olur canım bebiş neden olmasın 1 gün internette takıldık diye geri gitmez benim oğluşum yada kızışım kıyamaz annesini bırakmazbabasıda 58979 rüyasında zaten :)
canım şaka gibi seninle hemen hemen aynı durumdayız:))))) 19 eylülde adet oldum ve eşimle 26 eylül ve 29-30 eylülde çalışma yaptık.. adetlerim 25-26 gün sürüyo..Kızlar 19 eylülde adet oldum. 24ünde bitti. 29 ve 30 eylülde eşimle ilişkiye girdik ve ikisindede içime boşaldı. bende belimin altına yastık koyup yarım saat dinlendim ve 2 saat idrara falan çıkmadım. Bu arada 25- 26 günde bir adet olan biriyim. sizce hamilelik ihtimalim nedir? çok merak ediyorum. :18:
hayır canım 3 aydır çok belirti yaşadım hepsi sonuçsuz oldu, ama bu ay, şu an için bir belirti yok...hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah sonuç verir çalışmalarınız :) benim ilişkiden 2-3 gün sonra kasık ağrım başladı seninde varmı?
ilahiyat fakültesi öğrencisiyim cnm
ya ben ???kaç gündür forum forum geziyorumPPP
hayırlsıı olsun ama takmıyorum diyen varmıdır ki yaa bugün bunu düşündüm diyorumki unutsam ekimin 18 ine kadar aklıma gelmese desem kii aaaa adet günüm gelmiş geçmiş du bi test yapayım
gonca hanım ben böyle bişeyi ilk sizden duydum sizin için araştırdım..dediğim gibi haram ve günah boyutu yok bu konunun..dinen böyle derken neyi kastediyorsunuz anlamadım yani dinen ne???ilişki esnasında konuşun öpüşün eşinize güsel sözler söyleyin diyor dinimiz eğer ki siz tam olarak orgazm esnasından bahsediyorsanız bunun içinde kör sağır diye bişey yine bulamadım fakat konuşulmaması daha evla deniyor..hatta sizin sayenizde bununla ilgili biraz gezindim nette çok değişik inançlara rastladımbence sen gönlünü ferah tut gerçekten bak kötü düşünme kötüyü iyi düşünme iyiyi getirir..inşallah bebişin sağ sağlim ve hayırlı evlat olur canım en güzeli bu yani dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?