Düşük yaptıktan sonra hamile kalanlara sorum ?

34 yaşındayım 8 Ekimde bebeğimi kaybettim 9 Ekimde kürtaj oldum. 10 haftalıktı. Umarım tekrar sağlıklı gebelik nasip olur fakat mental olarak hazır olduğumda istiyorum

34 yaşındayım 8 Ekimde bebeğimi kaybettim 9 Ekimde kürtaj oldum. 10 haftalıktı. Umarım tekrar sağlıklı gebelik nasip olur fakat mental olarak hazır olduğumda istiyorum
Bende 7 ekimde kürtaj oldum 8+5 haftalıktı . 31 yaşındayım şimdi inofolic kullanıyorum sadece birde haftalık beslenme planı oluşturdum doktor başka test yapmadı kontrol randevumda . İlk adetten sonra korunmasanda olur dedi. Ben enfeksiyondan korktuğum için zaten ilişkiyi kestim adet olduktan sonra düşünüyorum kendimi iyi hissedemedim zaten hiç eşimde saygı gösterdi. Bunun dışında badem, nar, muz, avakado, yumurta bunları her gün tüketiyorum . Rahme iyi geliyormuş . Bir de bir kullanıcı çörek otu bal ve tarçın kürü varmış burda biri vermiş tarifi onu yapıcam adet olunca 🎀 güçlü olalım elimizden geleni yapalım geri kalanı Allah’a kalmış .

Merhaba kaç aylıktı kaybın seninde başın saolsun. Bende inofolic verdi doktor onu kullanıyorum onun dışında ilk düşüklerde doktor başka bir teste gerek yok dedi . İlk adetimi bekliyorum şimdi daha olmadı 30 gün oldu gittikten sonra bende kontrole gidicem bir rahim iyi durumda mı diye . Tekrar sormalı mıyım testler için ?
20 haftalık kaybettim ben. Ben garanti olsun diye ne test varsa yaptırıyorum canım şart değil tabi

20 haftalık kaybettim ben. Ben garanti olsun diye ne test varsa yaptırıyorum canım şart değil tabi
Çok üzüldüm benim cinsiyet bile belli değildi tabi daha . O zaman haklısınız testler yaptırmakta . Bende tekrar kontrole gidicem o zaman netleştiririm . Allah kolaylıkla en iyisini verir umarım hepimize 🎀

X