- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
ne kadardır bekliyosun canım hamişliği
2sinide 2 kere yasadım hamile kalamamak çok kötü bir belirsizlik etrafın lafı her dewasında hamilemisin lafları beni çok üzüyordu her bayramda akrabalarla karsılasmak ve hep aynı soruları duymak beni yedi sonra 2 kez hamile kaldım ama 9aylık çalısmalardan sonra o kadar güzel bir duyguyduki eşimin bana bakışı degişti gözlerinin içi gülüyordu sonra acı son düşük 7 haftada ona okadar alısmısızki içimdeki boşluk hala bitmedi sonra insanların acımasızca lafları nasıl düşürüyon lafları bu sefer sana acıyan gözler ikiside inan çok zor ama onun varlıgını hisedip bir anda gitmeside çok zor kusura bakmayın çok uzattım içimi dökmek istedim...
Sanırım ikimizde aynıyız ikimizde burasını dertleşmek için seçmişiz....
Bakın ben benden gidiyorum görmüyor musunuz deyemiyorsun değilmi...
Çekin o acıyan bakışlarınızı diyemiyorsun.........
Seni ancak senin yaşadıklarını bilen anlayabilir.....
Burada anlatmak istediklerini anlat isteyen okur isteyen okumaz ama sen kendini daha rahat hissedersin.........Rabbim gönlümüze göre versin...
canım benim 1 yıl 1 ay oldu evleneli ve bebekde henüz olmadı. Dr. gittik eşimin ve benim testlerimiz yapıldı cok şükür iyi cıktı. Bende pko var ama çok ileri değil ve troid var ama oda cok etkilemiyor yani sonuclar iyi. Şimdi adetin 3.günü gidicem yumurtlama takibine başlıcaz bu ay yani klomen vs.. artık tedavime ilk adımımı atıcam hayırlısı olsun. İlk zamanlarda hemen olsun istiyodum ama olmadı şimdide diyorumki bu hap tedavimde olsun aşılamaya kalmayayım inşallah diyorum. Sen ne zamandır istiyosun canım bebiş ?