Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim atSeni kötü yönlendirmek isteniyorum veya ümitlendirmek ama Kan vermeden önceki hün akşam yaptıgım testi atıcam sana ona göre sen karar ver kasette gölge görüyosan ben pozitif taraftarıyım
Gordum canim ben cizgiyi benimki de hem kirmizi hemde gorunuyor iste olmazsa gider kan veririm rahatlarim amaaan valla basim agridiEki Görüntüle 3519150 Bi ben görmüştüm gölgeyi gösterdigim kimse görmedi ama şöylede bişey var eger silikse ve hamileysen çok yenidir onu çok erken ögrenmekte ayrı stres kaynagı
Eki Görüntüle 3519148 halâ kirmizi golge var canim daha belirgin ciplak gozle bakildiginda tabi biliyosun
Kan vermekten cok cekiniyorum yine negatiftir diye
He kız ver gitsin allasen rahatlaGordum canim ben cizgiyi benimki de hem kirmizi hemde gorunuyor iste olmazsa gider kan veririm rahatlarim amaaan valla basim agridi
Vallahi gına geldi yaHe kız ver gitsin allasen rahatla
Hastane bi saate çıkıyor zaten allah hayırlısıyla olumlu sonıcu gösterain sanaVallahi gına geldi ya
Amin canim insallahhhHastane bi saate çıkıyor zaten allah hayırlısıyla olumlu sonıcu gösterain sana
Canim ben bi test daha yaptim negatif. Onumuzdeki aya bakcaz artik nasip degilmis napalim yaHastane bi saate çıkıyor zaten allah hayırlısıyla olumlu sonıcu gösterain sana
Hakkında en hayırlısı olsun seake adet olana kadar ümit kesilmez olmadıysada önünüzdeki ay nasip etsin rabbim üzme kendiniCanim ben bi test daha yaptim negatif. Onumuzdeki aya bakcaz artik nasip degilmis napalim ya
Yok canim uzmucem valla dedigin gibi onumuzdeki ay bakicam artik napim vardir bi vakti zamani adete kadar beklicem ondan sonra yeni aya hazirlikHakkında en hayırlısı olsun seake adet olana kadar ümit kesilmez olmadıysada önünüzdeki ay nasip etsin rabbim üzme kendini
Tabi öyledir canım benimYok canim uzmucem valla dedigin gibi onumuzdeki ay bakicam artik napim vardir bi vakti zamani adete kadar beklicem ondan sonra yeni aya hazirlik
Tabi öyledir canım benim
Bende şimdi forumda acilde hcg çgrenilebiliyormu diye araştırıyordum. Çiçeğim kafan karışacagına hastane de çok uzak degilse bi git kan ver yeni bile olsa hepsi çıkar kanda gebelik şüphem var kendimi kötü hissediyorum diyince yapıyorlarmış çabukta çıkıyormuşEki Görüntüle 3519345 sabahki predictor testim. Herkes kan ver diye tutturdu ama bu pozitif sayilmaz ki demi arkadasim belki ordan goremiceksin bile ama canlida incecik bisey var
Yarin vercem canimBende şimdi forumda acilde hcg çgrenilebiliyormu diye araştırıyordum. Çiçeğim kafan karışacagına hastane de çok uzak degilse bi git kan ver yeni bile olsa hepsi çıkar kanda gebelik şüphem var kendimi kötü hissediyorum diyince yapıyorlarmış çabukta çıkıyormuş
Güzel haberlerini alırız iniallah canımYarin vercem canim
Yarin aksam cikmis olur sana haber veririm mutlaka insallah guzel haberlerle gelirimGüzel haberlerini alırız iniallah canım
Sonucunuz çıktı mı inşallah pozitiftirrYarin aksam cikmis olur sana haber veririm mutlaka insallah guzel haberlerle gelirim
Yarin yaptircam insallah henuz yaptirmadim insallah pozitifi gorurum cok umudum yokSonucunuz çıktı mı inşallah pozitiftirr
Amin inşallahhh haberdar edin bizi deYarin yaptircam insallah henuz yaptirmadim insallah pozitifi gorurum cok umudum yok