- 9 Eylül 2019
- 72
- 19
- 3
- Konu Sahibi Pasaninannesiii
Cikti canim 6.42 daha cok yenicanım çıkmadı mı sonucun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikti canim 6.42 daha cok yenicanım çıkmadı mı sonucun
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım, peki benim attıklarında sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayalliyor muyumPikten değil çatladınız günün dahil 14. Gün yap bak benim 13. Ve 14. Gün böyle Eki Görüntüle 2306075
Yaaa süperrCikti canim 6.42 daha cok yeni
Yumurtlama günümüz aynıymışCanim fotoda cok net degil ama pembe bir cizgi goruyorum
Amin insallah canimmYaaa süperrİnşallah güzel bir şekilde artış gösterir canım benim
![]()
Valla canim ben ilk 2gun normal testte baktigimda cok silikti isikta belli belirsizde kafayimi yedim acaba dedimYumurtlama günümüz aynıymışerken gebelik testi yapmamak için suan kendimi zor tutuyorum
![]()
Normal adet olcak gibiydim sabah akşam istifa ettim midemi üşüttüm sandım başka da belirtim yokÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım, peki benim attıklarında sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayalliyor muyumo zaman benim bugun 12-13. Günüm regl olmazsam Perşembe bir daha yaparım. Belirti olarak Ne yaşamıştın peki canım?
kasik agrin falan varmi batma gibi ben ordan suphelenmistim bide ates basmasi mide bulantisida belirti canim yapmalisin benceNormal adet olcak gibiydim sabah akşam istifa ettim midemi üşüttüm sandım başka da belirtim yok
Az önce yine yaptım normal gebelik testim vardı dünkü gibiValla canim ben ilk 2gun normal testte baktigimda cok silikti isikta belli belirsizde kafayimi yedim acaba dedimbugun yaptigim erken gebelikti daha net belirdi bence bi denemelisin insallah vardir sendede bebis
![]()
Normal gebelik testlerinizin fotosu var mı peki yükleyebilir misiniz rica etsemValla canim ben ilk 2gun normal testte baktigimda cok silikti isikta belli belirsizde kafayimi yedim acaba dedimbugun yaptigim erken gebelikti daha net belirdi bence bi denemelisin insallah vardir sendede bebis
![]()
Canim baya belli benim resimde belli degildi pazar ve dun aksam yaptigim bugun erken gebelik testindeyaptigim pembelesti bence var eczane kapanmadan erkenlerden al hadi ayni zamanmi dogum yapicaz acabaAz önce yine yaptım normal gebelik testim vardı dünkü gibicooook silik sanırım yok iki üç gün üst üste böyle çıkması normal değil
Bak bu dun aksamki yaptigim resimde senin daha belirgin cikmisNormal gebelik testlerinizin fotosu var mı peki yükleyebilir misiniz rica etsem ☺
Bir kaç gündür sadece o gölgeyi görüyorum ya acaba kimyasal mı koyulaşmadı diye düşünüyorum cesaretim yok şuan erken gebelik testi yapmayaBak bu dun aksamki yaptigim resimde senin daha belirgin cikmis
Iste bende oyle diyordum korka korka aldim ama normalini yapinca yine silik cikinca moralin bozulcak en iyisimi yap ogren ne oldugunu canimBir kaç gündür sadece o gölgeyi görüyorum ya acaba kimyasal mı koyulaşmadı diye düşünüyorum cesaretim yok şuan erken gebelik testi yapmayabi tane daha normal var sabah olmadı onu yapayım.
Sabah mı yapsamIste bende oyle diyordum korka korka aldim ama normalini yapinca yine silik cikinca moralin bozulcak en iyisimi yap ogren ne oldugunu canim
Regl agrın var mı peki senin canım aksine bide agrım basladıIste bende oyle diyordum korka korka aldim ama normalini yapinca yine silik cikinca moralin bozulcak en iyisimi yap ogren ne oldugunu canim
Yeri gözüküyor sanırım canım, iki gün sonra tekrar et benceEki Görüntüle 2306135
Kızlar beyaz bir çizgi görünüyor bu ne demek tecrübeler yardımcı olur musunuz lütfen Eki Görüntüle 2306135
Kızlar beyaz bir çizgi var bu ne demek yardımcı olur musunuz
Ay evet beyaz gozukuyor normalde olmadimi cikmadimi cikmiyor bide sabah yap bence canimEki Görüntüle 2306135
Kızlar beyaz bir çizgi görünüyor bu ne demek tecrübeler yardımcı olur musunuz lütfen Eki Görüntüle 2306135
Kızlar beyaz bir çizgi var bu ne demek yardımcı olur musunuz
Canim bence yapsanda cikar belli olmuss cunku baya resimdeSabah mı yapsamçok stresli
![]()