Bence dua ederken çok dikkat etmeliyiz, bence ikiside çok zor, o yüzden Allah tan hep hayırlısını istiyor diliyorum. Rabbim bizleri bu acılarla imtihan etme Ya Rabbim..:Saruboceq:
Sabır;Rahman'ın katından bir müjdedir,
Sabır;olgunluktur, Sabır;erdemdir,
Sabır;sabredenin en yakın dosturdur,
Sabır;sevgiye açılan yoldur,
Sabır;en büyük mükafattır,
Allah sabredenlerle beraberdir.
herkesin derdi kendine kötü ve acı... hepsi birbirinden kötü.. ama bence en kötüsü çok büyük zorlukla bebeğini dünyaya getirip.. alnına bi öpücük koyup.. tam herşey yoluna girdi derken ölüm haberini almak.. hem de acımasız ruhsuz bir doktor tarafından... suretini görüp kaybetmek aldığın kıyafetleri..bebek eşyalarını ağlaya ağlaya kaldırmak...ördüğün yelekleri giydirememek.. sadece yaptırdığın mezarına mevsimlik çiçekler dikmekle yetinmek çok acı birşey arkadaşlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun... Sevgiler...
tabiiki bebegi kaybetmek daha aci
bebegini hissediyorsun ,onu icinde büyütüyorsun varligina alisip onunla konusmaya müzik dinletmeye basliyorsun ... ama bir gün bi bakiyorsun ki o artik senin yaninda degil !
Allahim hepimizin evlatlarini korusun evlat acisi hepsinden de beter ...
rabbim düsmanimin basina vermesin
hamile olmak istiyen arkadaslar ins. yakinda bebislerine kavusurlar
hamile olan arkadaslar sizde ins. saglikla meleklerinizi kucaklariniza alirsiniz
slm bilmiyorum düşük yapmak kötüymüş benim başımdan daha yeni geçti ilk bebişimdi daha
mrb bende dün düşük yapmaya başladım 6 haftalıktı kese ve embriyo göründü fakat kalp atışı duyulmadı yıkıldım ölmüş meğerse dün de düşük yapmaya başladım doktorum kendilğinden düşer dedi düşmezse kürtaj yapıcaz dedi senin nasıl olmuştu yazarsan çok sevinirim çünkü kürtajdan çok korkuyorum
basın sagolsun arkadasım
allah bır daha yasatmasın bu acıyı hıc kımseye
ben bebegımı kaybedelı tam bugun 30 gun oldu
12 haftalıktı
normal kontrole gıtmıstık ama meger kalbı durmus
genel aneztezıyle aldılar bebegımı
bende cok korkmustum ama ıyı bır hekım tarafından yapılırsa korkulacak bısey yok
hıcbısey duymuyosun sadece 4-5 gun kanama olabılır olmayadabılır
ıkısıde normal bunyeyle alakalıymıs
allahım hepımıze saglıklı sıhhatlı evlatlar versın ınsallah