• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Daha 3 günün var canım cıkmayadabilir. Bekle bakalım Ne olacak olmasa bile vardır bir hayır diye düşün ben hep vardır bir hayır diyorum . Allah saglıgımıza huzurumuza zeval vermesin 🙏🏻

Haklısın o konuda vallahi biraz ümitliyim sabahtandır böyle hafif kasık ağrısı sanki adet olucam gibi ama ona eşlik eden mide bulantısı var beklemedeyim test yapmamak için zor duruyorum :KK70:ama sanırım yok ya eylüle kalmış olabilir. Sende durumlar nasıl canım

Haklısın o konuda vallahi biraz ümitliyim sabahtandır böyle hafif kasık ağrısı sanki adet olucam gibi ama ona eşlik eden mide bulantısı var beklemedeyim test yapmamak için zor duruyorum :KK70:ama sanırım yok ya eylüle kalmış olabilir. Sende durumlar nasıl canım
Ben yumurtlamadan sonra 2snde çok şiddetli agrı yaşamıştım yatmıştım hatta onlardan çok kasık ve bel ağrım olmustu bel agrım devam etmişti 4-5 gün o nedenle olabilir diye düşünmüştüm. Bir kaç gündür de regl agrısı gibi vardı hamileliktede olur dediler bugun yok ağrım falan beklicem canım ama olsa çıkardı diye düşünüyorum gerçekçi olmak gerekirse böyle olup sonra öğrenen var mı bilmiyorum

Ben yumurtlamadan sonra 2snde çok şiddetli agrı yaşamıştım yatmıştım hatta onlardan çok kasık ve bel ağrım olmustu bel agrım devam etmişti 4-5 gün o nedenle olabilir diye düşünmüştüm. Bir kaç gündür de regl agrısı gibi vardı hamileliktede olur dediler bugun yok ağrım falan beklicem canım ama olsa çıkardı diye düşünüyorum gerçekçi olmak gerekirse böyle olup sonra öğrenen var mı bilmiyorum

Hemen hemen aynı durumdayız biliyor musun. Tek fark benim kasık ağrısı hala devam ediyor. Acaba tam yükselmedi mi hormonlar diye düşünüyorum ondan mı göremedik bir yandan da kendimi kandırmaktan korkuyorum aslında :( Çünkü psikolojik belirtiler oluşturmak istemiyorum kafamda

Hemen hemen aynı durumdayız biliyor musun. Tek fark benim kasık ağrısı hala devam ediyor. Acaba tam yükselmedi mi hormonlar diye düşünüyorum ondan mı göremedik bir yandan da kendimi kandırmaktan korkuyorum aslında :KK43: Çünkü psikolojik belirtiler oluşturmak istemiyorum kafamda
Bilmiyorum canımm benimm, benim iki normal testimde gölge çıktı silikti belki vardır dedim ama erken gebelik testindede aynı öyle çıktı daha belli çıkması gerekiyodu diye düşündüm atayım bak testi seninkinde var mıydı gölge gibi böyle ? Foto çekince daha net çıkıyor hatta önceden görür gibi olurdum fotoda asla çıkmazdı kafam karışık yani anlayacağın

Eklentiler

• C4F76AEE-9E54-4077-A21B-4453129E5B50.jpeg
    C4F76AEE-9E54-4077-A21B-4453129E5B50.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 45
İşte kuzum ben silik bile diyemiyorum çok zor görüyorum fotoda daha net cıkıyo gördüğümden o sebeple sordum seninde mi öyleydi fotoda daha belliydi onu anlamak için

Aslında ben de belli belirsiz gördüm çizgiyi. İnşaAllah hayırlısıyla bebiş haberini alırız senden <3

Ben erken gebelik testi yaptım bugün ama silik bile olsa hiçbi şey göremedim. Artık bi sonraki aya nasip :(

Aslında ben de belli belirsiz gördüm çizgiyi. İnşaAllah hayırlısıyla bebiş haberini alırız senden <3

Ben erken gebelik testi yaptım bugün ama silik bile olsa hiçbi şey göremedim. Artık bi sonraki aya nasip :KK43:
Çok ümitsizim bakalım regl olmazsam bir daha denerim olmazsada hayırlısı olsun hepimizin hakkında vardır bi zamanı Allah sağlık huzur versin en başta çocukta olur inşallah🙏🏻😂

Back