Albi Kaset Test

IMG_3965.jpeg
Bi ben görmüştüm gölgeyi gösterdigim kimse görmedi ama şöylede bişey var eger silikse ve hamileysen çok yenidir onu çok erken ögrenmekte ayrı stres kaynagı🥹😔

Hakkında en hayırlısı olsun seake adet olana kadar ümit kesilmez olmadıysada önünüzdeki ay nasip etsin rabbim🤲❤️ üzme kendini
Yok canim uzmucem valla dedigin gibi onumuzdeki ay bakicam artik napim vardir bi vakti zamani adete kadar beklicem ondan sonra yeni aya hazirlik🤲🏻🌸🩷

Eki Görüntüle 3519345 sabahki predictor testim. Herkes kan ver diye tutturdu ama bu pozitif sayilmaz ki demi arkadasim belki ordan goremiceksin bile ama canlida incecik bisey var
Bende şimdi forumda acilde hcg çgrenilebiliyormu diye araştırıyordum. Çiçeğim kafan karışacagına hastane de çok uzak degilse bi git kan ver yeni bile olsa hepsi çıkar kanda gebelik şüphem var kendimi kötü hissediyorum diyince yapıyorlarmış çabukta çıkıyormuş

Bende şimdi forumda acilde hcg çgrenilebiliyormu diye araştırıyordum. Çiçeğim kafan karışacagına hastane de çok uzak degilse bi git kan ver yeni bile olsa hepsi çıkar kanda gebelik şüphem var kendimi kötü hissediyorum diyince yapıyorlarmış çabukta çıkıyormuş
Yarin vercem canim🌸

X