• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Pikten değil çatladınız günün dahil 14. Gün yap bak benim 13. Ve 14. Gün böyle Eki Görüntüle 2306075
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım, peki benim attıklarında sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayalliyor muyum 😂 o zaman benim bugun 12-13. Günüm regl olmazsam Perşembe bir daha yaparım. Belirti olarak Ne yaşamıştın peki canım?

Yumurtlama günümüz aynıymış🤗 erken gebelik testi yapmamak için suan kendimi zor tutuyorum 😂😂
Valla canim ben ilk 2gun normal testte baktigimda cok silikti isikta belli belirsizde kafayimi yedim acaba dedim🤣 bugun yaptigim erken gebelikti daha net belirdi bence bi denemelisin insallah vardir sendede bebis 😍😍

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım, peki benim attıklarında sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayalliyor muyum 😂 o zaman benim bugun 12-13. Günüm regl olmazsam Perşembe bir daha yaparım. Belirti olarak Ne yaşamıştın peki canım?
Normal adet olcak gibiydim sabah akşam istifa ettim midemi üşüttüm sandım başka da belirtim yok

Valla canim ben ilk 2gun normal testte baktigimda cok silikti isikta belli belirsizde kafayimi yedim acaba dedim🤣 bugun yaptigim erken gebelikti daha net belirdi bence bi denemelisin insallah vardir sendede bebis 😍😍
Az önce yine yaptım normal gebelik testim vardı dünkü gibi 😞 cooook silik sanırım yok iki üç gün üst üste böyle çıkması normal değil

Eklentiler

• 78358BBB-5F26-4FF7-BC62-3EEE8DF05000.jpeg
    78358BBB-5F26-4FF7-BC62-3EEE8DF05000.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 59
Az önce yine yaptım normal gebelik testim vardı dünkü gibi 😞 cooook silik sanırım yok iki üç gün üst üste böyle çıkması normal değil
Canim baya belli benim resimde belli degildi pazar ve dun aksam yaptigim bugun erken gebelik testindeyaptigim pembelesti bence var eczane kapanmadan erkenlerden al hadi ayni zamanmi dogum yapicaz acaba 😍😍

IMG_20190910_174225.jpg

Kızlar beyaz bir çizgi görünüyor bu ne demek tecrübeler yardımcı olur musunuz lütfen
IMG_20190910_174225.jpg

Kızlar beyaz bir çizgi var bu ne demek yardımcı olur musunuz

Bir kaç gündür sadece o gölgeyi görüyorum ya acaba kimyasal mı koyulaşmadı diye düşünüyorum cesaretim yok şuan erken gebelik testi yapmaya 😞 bi tane daha normal var sabah olmadı onu yapayım.
Iste bende oyle diyordum korka korka aldim ama normalini yapinca yine silik cikinca moralin bozulcak en iyisimi yap ogren ne oldugunu canim

Back