Ne yapmalıyım ki? Bugünlerde şehre dönmeye çalışacam. Şehre indiğim gibi ilk işim test almak olacakYanliz sen böyle bekledikçe eğer gebeysen gebeliğimde ilerleyecek gün geçtikçe adetin ne kadar gecikti ta bilmiyorum ama 1hafta 10günü bulursa hemen harekete geçmen gerek...
Yok ablacığım ben kendimm daha çocuk gibiyim. Bakabilecek olsaydm eğer kendime güvenseydim ne yapar ne eder doğururdum. Ona en iyi şekilde bakardm. Ama biliyorum bakamamUmarım hamile degilsindir kucuksun ve ilerde çok pişman olabilirsin velevki hamileysende kürtaj için 8ci 9 cü haftaya kadar yasal süre var köyde beklerken bunu gecirebilirsin eğer hamile isen ve aldırmak istersen bu bir he desenki yok abla benim sevgili musfettesi sorumluluk alır orda ona plan yaparim bilemem o zaman bu iki adetin stresten dolayı gecikmis olabilir çünkü kendini yiyorsun ilk ilişki sonrası düzen değişebiliyor buda 3 allah yardimcin olsun
Valla benim pek fakee hesaba benzer bir yanım yok ama neye madem peki
İnşallah değilimdir. Hamile olsam da olmasam da söylicem. Çok teşekkür ederim yardım ve destekleriniz için. Allah hepinizin gönlüne göre versinKonunuzdaki gelismeleri yazin lutfen bizi uzdunuz ins hamile degilsinizdir kendime dert vallahi sizi ya
Senin de yardimcin olsun Allah guzel kardesim. erkeklere bi daha asla guvenme onlar korkar kacar aldatir yalan soyler kandirir dover kufreder.... bizler daha naifiz sırf sevgiye olan ihtiyacimizdan sexi bile sevmekten geliyor saniyoruz.İnşallah değilimdir. Hamile olsam da olmasam da söylicem. Çok teşekkür ederim yardım ve destekleriniz için. Allah hepinizin gönlüne göre versin❤
2 yıllık ilişkimdi. Kendimden çok güveniyordum ona. Benim onu bırakmamam için böyle bişey yapacağını hiç düşünmemiştim. Çok üzgünüm. Ama bundan sonra olmayacak. Kimseye güven olmazmş. İster 1 yıllık ister 10 yıllık. Kimseye güven olmazmşSenin de yardimcin olsun Allah guzel kardesim. erkeklere bi daha asla guvenme onlar korkar kacar aldatir yalan soyler kandirir dover kufreder.... bizler daha naifiz sırf sevgiye olan ihtiyacimizdan sexi bile sevmekten geliyor saniyoruz.
2.5 yillik evliyim oncesinde de 2 yillik bi gorusme durumumuz vardi etti mi sana 4.5 yil hala esimin yeni yeni huylari tahammul etmekte zorlandigim harekteleri ortaya cikiyor.daha coook kucuksun Rabbim ins iyi insanlarla karsilastirir seni2 yıllık ilişkimdi. Kendimden çok güveniyordum ona. Benim onu bırakmamam için böyle bişey yapacağını hiç düşünmemiştim. Çok üzgünüm. Ama bundan sonra olmayacak. Kimseye güven olmazmş. İster 1 yıllık ister 10 yıllık. Kimseye güven olmazmş
Amin2.5 yillik evliyim oncesinde de 2 yillik bi gorusme durumumuz vardi etti mi sana 4.5 yil hala esimin yeni yeni huylari tahammul etmekte zorlandigim harekteleri ortaya cikiyor.daha coook kucuksun Rabbim ins iyi insanlarla karsilastirir seni
AlkollüydükKınamak ıstemıyorum ama 19yasınds ne cesaret korunmasız ılıskı yasadınız?
umarım hamıle degılsındır. Cok uzuldum ınankıAlkollüydükbenim doğum günü partimdi çok utanıyorum. Normalde asla böyle bişey yapmayacak biriyim. Nasıl yaptm bilmiyorum (eleştiriye açığım)
HE BEN DE her ay gebeyim hep yumusuyor , sonra adet geliyor.Bende internetten baktım bende pek bilmiyorum ama. Afedersiniz orta parmakla yapılıyor. Eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksn. Ama elin boşluğa giderse hamilesin demekmiş
9 ay okudum ilk an:)Merhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?
Bilmiyorum okuduğum bazı bilgilere göre bazıları adet olduğu günden bir gün önce de olsun adet olduğu günde olsun ilişkiye girdiklerinde hamile kalabiliyorlarmş. Ondan dolayı korkuyorum9 ay okudum ilk an:)
sizi rahatlatayim , adetten 9 gün önceki iliskiden bebek olma ihtimali %0,05 fln.
Tabi adetleriniz duzenli ise.
Cunku adetten 14 gün öce ovu oluyor. ) gün önceye yumurta mumurta olmuyor.
yarin adet olmazsaniz gidin test alip yapin derim.
İnanın ben hiç olmayı istemiyorum. Adet olayım istiyorum.HE BEN DE her ay gebeyim hep yumusuyor , sonra adet geliyor.
Herkeste ayni deil bacim o
Ama az çok rahatladım teşekkür ederim9 ay okudum ilk an:)
sizi rahatlatayim , adetten 9 gün önceki iliskiden bebek olma ihtimali %0,05 fln.
Tabi adetleriniz duzenli ise.
Cunku adetten 14 gün öce ovu oluyor. ) gün önceye yumurta mumurta olmuyor.
yarin adet olmazsaniz gidin test alip yapin derim.
DOGACAK COCUKsa oluyor valla, hersey olabilir.Bilmiyorum okuduğum bazı bilgilere göre bazıları adet olduğu günden bir gün önce de olsun adet olduğu günde olsun ilişkiye girdiklerinde hamile kalabiliyorlarmş. Ondan dolayı korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?