- Konu Sahibi Pasaninannesiii
Amin canım benim hepimizin yüzünü güldürsün RabbimAllah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah ❤
Oldu tabiki hala oluyo ara ara
Olması çok normal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim hepimizin yüzünü güldürsün RabbimAllah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah ❤
Oldu tabiki hala oluyo ara ara
Olması çok normal
Ay kuzum bildigin pembe heycanla bekliyorum haberiniİnşallah içine doğduğu gibidirGözle baktığımda daha silikti o kafamı karıştırıyor ama önceden de çekerdim hiç çıkmazdı fotoda, olmayan bir şey çıkmaz yani sonuçta ama insan inanamıyor netleşmeden. Yoksa bak çizgi pembe mi diye rengini sıcaklaştırınca böyle baya pembe çıktı
Hadi insallah canim guzel haberi verirsin bize![]()
Bugünde dün olduğu gibi çıktı hiç koyulaşma belirginleşme yokAy kuzum bildigin pembe heycanla bekliyorum haberini![]()
Var demi goruyorsun azda olsa golge erken de cikardi iste boyle ikilemde kalmazdin canim yaBugünde dün olduğu gibi çıktı hiç koyulaşma belirginleşme yokgözle baktığımda orda bir gölge var evet ama fotograftaki kadar net değil
![]()
Bekle bakalim canim bi iki gun daha benimde 5gun once kan testinde bile yoktuYaptım canım negatif bat a 4 gün var
Görüyorum ama daha net çıkması gerekmez miydi kaç gündür böyle çıkıyorVar demi goruyorsun azda olsa golge erken de cikardi iste boyle ikilemde kalmazdin canim ya
Kuzum iste benimde silikti normal testler benmi goruyorum varmi diye delirdim yaptim rahatladim valla ben catlicam simdi ayni gun yumurtlamisizz ondan silik cikiyor demekki git al hadiiGörüyorum ama daha net çıkması gerekmez miydi kaç gündür böyle çıkıyorovulasyonda 27sinde pik gördüm 28-29da yumurtladım bugun 14. Gün erken yaparsam çıkmayacak gibi geliyor nedense ondan inat ediyorum yoksa gidip alcamda
![]()
Ben produktor de bi ay silik pembe gördüm net ama kan degerim 2 çıkmıştı ondan güveniyorum ona hangisinden alayım canım sen hangisinden memnunsun?Kuzum iste benimde silikti normal testler benmi goruyorum varmi diye delirdim yaptim rahatladim valla ben catlicam simdi ayni gun yumurtlamisizz ondan silik cikiyor demekki git al hadii![]()
Miratech aldim kuzum ben dun onda gordum baya belirdi cizgisi 2 3 dkkada hemenBen produktor de bi ay silik pembe gördüm net ama kan degerim 2 çıkmıştı ondan güveniyorum ona hangisinden alayım canım sen hangisinden memnunsun?
Tamam canım haber vercem inşallah hayırlı haberlerle gelirim ümitsizim amaMiratech aldim kuzum ben dun onda gordum baya belirdi cizgisi 2 3 dkkada hemen
Ay hadi canim insallahTamam canım haber vercem inşallah hayırlı haberlerle gelirim ümitsizim ama![]()
Comfort erken gebelik testi varmış canım ondan aldım negatif çıktı bariz olsa çıkardı artık hayırlısı değilmiş demikkiAy hadi canim insallahmerakla bekliyorumm
![]()
Ozaman calismalara devam canim hayirlisi olsun insallahComfort erken gebelik testi varmış canım ondan aldım negatif çıktı bariz olsa çıkardı artık hayırlısı değilmiş demikki
Amin canım regl olayım bi hayırlısıyla daOzaman calismalara devam canim hayirlisi olsun insallah![]()
İnşallah güzel haberler alırsın canımBen de 5 gün önce denedim maalesef negatif çıktıBu ay sürekli olarak kasık ağrısı çektim adetime 3 gün var hayırlısı
Hadi hayirlisi kuzumAmin canım regl olayım bi hayırlısıyla da![]()
Daha 3 günün var canım cıkmayadabilir. Bekle bakalım Ne olacak olmasa bile vardır bir hayır diye düşün ben hep vardır bir hayır diyorum . Allah saglıgımıza huzurumuza zeval vermesinÇok teşekkür ederim Yıldız çok ümitliydim bu ay ama olmadı gibi3 güne belli olucak sanırım hayırlısı olsun inşaallah