• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

İnşallah içine doğduğu gibidir🙏🏻 Gözle baktığımda daha silikti o kafamı karıştırıyor ama önceden de çekerdim hiç çıkmazdı fotoda, olmayan bir şey çıkmaz yani sonuçta ama insan inanamıyor netleşmeden. Yoksa bak çizgi pembe mi diye rengini sıcaklaştırınca böyle baya pembe çıktı
Ay kuzum bildigin pembe heycanla bekliyorum haberini 😍

Ay kuzum bildigin pembe heycanla bekliyorum haberini 😍
Bugünde dün olduğu gibi çıktı hiç koyulaşma belirginleşme yok 😞 gözle baktığımda orda bir gölge var evet ama fotograftaki kadar net değil 😞

Eklentiler

• 7C6CCB19-BE36-4B83-A072-65CF25461BB6.jpeg
    7C6CCB19-BE36-4B83-A072-65CF25461BB6.jpeg
    25,4 KB · Görüntüleme: 33
Var demi goruyorsun azda olsa golge erken de cikardi iste boyle ikilemde kalmazdin canim ya
Görüyorum ama daha net çıkması gerekmez miydi kaç gündür böyle çıkıyor 😞 ovulasyonda 27sinde pik gördüm 28-29da yumurtladım bugun 14. Gün erken yaparsam çıkmayacak gibi geliyor nedense ondan inat ediyorum yoksa gidip alcamda😂

Görüyorum ama daha net çıkması gerekmez miydi kaç gündür böyle çıkıyor 😞 ovulasyonda 27sinde pik gördüm 28-29da yumurtladım bugun 14. Gün erken yaparsam çıkmayacak gibi geliyor nedense ondan inat ediyorum yoksa gidip alcamda😂
Kuzum iste benimde silikti normal testler benmi goruyorum varmi diye delirdim yaptim rahatladim valla ben catlicam simdi ayni gun yumurtlamisizz ondan silik cikiyor demekki git al hadii🤣🤣

Kuzum iste benimde silikti normal testler benmi goruyorum varmi diye delirdim yaptim rahatladim valla ben catlicam simdi ayni gun yumurtlamisizz ondan silik cikiyor demekki git al hadii🤣🤣
Ben produktor de bi ay silik pembe gördüm net ama kan degerim 2 çıkmıştı ondan güveniyorum ona hangisinden alayım canım sen hangisinden memnunsun?

Ben de 5 gün önce denedim maalesef negatif çıktı :( Bu ay sürekli olarak kasık ağrısı çektim adetime 3 gün var hayırlısı

Çok teşekkür ederim Yıldız çok ümitliydim bu ay ama olmadı gibi :( 3 güne belli olucak sanırım hayırlısı olsun inşaallah

Çok teşekkür ederim Yıldız çok ümitliydim bu ay ama olmadı gibi :KK43: 3 güne belli olucak sanırım hayırlısı olsun inşaallah
Daha 3 günün var canım cıkmayadabilir. Bekle bakalım Ne olacak olmasa bile vardır bir hayır diye düşün ben hep vardır bir hayır diyorum . Allah saglıgımıza huzurumuza zeval vermesin 🙏🏻

Back