- Konu Sahibi Pasaninannesiii
-
İki tane test almıştım canım birini dayanamadım yaptım. Adet döngüm düzensiz önceki aya göre hesaplarsam 5gün var. Bende kasık ağrısı bel ağrısı ve özellikle bulantı olduğu için şüphelenip yaptım. Diğerini de sabah yapıcam. İlk defa beyaz çizgi görünce şaşırdım merak ettimAy evet beyaz gozukuyor normalde olmadimi cikmadimi cikmiyor bide sabah yap bence canim
Seninkide kurudukça daha zor görünmüş müydü peki canım? Sabah yapcam diğer testi atarımCanim bence yapsanda cikar belli olmuss cunku baya resimde
Ay hadi insallah hayirli haberlerini aliriz sabah yaz mutlakaİki tane test almıştım canım birini dayanamadım yaptım. Adet döngüm düzensiz önceki aya göre hesaplarsam 5gün var. Bende kasık ağrısı bel ağrısı ve özellikle bulantı olduğu için şüphelenip yaptım. Diğerini de sabah yapıcam. İlk defa beyaz çizgi görünce şaşırdım merak ettim
Seninkide kurudukça daha zor görünmüş müydü peki canım? Yani gozukuyodu ama daha bulaniklasmisti sanki ama bugunku kuruyunca daha belirginlesti canim
Sabah diğer normal testi yapcam canım umarım biraz daha belli çıkar, öyle çıkarsa direk kan veririm çıkmazsa yok demektir zatenCanim bence yapsanda cikar belli olmuss cunku baya resimde
Bide seninde regl olacak gibi agrın var mı ?Sabah diğer normal testi yapcam canım umarım biraz daha belli çıkar, öyle çıkarsa direk kan veririm çıkmazsa yok demektir zaten
Hadi insallah canim guzel haberi verirsin bizeSabah diğer normal testi yapcam canım umarım biraz daha belli çıkar, öyle çıkarsa direk kan veririm çıkmazsa yok demektir zaten
İnşallahhHadi insallah canim guzel haberi verirsin bize
Yok canim benim batip cikan ozellikle sol kasik agrim varBide seninde regl olacak gibi agrın var mı ?
Oyyyy bebişin burdayım diyor sanaYok canim benim batip cikan ozellikle sol kasik agrim var
Yarin sabah uyanir uyanmaz yap hemen bakalim yine ayni cikarsa vardir demekkiİnşallahhRegl agrım var o kafamı karıştırıyor
İnşallah dua et kuzum hamilelerin duası kabul olurmuşYarin sabah uyanir uyanmaz yap hemen bakalim yine ayni cikarsa vardir demekki
Ah canim valla insallah ama kimininde regl agrisi oluyormus gunu geldiginde herkesin farkli oluyor demekki iste bende cok umitsizdim hic ummuyodum 5 gun once negatif cikan sonuc bugun pozitif oldu insallah guzel haberlerini okurum yarinOyyyy bebişin burdayım diyor sana ❣bende inşallah güzel haberler alırım yarın çok ümitsizim ama bakalım hayırlısı Ne ise o olsun
Benimde 4 gün silik çıktı sonra birden koyulaşma ya başladı canımAz önce yine yaptım normal gebelik testim vardı dünkü gibicooook silik sanırım yok iki üç gün üst üste böyle çıkması normal değil
Ediyorum canim valla ama icime doguyor cunku cizgi belliydiİnşallah dua et kuzum hamilelerin duası kabul olurmuşsende sağlıkla al inşallah kucağına bebeğim Tekrar kan Ne zaman vereceksin
Öncelikle sağlıkla kucağına al canım benim yavrunuBenimde 4 gün silik çıktı sonra birden koyulaşma ya başladı canım
İnşallah içine doğduğu gibidirEdiyorum canim valla ama icime doguyor cunku cizgi belliydiamin canim insallahh yarindan sonra tekrarliycaz bakalim yukselis olucakmi
Sen. Hamilesin Canım kan ver yarın emin olİnşallah içine doğduğu gibidirGözle baktığımda daha silikti o kafamı karıştırıyor ama önceden de çekerdim hiç çıkmazdı fotoda, olmayan bir şey çıkmaz yani sonuçta ama insan inanamıyor netleşmeden. Yoksa bak çizgi pembe mi diye rengini sıcaklaştırınca böyle baya pembe çıktı
Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllahÖncelikle sağlıkla kucağına al canım benim yavrunuUmarım benimde oyle olur Regl zamanında regl olacak gibi agrın olmuş muydu peki ?
Yaa inşallah Ne güzel seyler söylüyorsunuzSen. Hamilesin Canım kan ver yarın emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?