• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

ya hamilelikte bi aşı olayı var dimi bebek olduğu zamanda bebeğe vuruyolar kıyamam ya canım nasıl dayanır acaba bebeğime iğne vururlarken...

kızlar bugün yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum ona doktor demişki döllenmeden 3 gün sonra hamilelik değerleri kana geçer? ufakta olsa değer yüksek çıkar doğrumu?

ben dün kan testi yaptırdım sonucum 0.100 çıktı bat 10 ekim ilaç kullanacağım için yapıldı
yaklaşık 5gündür baş dönmem var ve midem de 4 gün bulanıp geçti baş dönmesi geçmiyor sanki beynime bi gaz salmışlar gibi
kasıklarımda ağrı var ama geçen ay yumurtlama dönemimde çok yoğundu ayağa kalkamamıştım bu kez o kadar yoğun değil
hala hamilelik ihtimalim var mı bilmiyorum ama çok istiyorum:)

offf sabredemiyorum artık kasık ağrım hala var vede midemde ekşime bulantı arası saçmasapan bişi var tam tarif edemiyorum :S

boş ümitlenmek istemiyorum ama midemde niye hafif ekşime bulantı gibi bişey olsunki şuanda var mesela en son 4 saat önce yemek yedim :S

valla bende zor duruyorum yaa ağrım geçti mide bulantısı var iki gündür.. aynen 12 13 gün var daha ama =(((

neyse canım daha beklemek zorundayız sabredelim.. ya ben bişey sormuştum arkadaşım bugün söyledi ilişkiden 3 gün sonra hamilelik hormonu kana geçer ve beta hcg testinde belli olur dedi sizce nekadar doğru?

neyse canım daha beklemek zorundayız sabredelim.. ya ben bişey sormuştum arkadaşım bugün söyledi ilişkiden 3 gün sonra hamilelik hormonu kana geçer ve beta hcg testinde belli olur dedi sizce nekadar doğru?

benim bu konuda hiç bir fikrim yok cnm ...

banada saçma geldi ya insanların adeti geçtiği halde zar zor belli olan bişi 3 günde bence imkansız :) bende hee doğru diyosun diyip geçtim ama kafamada takıldı çünkü kendiside yeni doğum yaptı bugün okula geldi hemen sordum bilmiyorum yinede saçma geldi :S

arkadaşım şuan onu araştırıyordum bak aynen şöyle diyor ; yumurtlama gününde gebe kalınmışsa sperm hücresi ile yumurtanın birleşmesi yani döllenme 3-4 gün sürer,sonra rahme atılır embriyo ve rahme tutunup yerleşene kadar 5-6 gün geçer, bunlardan sonra anne kanına geçer diyor daha sonrada idrarına yani 12-13 gün sürer yazıyor.anlatabildim umarım daha beklicez :D

banada saçma geldi ya insanların adeti geçtiği halde zar zor belli olan bişi 3 günde bence imkansız :) bende hee doğru diyosun diyip geçtim ama kafamada takıldı çünkü kendiside yeni doğum yaptı bugün okula geldi hemen sordum bilmiyorum yinede saçma geldi :S

doğruda olabilir bende test yapmadım daha eğer test yaparsam hamile cıkarsa doğru olabilir bu söylediğin adetten sonra biz ilişkiye girdik ve 3 gun sonra bende göğüs acısı başladı eğer kana direk karısıyosa göğüs acısı bundan dolayı olabilir....

Back