hamile olamamak mı daha acıdır, düşük yapmak mı?

Bence düşük tehlikesi daha kötü.Ya her hamilelik düşükle sonuçlanırsa o zaman bebek çok zor gibi geliyor. Allah hayırlısını versin hepimize

UMUTSUZ BEKLEMEDEYİM HENÜZ 5 GÜN KALDI ADETİME.aLLAH HAYIRLISI İLE HEPİMİZE NASİB ETSİN.SENİN KAÇGÜN VAR? ADET TARİHİNİ YAZDIRSANA BİZİM FORUMDA LİSTEYE.ADIN VAR TARİHİN YOK SANIRIM.ÖPTÜM CANIM.

Yok hiç düşük yapmadım.Hamilede kalamadım gerçi ama en azından umudum var yinede. Düşük olsa daha mutsuz olurdum gibime geliyor

Yok hiç düşük yapmadım.Hamilede kalamadım gerçi ama en azından umudum var yinede. Düşük olsa daha mutsuz olurdum gibime geliyor

bilmiyorum tabi düşük yapmak acıdır ama sonunda kalmak daha kolaydır heralde, ben hamişlik duygusunu yaşamak istiyorum dünyanın en mutlu insanı olurdum heralde

Bide şu açıdan düşünürsek sanki kısırlık olayında tıp daha çok müdahale edebiliyor ama düşük olayında tıp o kadar etkili olamıyor sanki a annenin bünyesine bağlı bi olay gibi geliyor ama çok bilgim yok tabii bu konuda

aöa cnım sürekli düşük yapıpta hamiş olamayan pek duymadım ben biri mtlaka tutar ama

hamile kalamamak daha bence çünkü kısa sürede olsa anneliği yaşıyorsun ama hiç hamile kalmamak kendini eksik yarım kalmış gibi hissediyor insan her adette gözyaşı insanların anlamsız soruları bir büyük boşluk hamile kalamamak çok çok acı

değilmi canım kalamamak çok acı gerçekten

ben bebek için 3.5 sene bekledım bı kere siz dayanabılecek gibi olsanız bıle toplum baskısı var olan ümıtlerınızı köreltıp sızı kasıyo buda hamıleliği zorlaştıryo...ben bırde düşük yaptım bır aylıktı hamıle kaldığıma ınanamıştım kaybettiğimede inanamadım yıktı benı şimdi 3,5 aylık hamıleyım geçenlerde lafı açıldı kaybettığim bebeğimden yıne ağladım ne kadarlık olursa olsun evlat o umut o sevınç o... Şimdi yıne düşük tehlıkem var sıze bana destek olan bı söz söyleyım:OLANA SEVIN.... OLMAYANA DAHA ÇOK SEVIN ÇÜNKÜ HAYIRLISI OLMUŞTUR... hadıs-i şerif

ne kadar güzel sonunda hamilesin ama bak o zaman üzülmüşsün ama yine kaldın, çok güzel bi hadis bütün hadisler gibi hep böyle düşünebilsek keşke

Bencede düşük daha zor annelik duygularını son damlasına kadar yaşıyorsun hergün sende bebeğinle beraber büyüyor ve olgunlaşıyorsun ona öylesine bağlanıyorsunki kendi kanın canın oluyor sonrada bir bakmışsınki ellerinin arasından çaresizce seni bırakıp gitmiş dayanılmaz bir acı ben yaşadım iki kez ve Allahım asla kimseye yaşatmasın diye heran dua ederim,,,,anne olamamakta zor benimde 1.5 yıl olmadı çocuğum her iki acıyıda yaşamış biri olarak ben düşük diyorum anne olmak için bir umudunuz var belki bir gün Rabbim izin verirse diye ama bebek kaybedince toparlanmak ve bebeğin yokluğuna alışmak inanın çok zor,,,yaşayanlar beni çok iyi anlar,,,,

şu an hamilemisin peki

şu an hamilemisin peki

hayır canım şuan hamile değilim bir ay önce kalbi durduğu için aldılar bebeğimi 12 haftalıktım benim iki tane oğlum var Allahım onların acısın yaşatmasın bir buçuk sene boyunca olmamıştı eşimde varikosel varmış bunu baya sonra öğrendik ameliyat oldu ve ben hamile kalabilmiştim canım,,,,,

Bence dusuk yapmak cok daha zor bes dusuk yaptim ve altinci kez hamileyim yine korkuyorum.dusuk yapmak daha zor cnku her defasinda umutlariniz yeseriyor ve tekrar soluyor daha zor cunku her defasinda sagliginiz kaybedip kaybedip tam toparladim derken yine ayni seyi yasiyorsunuz,dusuk yapmak daha zor cunku artik ne yapacaginizi neye karar vereceginizi bir turlu bilemiyorsunuz daha zor cunku sonunun nereye gidecegini ve daha kac defa daha yasayabileceginizi bilemiyorsunuz.Her ikisinide yasadim cunku bende bir suru infertelite tedavisi gordum ama inanin dusuk yapmak cok daha zor...Maddi manevi...

Allah bağışlasın darısı başımıza, aslında en kısa zamanda doktora gitmekte fayda var demekki bi sorun varsa hemen öğrenmek istiyorum

yaşamadım ama seni anlıyorum canım çok fazla yşamışsın bu duyguyu, insan hangisinden muzdaripse o daha zor diyo, inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelikgeçirir va kavuşursun bebeğine

cok uzuldum canım senın acın daha buyuk nerdeyse 6 aylık hıc kolay değil bu..ben 2 aylık dusuk yapınca ne tramvalar yasadım o yuzden senı cok cok iyi anlıyorum..ortak bir yanımız var ..aynı duayı etmişiz ..ne kadar yanlış bır dua dimi..dualarımızı ederken dıkkat etmemız lazım..aslında Allah duamızı kabul etmıs hamile kaldığımızı gormusuz..canım benım kendıne dikkat et...sakın uzulme ben sadece Allaha sığındım hakkımızda en hayırlısını en doğrusunu bilen odur...Allahtan hayırlısını isteyelım

İkisi de zor bence.Ama düşük yapan birinin en azından hamile kalabildiğini bilmek gibi bir şansı var.Tabiki kavuştuğu anda bebişini kaybetmek çok acı olsa gerek.İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur.

Kendi adıma söylemek istiyorumki ikiside zor... Düşük yapmadan önce hamile kalabilecekmiyim endişesi vardı ama düşükle sonuçlandı... 4 aydır bekliyorum yeniden hamile kalırmıyım diye çünkü çok istiyorum... hala endişelerim var hamile kalırsam yeniden düşük olurmu korkusu hamile kalınca çok mutlu olmuştum sanki dünyanın en mutlu insanı bendim o an, ama elimden gidince bir birey aileden gitmiş gibi acı verdi bana.....
Artık hamile bile görmeye dayanamıyorum çünkü düşmeseydi şimdi bende böyle olacaktım sızısı hala içimdesenağlama:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…