- 6 Mart 2008
- 1.430
- 11
Hamile kalamamak elbette çok üzücü, kötü bir durumdur.
Ama bulup da kaybetmek, varolan birşeyi yitirmek, ardından kendini suçlamak çok çok kötü inanın.
Ben şu an yeniden hamileyim ama gene düşük tehlikem var, her anım ya gene kaybedersem korkusu ile geçiyor, öyle zor bir durum ki.
Allahım keşke her iki durumu da kimselere yaşatmasa...
İnşallah isteyen herkes sağlıkla hamile kalır ve sağlıkla kucaklar meleğini.
Dinamiss geçmiş olsun canım, inşallah aynı şeyleri yaşamayacaksın, bol dua et arkadaşım.
Topiği biraz okudum da, hamile olmayı beklemekle düşük acısı kıyaslanamaz bence, ben de 2 senenin ardından hamile kalmış bir insanım, beklemenin ne demek olduğunu biliririm, iki bebeğimi kaybettim birisi 13 haftalıkken diğeri 9 haftalıkken, Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın, hamile kalmayı beklerken hayallerin var, umutlarını o hayallerle yeşertiyorsun ama kalıp da kaybetmek ve nedenini de bulamamk insanı korkutuyor, her düşük ruhundan da bir parçayı koparıp götürüyor, eskisinden daha yorgun, daha yıpranmış ve içine dönük oluyorsun. Allahım isteyen kadınların kucaklarını hayırlısıyla hayırlı, sağlıklı evlatlarla doldursun, amin.[/QUO
çok göreceli bir kavram. 8 seneye yakın hamile kalamadım. artık asla hamile kalacağına inanmıyorsun. anne olamayacağına emin oluyorsun. sonra iki hamilelik ve iki düşük. tabiki çok zor günler yaşıyorsun. ama en azından biliyorumki hamile kalabiliyorum. anne olmaya bir adım daha yaklaştım.
Bebeğim olmuyor diye kahrolan arkadaşım şimdi bebeğiyle beraber ninniler söylüyor neler neler bense 3 defa keybettim bebeklerimi, acısı dağ gibi büyük bende öyle kolay hamile kalan biri değilim ama keybeden biriyim belkide hiç anne olamıycam bilememki geleceğimi beni neYİN beklediğini hamile kalamamak da zor ama kaybetmenin acısı bambaşkaİMİŞ:çok üzgünüm:
ben 1 yıl sonra hamile kaldım hayatımın en güzel anıydı hele kesesi en güzel çiçekten bile güzeldi en güzel aşktan bile güzeldi ama sürmedi 11 haftalıkken kürtaj oldum her gün meleğime onu çok sevdiğimi onu çok istediğimizi anlattım ama olmadı belki sağlıksız hayırsız olacaktı deyip acımı hafiflettim hangisi acı derseniz kafam karışık, oldu diye artık daha rahatım ama onu kaybettmek hayırlısı böyleymiş diyorum bilmiyorum ikisi de acı onu biliyorum