• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

DOGACAK COCUKsa oluyor valla, hersey olabilir.
Ama kadinlarin cogu adetinden 14 gün önce yumurtluyor, bazisinin adeti mesela 20 günde oluyor, o da demek oluyor ki adet dönemindeki iliskiden gebe kalabilir, cunku adetin 6. gunu yumurtlama oluyor, daha tam temizlenmeden,
Yumurtlamadan ortalama 5 gün önceki iliskiye kadar gebe kalma ihtimali var evet,
Ben ogluma yumurtlamadan 4 gun önceki iliskiden gebe kalmistim.
Ama adetiniz düzenli ve 28 günde falanda coktaan yumurtlamaniz gecmistir.
Adet düzenimi de bilmiyorum. Geçenlerde araştrdm biraz o kadar. İnşallah düzenlidir de adet olurum. Rahat bi nefes alırım

Bende internetten baktım bende pek bilmiyorum ama. Afedersiniz orta parmakla yapılıyor. Eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksn. Ama elin boşluğa giderse hamilesin demekmiş

Ben her ay bu testi yapıyordum ve sert bir şeye geliyordu. Gebe olduğum ay sert bir şeye gelmedi ve sanki boşluk varmış gibi oldu. Doktorum geç döllenme olduğumu söylemişti yani adetten 1 gün önce bile gebe kalabilirsin.

Umarım hamile değilsindir... yazık olur bebeğe...

Ben her ay bu testi yapıyordum ve sert bir şeye geliyordu. Gebe olduğum ay sert bir şeye gelmedi ve sanki boşluk varmış gibi oldu. Doktorum geç döllenme olduğumu söylemişti yani adetten 1 gün önce bile gebe kalabilirsin.

Umarım hamile değilsindir... yazık olur bebeğe...
Evet çok yazık olur. Kıyamamda. Günah😭😭😭 hep benim aptallığım😭😭

Hayır köyde yaşamıyorum. Şehirde yaşıyorum. Bazı sıkıntılardan dolayı köye gelmek zorunda kaldm. Tekrar şehire geçecem ama uzun sürebilir.
eğer gebeyseniz 1 ay sonra 8 haftalık bir gebelik oluşmuş olacak. bir şekilde şehire gitmeniz lazım. yoksa gerçekten durumunuz daha da çok zorlaşacak

Yok ablacığım ben kendimm daha çocuk gibiyim. Bakabilecek olsaydm eğer kendime güvenseydim ne yapar ne eder doğururdum. Ona en iyi şekilde bakardm. Ama biliyorum bakamam😭 çok üzgünüm😭 çok pişmanım aptallık ettim😭😭
Yinede çok iyi düşünüp karar ver umarım hamile değilsin ama oyleysende bir karar vermeden önce iyice ölç tart

Yinede çok iyi düşünüp karar ver umarım hamile değilsin ama oyleysende bir karar vermeden önce iyice ölç tart
Ablacım neyi ölçüp tartayım? Ben hiçbişey bilmiyorm ki. Evliliğe hazır değilim. Eğer hamileysem aldıramam da. Ne yapabilirim hiç bilmiyorum

Ablacım neyi ölçüp tartayım? Ben hiçbişey bilmiyorm ki. Evliliğe hazır değilim. Eğer hamileysem aldıramam da. Ne yapabilirim hiç bilmiyorum
Bak tatlım yapmissin bir iş cahillik de aptallik de neyse hamileysem aldiramam diyorsun o zman alicaksin karşına erkek arkadaşını oturup konuscaksin birlikte bir yola gireceksin hamileysen tek başına böyle bir sorumluluk altından kalkamassin hele o iki abiyle sana zorla evlende demiyorum ama babasız çocukta doğurmucaksin heralde o erkek arkadaşın musfettesi yediği haltin arkaasinda dursun bir zahmet ki keza sende öyle yaptıysan bir şey sorumluluk alicaksin p yüzden bir an önce git testmi yapıyorsun nabiyosun kan mı veriyorsun git öğren ama ins dua ediyorum hamile degilsindir kucuksun ve çok cahilsin(evlilik,hamilelik,ilişki konusunda yanlış anlama)

