Hamile miyim ?

evet canım bende 2 yıllık üniversite bitirdim sonra geçiş yaptım eşimde baskı yaptı okuycaksın dedi şimdi kimya müh. 2. sınıftayım :) benmde 15-16 ekim buarada batım :)

olur canım bebiş neden olmasın 1 gün internette takıldık diye geri gitmez benim oğluşum yada kızışım kıyamaz annesini bırakmaz babasıda 58979 rüyasında zaten :)

canım şaka gibi seninle hemen hemen aynı durumdayız:))))) 19 eylülde adet oldum ve eşimle 26 eylül ve 29-30 eylülde çalışma yaptık.. adetlerim 25-26 gün sürüyo..
ama tek farkımız sanırım benim bu 4. ayım

hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah sonuç verir çalışmalarınız :) benim ilişkiden 2-3 gün sonra kasık ağrım başladı seninde varmı?

hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah sonuç verir çalışmalarınız :) benim ilişkiden 2-3 gün sonra kasık ağrım başladı seninde varmı?
hayır canım 3 aydır çok belirti yaşadım hepsi sonuçsuz oldu, ama bu ay, şu an için bir belirti yok...

olur inşallah canım daha erken zaten 1 hafta bekle bakalım muhakkak hissedilir... adetime 1 hafta kala kan testi yapıcam o aradada çalışmaları kesmiycem :)

merhaba kızlar ..bende hayırlısı diyorum takmıycam diyyorum ama bilinçaltında hep varr.gelde takma.benimde adetim hiç şaşmazdı,her ayın 29u ! ama şuan hala adet olmadım.test yapmak istemiyodum.çünkü her ay aynı hüsran ama dayanamayıp dün akşam yaptım.negatif(( ama biraz araştırdm nette,aynı durumd olup bikaç gün arayla tekrar yapıp hamile kalanlar oluyormuş.uufff bilemedim bende.acaba psikolojik mi? tekrar denemeye değer mi.bugun test alıp yarın sabah yapmak istiyorum ama çok kararsızım.o tek çizgiyi gene görmek beni mahfedicek((

gonca hanım ben böyle bişeyi ilk sizden duydum sizin için araştırdım..dediğim gibi haram ve günah boyutu yok bu konunun..dinen böyle derken neyi kastediyorsunuz anlamadım yani dinen ne???ilişki esnasında konuşun öpüşün eşinize güsel sözler söyleyin diyor dinimiz eğer ki siz tam olarak orgazm esnasından bahsediyorsanız bunun içinde kör sağır diye bişey yine bulamadım fakat konuşulmaması daha evla deniyor..hatta sizin sayenizde bununla ilgili biraz gezindim nette çok değişik inançlara rastladım bence sen gönlünü ferah tut gerçekten bak kötü düşünme kötüyü iyi düşünme iyiyi getirir..inşallah bebişin sağ sağlim ve hayırlı evlat olur canım en güzeli bu yani dua

tşk ederim cnm benim bana dinen öyle dediler kurandamı ne yazıyomus herhalde ondan sordum bana öyle dediler diye yani tşk ederim...

offf günler geçmiyo cmts gelsede iğnemi olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…