inşallah canım benim her şey gönlünce olsunYarin yaptircam insallah henuz yaptirmadim insallah pozitifi gorurum cok umudum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım benim her şey gönlünce olsunYarin yaptircam insallah henuz yaptirmadim insallah pozitifi gorurum cok umudum yok
Sagol canim gidiyorum birazdan haber veririminşallah canım benim her şey gönlünce olsun
dualarım seninle seakeSagol canim gidiyorum birazdan haber veririm
Negatif canim maalesefdualarım seninle seake
Hayırlısı olsun çiçeğim hiç canını sıkma canımızı sıktığımız ayların sonu selamet olacak inşallahNegatif canim maalesef
İnsallah onunuzdeki ay canim ben zaten umutsuz vermistim kani olsun napalimHayırlısı olsun çiçeğim hiç canını sıkma canımızı sıktığımız ayların sonu selamet olacak inşallah
Tabi canım aklın kalacagına. Çok iyi yaptın verip öğrenerekİnsallah onunuzdeki ay canim ben zaten umutsuz vermistim kani olsun napalim
Bencede valla aklimda acaba kalmadi en azindanTabi canım aklın kalacagına. Çok iyi yaptın verip öğrenerek
Bende albi yaptım böyle çıktı durumunuz nedir acabaMerhaba benimde bat 10 bende bıgün albi yaptım ve böyle yarına tekrarlicam yineEki Görüntüle 3516928
Hamileyim hayırlı ugurlu olsun iniallah sizde öylesinizdir ama benim degerlerim düşükBende albi yaptım böyle çıktı durumunuz nedir acaba Eki Görüntüle 3522559
Bende sizin yorumunuzu gördüm su döktüm böyle oldu kuruma çizgisi mi acaba dedim de değil sanırımHamileyim hayırlı ugurlu olsun iniallah sizde öylesinizdir ama benim degerlerim düşük
Bende sizin yorumunuzu gördüm su döktüm böyle oldu kuruma çizgisi miHamileyim hayırlı ugurlu olsun iniallah sizde öylesinizdir ama benim degerlerim düşük
Hamileyim hayırlı ugurlu olsun iniallah sizde öylesinizdir ama benim degerlerim düşük
Yok bende ülk böyle ögrendim güvenilir bir test
Ya çok sevindim sizin adınıza umarım sağlıkla ilerler daha önce erken gebelik testim belirgin çıkmasına rağmen kan negatif çıktı o yüzden korkuyorum açıkçasıYok bende ülk böyle ögrendim güvenilir bir test
Erken gebeliklere artık gücen kalmadı ya bende de geçen ay artımed öyle yaptıYa çok sevindim sizin adınıza umarım sağlıkla ilerler daha önce erken gebelik testim belirgin çıkmasına rağmen kan negatif çıktı o yüzden korkuyorum açıkçası
Albi güvenilir denildi de yine de güvenemiyorum testlereErken gebeliklere artık gücen kalmadı ya bende de geçen ay artımed öyle yaptı
İdrari cok damlatmissin canim ondan dagilmisKızlar benimde testime bakar mısınız bozuk mu acaba bu dağılan kırmızılığın sebebi nedir acaba
At canim gebelik testlerinden sorumlu genel müdürüm ben artik prof oldumkızlar ben de atsam bakar mısınız? Albi değil ama...