Yani şu anda yapman gereken ilk şey test yapmak hamilemisin degilmisin öğrenmek ondan sonra sonuca göre yine burda herkes sana yardımcı olur eminim sen evde oturup zaman kaybetme

Bak tatlım yapmissin bir iş cahillik de aptallik de neyse hamileysem aldiramam diyorsun o zman alicaksin karşına erkek arkadaşını oturup konuscaksin birlikte bir yola gireceksin hamileysen tek başına böyle bir sorumluluk altından kalkamassin hele o iki abiyle sana zorla evlende demiyorum ama babasız çocukta doğurmucaksin heralde o erkek arkadaşın musfettesi yediği haltin arkaasinda dursun bir zahmet ki keza sende öyle yaptıysan bir şey sorumluluk alicaksin p yüzden bir an önce git testmi yapıyorsun nabiyosun kan mı veriyorsun git öğren ama ins dua ediyorum hamile degilsindir kucuksun ve çok cahilsin(evlilik,hamilelik,ilişki konusunda yanlış anlama)
Yok ablacım haklısın. En yakın zamanda yapcam testi. Bişi daha sorcam. İlişkiden sonra adet olunursa.. Yine hamile olma ihtimali var mı? Geç döllenme falan oluyormuş ya..

Yok ablacım haklısın. En yakın zamanda yapcam testi. Bişi daha sorcam. İlişkiden sonra adet olunursa.. Yine hamile olma ihtimali var mı? Geç döllenme falan oluyormuş ya..
Adet olursan eğer bir hamilelik söz konusu olacağını düşünmüyorum geç döllenme ile ilgili benim fazla bilgim yok bilenler yazar zaten adet olursan otur şukret

Adet olursan eğer bir hamilelik söz konusu olacağını düşünmüyorum geç döllenme ile ilgili benim fazla bilgim yok bilenler yazar zaten adet olursan otur şukret
Olursam şükretcem zaten. Ama hani yine de eğer adet olursam sonrasında yine test yapmam gerekiyor mu diye merak ettim

Ahh be kuzum daha yaşın 18 doğruysa , madem bir cinsel hayatın var sevgilin korunmuyorsa sen korunsaydın ...olmuşla öleceğe çare yok derler o yüzden bir an önce test yap, eczaneyi ayağına getir internetten al gebelik testi ve sonucu öğren hemen...Hamileysen de çocuğu aldır bence 10.haftaya kadar vaktin var. Bir bebeğe bakabilecek olgunlukta olduğunu düşünmüyorum yaşın gereği . Hayat toz pembe değil doğursan bile tek başına bakamazsın ve çevre faktörü vs cahil insan çok dışlarlar üzerler seni. Eğer sevgilinizle birbirinizi gerçekten seviyorsanız evlenin ya da .

Ahh be kuzum daha yaşın 18 doğruysa , madem bir cinsel hayatın var sevgilin korunmuyorsa sen korunsaydın ...olmuşla öleceğe çare yok derler o yüzden bir an önce test yap, eczaneyi ayağına getir internetten al gebelik testi ve sonucu öğren hemen...Hamileysen de çocuğu aldır bence 10.haftaya kadar vaktin var. Bir bebeğe bakabilecek olgunlukta olduğunu düşünmüyorum yaşın gereği . Hayat toz pembe değil doğursan bile tek başına bakamazsın ve çevre faktörü vs cahil insan çok dışlarlar üzerler seni. Eğer sevgilinizle birbirinizi gerçekten seviyorsanız evlenin ya da .
19 yaşındayım. Gerçi farketmez ha 18 ha 19. Çok seviyordum onu. Çok güveniyordum. Ama o hepsini bitirdi ablacım. Bana güvenmeyerek başımı belaya soktu. Yoksa hiç düşünmeden evlenirdim onunla

Back