• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

gerçekten ayrıntı konuşmayı sevmiyorum ama bunlar doğal şeyler... tamam ulu orta konuşulcak şeyler değil ama yemek içmek kadar doğal deriz ya gerçekten öyle... İlk insandan günümüze var olan bişey ve milyonlarca insan var dünyada... afedersiniz ama boşalma sırasında eşimi öptüm çocuğum kör oldu diye bişide hiç duymadım okadar haber okurum gündemi takip ederim annemde 25 yıllık hemşiredir ve zamanında doğum bölümündede çalışmıştır hiç duymadım ... ayrıca tartışmayın kızlar lütfen üzülüyorum size bi bilgi veriym hemde gündem değişsin... ben aynı zamanda üniversite öğrencisiyim :)

sizde boşalma sırasında konustunuzmu cünkü kafam o kadar dağıldıki o kadar korkuyorum ki eğer hamileysem evladımın benim yarım saatlik zevkim yüzünden o hale geleceği için cok korkuyorum allahım göstermesin bana da kimseyede öyle imtihan etmesin allah bizi...

Gonca hanım gece gece yine güldüm ben :D :D Size kim söylediyse yalan söylemiş hurafe bunlar..Tabiki zevkinizi alıcaksınız ilişki esnasında zevk almanız çocuğuzun o hale geleceğini göstermez ki mantıken bakarsak..İster konuşun ister çığlık atın hiç farketmez.Ama yinede sizin için bu konuyu doktora sorarım ama oda güler bence :D Korkmayın lütfen sakin olun.

Gonca hanım gece gece yine güldüm ben :D :D Size kim söylediyse yalan söylemiş hurafe bunlar..Tabiki zevkinizi alıcaksınız ilişki esnasında zevk almanız çocuğuzun o hale geleceğini göstermez ki mantıken bakarsak..İster konuşun ister çığlık atın hiç farketmez.Ama yinede sizin için bu konuyu doktora sorarım ama oda güler bence :D Korkmayın lütfen sakin olun.

sevinirim

sizde boşalma sırasında konustunuzmu cünkü kafam o kadar dağıldıki o kadar korkuyorum ki eğer hamileysem evladımın benim yarım saatlik zevkim yüzünden o hale geleceği için cok korkuyorum allahım göstermesin bana da kimseyede öyle imtihan etmesin allah bizi...

gonca hanım bakın Rabbim karı koca arasına hiçbir sınırlama getirmemiş onları bir bütün olarak yaratmıştır.Allahın yani bizi yaratanın bize yasaklamadığı şeyleri bazı insanlar böle saçmalıklar uydurarak saptırarak gündeme gelmeye çalışıyorlar bu gizli bir şirktir ağır konuşmak istemiyorum ama şu kesindir helali haram haramı helal kılmak biz insanlara haramdır..Peygamberimizin hayatında bile bizlere örnek olsun diye vardır bu konu.(yani helali haram kılmak)eşler arasında ki o mucizevi cinsel münasebet özeldir ve sınırlama yoktur dinimizde (bu konuda kesin konuşma ve yargılarımı kınamayın mesleki uğraşımdır) gönlünüzü ferah tutun böyle birşey yokturr.

sevinirim

Ama lütfen korkmayın :) Cinsel ilişki sonuçta insanların zevk alabilmeleri rahatlayabilmeleri içindir.İlişki esnasında zevk aldınız diye bu şekilde düşünmeniz çok hatalıdır bence.Tekrardan söylüyorum rahatlayın..

gonca hanım bakın Rabbim karı koca arasına hiçbir sınırlama getirmemiş onları bir bütün olarak yaratmıştır.Allahın yani bizi yaratanın bize yasaklamadığı şeyleri bazı insanlar böle saçmalıklar uydurarak saptırarak gündeme gelmeye çalışıyorlar bu gizli bir şirktir ağır konuşmak istemiyorum ama şu kesindir helali haram haramı helal kılmak biz insanlara haramdır..Peygamberimizin hayatında bile bizlere örnek olsun diye vardır bu konu.(yani helali haram kılmak)eşler arasında ki o mucizevi cinsel münasebet özeldir ve sınırlama yoktur dinimizde (bu konuda kesin konuşma ve yargılarımı kınamayın mesleki uğraşımdır) gönlünüzü ferah tutun böyle birşey yokturr.

mesleğiniz nedir acaba ...

Gece gece çok güldürünüz benii yaaaa :D :D

Aşırımı geldi konuşmam çığlık dediğim için mi ?

Konu sahibi burda boşalmadan bahsediyor daha açığı yoktur değilmi ? Lütfen kavga istemeyin...

kavga ıstedıgımı de nerden cıkardın kuzum ben sadece aklıma takılanı sordum ..

yaaa ben bişe sormuştum bi kişi cvpladı 15 ekim dedi benm en geç heralde 18 ekim BAT başkaaaa yokmu kmse

yok cnm yarın dersim yok biyandan bugün ne giysemi izliyorum biyandan sizle konuşuyorum.. eşim bu tarz şeylere kızan biri değil çok şükür o konuda baskı yapmaz :)

aaaa hilal sendemi öğrencisin :)

kız sen de mi öğrencisin yoksa.. ben de cocuk olsun oyle gıdıcem ..okuldan cıktım evlendım kazandım üniv.teyı gıdemedım madıyattan..bebişe kv.bakcak ben okula gıdıcem..yanı umudum o yonde ınsallah bı puruz cıkmazsa hemşirelik okumak ıstıyorum:16::16::16::16:

Back