Hamile miyim?

Umarım hamile degilsindir kucuksun ve ilerde çok pişman olabilirsin velevki hamileysende kürtaj için 8ci 9 cü haftaya kadar yasal süre var köyde beklerken bunu gecirebilirsin eğer hamile isen ve aldırmak istersen bu bir he desenki yok abla benim sevgili musfettesi sorumluluk alır orda ona plan yaparim bilemem o zaman bu iki adetin stresten dolayı gecikmis olabilir çünkü kendini yiyorsun ilk ilişki sonrası düzen değişebiliyor buda 3 allah yardimcin olsun

Yanliz sen böyle bekledikçe eğer gebeysen gebeliğimde ilerleyecek gün geçtikçe adetin ne kadar gecikti ta bilmiyorum ama 1hafta 10günü bulursa hemen harekete geçmen gerek...
Ne yapmalıyım ki? Bugünlerde şehre dönmeye çalışacam. Şehre indiğim gibi ilk işim test almak olacak

Yok ablacığım ben kendimm daha çocuk gibiyim. Bakabilecek olsaydm eğer kendime güvenseydim ne yapar ne eder doğururdum. Ona en iyi şekilde bakardm. Ama biliyorum bakamam çok üzgünüm çok pişmanım aptallık ettim

Konunuzdaki gelismeleri yazin lutfen bizi uzdunuz ins hamile degilsinizdir kendime dert vallahi sizi ya
İnşallah değilimdir. Hamile olsam da olmasam da söylicem. Çok teşekkür ederim yardım ve destekleriniz için. Allah hepinizin gönlüne göre versin

İnşallah değilimdir. Hamile olsam da olmasam da söylicem. Çok teşekkür ederim yardım ve destekleriniz için. Allah hepinizin gönlüne göre versin
Senin de yardimcin olsun Allah guzel kardesim. erkeklere bi daha asla guvenme onlar korkar kacar aldatir yalan soyler kandirir dover kufreder.... bizler daha naifiz sırf sevgiye olan ihtiyacimizdan sexi bile sevmekten geliyor saniyoruz.

Senin de yardimcin olsun Allah guzel kardesim. erkeklere bi daha asla guvenme onlar korkar kacar aldatir yalan soyler kandirir dover kufreder.... bizler daha naifiz sırf sevgiye olan ihtiyacimizdan sexi bile sevmekten geliyor saniyoruz.
2 yıllık ilişkimdi. Kendimden çok güveniyordum ona. Benim onu bırakmamam için böyle bişey yapacağını hiç düşünmemiştim. Çok üzgünüm. Ama bundan sonra olmayacak. Kimseye güven olmazmş. İster 1 yıllık ister 10 yıllık. Kimseye güven olmazmş

2.5 yillik evliyim oncesinde de 2 yillik bi gorusme durumumuz vardi etti mi sana 4.5 yil hala esimin yeni yeni huylari tahammul etmekte zorlandigim harekteleri ortaya cikiyor.daha coook kucuksun Rabbim ins iyi insanlarla karsilastirir seni

2.5 yillik evliyim oncesinde de 2 yillik bi gorusme durumumuz vardi etti mi sana 4.5 yil hala esimin yeni yeni huylari tahammul etmekte zorlandigim harekteleri ortaya cikiyor.daha coook kucuksun Rabbim ins iyi insanlarla karsilastirir seni
Amin çok teşekkür ederim ablacığım. İnşallah seninde mutlu mesut bir evliliğin olur. Allah sıkıntı göstermesin. İnşallah

Kınamak ıstemıyorum ama 19yasınds ne cesaret korunmasız ılıskı yasadınız?

Bende internetten baktım bende pek bilmiyorum ama. Afedersiniz orta parmakla yapılıyor. Eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksn. Ama elin boşluğa giderse hamilesin demekmiş
HE BEN DE her ay gebeyim hep yumusuyor , sonra adet geliyor.
Herkeste ayni deil bacim o

9 ay okudum ilk an:)
sizi rahatlatayim , adetten 9 gün önceki iliskiden bebek olma ihtimali %0,05 fln.
Tabi adetleriniz duzenli ise.
Cunku adetten 14 gün öce ovu oluyor. ) gün önceye yumurta mumurta olmuyor.
yarin adet olmazsaniz gidin test alip yapin derim.

Bilmiyorum okuduğum bazı bilgilere göre bazıları adet olduğu günden bir gün önce de olsun adet olduğu günde olsun ilişkiye girdiklerinde hamile kalabiliyorlarmş. Ondan dolayı korkuyorum

Ama az çok rahatladım teşekkür ederim

Bilmiyorum okuduğum bazı bilgilere göre bazıları adet olduğu günden bir gün önce de olsun adet olduğu günde olsun ilişkiye girdiklerinde hamile kalabiliyorlarmş. Ondan dolayı korkuyorum
DOGACAK COCUKsa oluyor valla, hersey olabilir.
Ama kadinlarin cogu adetinden 14 gün önce yumurtluyor, bazisinin adeti mesela 20 günde oluyor, o da demek oluyor ki adet dönemindeki iliskiden gebe kalabilir, cunku adetin 6. gunu yumurtlama oluyor, daha tam temizlenmeden,
Yumurtlamadan ortalama 5 gün önceki iliskiye kadar gebe kalma ihtimali var evet,
Ben ogluma yumurtlamadan 4 gun önceki iliskiden gebe kalmistim.
Ama adetiniz düzenli ve 28 günde falanda coktaan yumurtlamaniz gecmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…