefer yapayım taktir ilahi gerisi. Kendi yaptıklarımı anlatayım.
- Genetik test verdik eşimle birlikte
- yarın sma testi vereceğiz
- diyete başladım kilo vermek için
-spor yapıyorum vücudu gerçekten çok toparlıyor
- su az içiyordum su tüketimimi arttırdım
- benim doktorum gebelik öncesi smeer testi öneriyor sizin doktorunuz önerirse onu yaptırabilirsiniz
- doktorumun önerdiği içinde folik asitte bulunan bir multi vitamine başladım
- gebelik öncesi doktoruma kontrole gitmeden kan idrar tahlilinde yapıp doktoruma son kez kontrol olacağım herhangi sorun yok derse çalışmalara başlayacağım
Şimdilik vücudumu hazırlıyorum umarım testlerim de temiz çıkar. Ve bence en önemlisin de psikoloji. Kayıplardan sonra tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye insan çok korkuyor bende çok korkuyordum hala da endişelerim var ama diyorum ki bir kere olması hep olacağı anlamına gelmiyor o yüzden bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım diye kendimi motive ediyorum.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Güzel haberler alırsın inşallah sende