- 9 Eylül 2019
- 72
- 19
- 3
- Konu Sahibi Pasaninannesiii
-
Orasi oyle tabien iyisi kan testi, net sonuç :)
İnşAllah vardır canım Allah gönlüne göre versinMerhaba hanimlar dun test yaptim isikta bakinca belli olan cizgi cikti beyaz krem gibi 2tanesinde aksam yaptim bugun yine dayanamadim aksam yinr yaptim bu sefer daha belirgin di ama kirmizi pembe renkte degil boyle bisey yasayan varmi
Yokmu foto bakalimMerhaba hanimlar dun test yaptim isikta bakinca belli olan cizgi cikti beyaz krem gibi 2tanesinde aksam yaptim bugun yine dayanamadim aksam yinr yaptim bu sefer daha belirgin di ama kirmizi pembe renkte degil boyle bisey yasayan varmi
Fotoda belli olmuyoki cnmYokmu foto bakalim
Saol canim insallahİnşAllah vardır canım Allah gönlüne göre versin ❤
Sanki cok cok silik bir cizgi varBende de durum mu yarın adet olmam lazım
Evet canim var gozukuyor baya baya hayirlisi olsunnnBende de durum mu yarın adet olmam lazım
Foto at canim bakalimKizlar sabah kalkinca birdaha yaptim yine silik cizgi cikti ama bu sefer dahada belli galiba var bisey
Foto at canim bakalim
Yok canim 1 2gunum var ovu testine gore d.k.h biraktiktan sonra duzenim degisti benim normalde 1ayi gecti ama ovu testinde 28inde yumurtlamam gozuktuCanım adet günün geçti mi;?
Var canım benim de adetime ili gün kala böyleydi acaba kimyasal mı dedim ama bu sabah yaptım bu şekilde çıktıCanim fotoda cok net degil ama pembe bir cizgi goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?