- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Pasaninannesiii
-
Bariz çizgi gözüküyor dünden bugüne bu kadar koyulasma olur muymuşDün yok gibiydi hatta atmıştım bu sayfa ya sabah böyle çıktı çok şaşırdım adet günün dün yada bugün yumurta çatlamasına göre
Insallah canim hayirlisi olsun seninde allah sag salim kucagina almayi nasip etsinVar canım benim de adetime ili gün kala böyleydi acaba kimyasal mı dedim ama bu sabah yaptım bu şekilde çıktı
Evet canim nekadar koyulasmisDün yok gibiydi hatta atmıştım bu sayfa ya sabah böyle çıktı çok şaşırdım adet günün dün yada bugün yumurta çatlamasına göre
Valla ben şaşırdım Canım hatta kimyasal heraldde adetle gidecek dedim ama sabah sok oldumBariz çizgi gözüküyor dünden bugüne bu kadar koyulasma olur muymuş
Sağlıkla ilerlesin inşAllah cnmValla ben şaşırdım Canım hatta kimyasal heraldde adetle gidecek dedim ama sabah sok oldum
Benim boyle canimDün yok gibiydi hatta atmıştım bu sayfa ya sabah böyle çıktı çok şaşırdım adet günün dün yada bugün yumurta çatlamasına göre
Gordum cizgi yiCanim fotoda cok net degil ama pembe bir cizgi goruyorum
Bak iki gün önce Benim ki böyleydiBenim boyle canim
Evet canim 2 3 dakika icinde ciktiGordum cizgi yi
Hemenmi cikti ikinci cizgi
Ay evet canim baya silik bugune gore insallah bendede cikarBak iki gün önce Benim ki böyleydi
Ozaman hamilesin kan testi yap canimEvet canim 2 3 dakika icinde cikti
Insallah canimOzaman hamilesin kan testi yap canim ♥♥
Yaz mutlakaInsallah canimaksam acilde yaptiricam esimi bekliyorum bakalim
Dayanamadim geldim cok heycanlii 1saat sonra cikicakmis sonucYaz mutlaka
Tebrik ederiiiiiimmmmDün yok gibiydi hatta atmıştım bu sayfa ya sabah böyle çıktı çok şaşırdım adet günün dün yada bugün yumurta çatlamasına göre
Bende görüyorum inşallah vardır sizindeBenim boyle canim
Pikten değil çatladınız günün dahil 14. Gün yap bak benim 13. Ve 14. Gün böyleTebrik ederiiiiiimmmmbenimde iki gündür üstüste varla yok arası çizgi cooook silikti en son dün yaptım dünkü boyleydi inşallah benimde sizinki gibi koyulaşır ovulasyondaki pikten sonra 14. Gün yarın. Yarında olmazsam tekrar yapcam. Sizinde mi boyleydi var mı sizce benimkinde de ?
canım çıkmadı mı sonucunDayanamadim geldim cok heycanlii 1saat sonra cikicakmis sonuc
Cikti kizlar cok yeniymiss 6.42 cikti hamismisimmYaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?